jo ten tvuj te odnesl!![]()
Stěžovací vlákno
Nedávno som hľadala nohavice, ktoré som si chcela vziať do práce. 2 dni som prehľadávla 2 skrine, kôš na prádlo, prešla som aj šuflíky sponožkami, pýtala som sa aj muža, či ich náhodou nevidel (samozrejme, že nie) - nohavice nikde, tak som sa pomaly zmierila s tým, že asi teda odišli niekam samé... Predvčerom som vysávala celý byt, vrátane stoličky, na ktorej muž doma sedí pri počítači. ako ju otočím (ľavá opierka je pri stene od okna, nevidno na ňu), skoro ma porazilo - nohavice tam spokojne viseli prevesené cez opierku, dokrčené, ako ich tam pár dní žehlil...
Napadlo, keď sme sa presťahovali, dostal možnosť uložiť veci sám, vykašĺal sa na to, musela som to urobiť ja...takže toto nepôjde ani tak, ani tak ![]()
Ale zrovna naše kočky nikam nelezou a nešmejdí, ty by nepomohly. No už jsem si jednou dala pecku do hlavy, tak třeba ještě párkrát a bude to v klidu.
a sazka na sporivost (osvetleni) asi taky nic ze? tipuju;-)
No, tam je ale ten počáteční vklad zabudování toho osvětlení:-D Takže spořivé to uplně nebude. Ale v tomhle se musim chytit za nos, my svítíme věčně všude. Jsem v tomhle hrozná já, to by zas někdo nevydržel se mnou. Voda, světlo, tvářim se, jak kdyby to bylo zadarmo a bylo toho dost.
aha.
sporivosti jsem myslela ze zasupovacky stary muz v zivote nezavrel, ale kdyz to ted otevreny sviti, tak zavira o zivot:-)) a paradoxne nedavno jsem ja omylem nedovrela jednu skrin, a jak se tam ty mrchy snazily dostat orvaly tesneni![]()
:-D Jsou to hrozný potvory
to teda.
a osvětlení jsem vymyslela jelikož když výjimečně vstává dřív, tak poprvé jsem dostala hysterák protože mi normálně v pět ráno v ložnici rozsvítil lustr:-OOO
Jo, to jsou věci, které mě taky budí. Závidím všem, co usnou kdekoliv za jakýkoliv podmínek. Já musim mít klid a tmu, probudí mě občas i to, že druhý vstane z postele.
me probudi i kdyz koukne na mobil. nechapu lidi co muzou spat se psem nebo kockama.. do tydne bych umrela na nevyspani
pes je v pohodě, ten spí jak poleno, zato kočky...
ale já s nima spim jen občas, zrovna dneska dělal micák bordel v půl čtvrtý, myslela jsem, že ho budu muset uškrtit, kdybych na něj dosáhla...
já si teda docela často brzo ráno čtu (na mírně podsvícený čtečce a ani se nepohnu) a prej ze spaní ruší ta koncentrovaná mysl hned vedle...![]()
koncentrovaná mysl![]()
mně ruší nepravidelný rytmus dechu a vrtění, to vím. dobře se mi spí když slyším vedle takovýto pravidelný oddechování:-) dnes teda i pěkný řezání dřeva uff, ale to výjimečně:-)
se psem jsem spávala když jsme neměli na stavbě žádný dveře, bože to bylo strašný... von sice taky spal, jenže mlaskal, funěl, volizoval se... buldoček
nakonec jsem nastavěla mezi futra překážky a von tam za tim tři večery stál a nespokojeně ňafal, než se smířil
no buldoček je hlučnej hrozně, to jo...ale to kočičí rodeo uprostřed noci je fakt peklo, nebo když chytá ty nohy pod peřinou nebo co čouhaj trochu ven, pak v půl 8 úplně KO mžourám u stolu do kafe a micínek spokojeně odfukuje v pelíšku... ![]()
kdyz to jde eliminovat tak je to dobry.. me teda dost stve ze musime mit zavreny dvere na spani ale neda se nic delat. tak otviram pro zmenu okno (jinak se zas dusim.. no taky to se mnou neni lehky![]()
Ted jsme tyden hlidali kamaradum psa, nase fena s nama normalne spi v loznici, ma svuj pelech. Pred posteli je ovci kozesina a fena ma nasledujici styl: jdeme spat, ulehne na kozesinu, tam vydrzi tak hodinu a behem spanku se postupne presouva okolo postele az vpluje na pelech. Takze to jsou zvuky ktere uz neeviduju a zaspim je uplne v klidu. Nicmene pelech hlidanemu psovi jsme nechali dole v obyvaku, takze prvni noc spal jen na zemi a pulku noci se ji snazil z te kuze vystipat, protoze mu bylo jasne ze na jeji pelech nema narok. Druhou noc jsme tedy donesli jeho pelech s naivni predstavou, ze problem je vyresen. Nebyl :D Proste kuze byla stycnym bodem, takze 3 az 7 noc spali oba na chodbe, protoze se to fakt nedalo.
jo, normálně jsou vykopnutý za dvěma dveřma. No ty tepelný komforty je taky někdy náročný sladit, když jeden má rád zimu a bejt zavrtanej a druhej by radši teplo a spát víc nelehko. Jeden se dusí se zavřeným oknem, druhýmu vadí hluk z ulice a radši by se dusil...
Tak zrovna s miminem fakt zadnou zmenu neocekavam, leda tak k horsimu :D
njn.. já jsem ve spoustě oblastí přístupná kompromisu (nebo si to aspoň myslím;-)) ale zrovna spánek je pro mě fakt životně důležitej takže třeba televize v ložnici je hodně moc třaskavý téma
Kdo si tu ještě vzpomíná na moji tragickou historku, kterak mi během procházky a nákupu s miminem praskla pružina u kočáru?
...
Uspávám takhle v poledne mimino v hacce (závěsná houpačka, co visí od stropu na pružině a houpe dítě nahorudolů), zpívám a do toho obědvám. Malej už skoro spí, když najednou lup a houpačka o půl metru níž, praskla pružina!! To snad neni možný už tohleto!!
Zatímco jsem se vzpamatovávala z šoku, dítě nadšený, že nemusí spát, mi na klíně uzmulo mobil a naslintalo do reproduktoru tak, že nefunguje zvuk.
Hádejte, kdo je od dnešního rána až do pondělního večera doma sám? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí