a tak to já si zase kafe cestou do práce / někam při chůzi celkem vychutnám i užiju... je fakt, že ani nehltám ani s ním nelezu do mhd :-)
Stěžovací vlákno
Srkání kafe na refýži je snídaně?
Pro spoustu lidí bohužel ano. Pořád ještě lepší, než vůbec nic.
No, proti gustu...
Já to prostě nedokázala motoricky zkoordinovat :-) Vzdycky jsem se musela zastavit, upít, pak pokračovat s rukou nataženou mimo dosah oblečení, protože obsah někdy vyžbluňknul ven... No naznala jsem, že toto má důstojnost nemá zapotřebí :-)
Ale tak to je dost individuální, nesnídám vůbec a vyhovuje mi to, tělo si taky nestěžuje.
![]()
Presne, mňa nebaví po pár krokoch dávať kávu neustále do kľudu aby som sa mohla napiť. A piť za chodu sa hádam ani nedá.
bydlím daleko od letišť i od vojenských základen i od vojenských újezdů. přesto mám momentálně nad hlavami vojenskou hitparádu. jestli ten vrtulník proletí ještě jednou, vytahuju ze sklepa bazuku ![]()
Ted jsem si vas predstavila, jak v nejake vasi krasne midi sukni, trenckotu, s vlasy v drdolu tahate bazuku ze sklepa a ![]()
![]()
Kýble s kafem na ulici teda úprimne nechápem, fuj. A v mhd už vôbec. Ja som si zvykla na štýl zastavím sa na 5 minút v kaviarni hrknem do seba espresso a idem ďalej
efekt rovnaký a aspoň človek nemusí hľadať na kilometrovej prechádzke mestom trikrát wc
Ja si teda tesne pred 30-tkou pripadám stále úplne rovnako ako v 20-tke. Ani toho rozumu zatiaľ neni o moc viac, akurát pribudli nejaké tituly a samozrejme finančná nezávislosť, to sa hodí... zaujímalo by ma, či príde nejaký magický vek kedy sa to zlomí a začnem si pripadať "dospelo"
Já na to čekám pořád, a je mi 50+. A mám obavu, že se nedočkám, no......
![]()
Já jsem jako známku dospělosti pojala okamžik, kdy mi začal vonět Chanel 5, dřív mi přišel echt pro starý báby
Ja vôbec neviem kam s tým, ale pred chvíľou ma odrovnala známa s tým, že už som stará na to aby som počúvala hip hop ![]()
![]()
![]()
What?
Hlavne ma zarazilo to "Už si stará na". Dodávam, že nemám ešte ani tridsať. A tvrdenie, že by som vo svojom veku! mala počúvať už niečo iné je na facku.
Sleduješ? :-D

Tak pokiaľ dospelosť znamená to, že sa človek zaradí do určitých škatuliek v zmysle nesmieš počúvať takú a takú hudbu, nosiť tamto, hrať PC hry, musíš mať stálu prácu, hypotéku a spoločensky prijateľný počet detí
(ako si predstavuje autor článku na iDnes)... tak to asi nechcem dospieť nikdy.
Určité známky ale na sebe pozorujem... začali mi chutiť olivy, chilli a kvalitná škótska whisky ![]()
Já asi "dospěla" ve chvíi, kdy se mi narodily děti, a to bylo tehdy sakra brzo. Zato teď, jako dejme tomu poměrně křepká osoba si užívám volnosti a všeho, co jsem dřív nestíhala - děti dospělé, vnoučata jsou tu jen občas, takže si "plním sny". Takže bych asi mohla říct, že už jsem opětovně zdětinštěla :).
to je az roztomile naivni clanek, fakt...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí