Švagr dal na dvířka poplašňák. Děsně to řve, když se otevřou. Ale oni to tam dali kvůli tomu, aby věděli, kdy mladej leze na bombóny. ![]()
Stěžovací vlákno
Ježiš, si z toho vypěstujou Pavlovův reflex nevim teda jestli rodiče nebo mladej:-D
To né!
Udala bych je na sociálku, tyrany!!!
Tak uspávacích historek mám taky dost. Třeba tu, jak jsem šla poprosit k sousedům zedníky, aby ztlumili rádio, a oni mi vyhověli a pustili místo toho cirkulárku
My jsme kdysi na zamku sli pozadat zedniky, jestli by po dobu svatebniho obradu, krery se konal u opravovanych hradeb, nemohli z tech hradeb slezt, aby pak nebyli na vsech svatebnich fotkach. Taky nam vyhoveli, slezli pod hradby a zacali jednu zed bourat bagrem, z celeho obradu bylo slyset jenom skrabani lzice bagru o kameny.
Ano, hnusní rodiče co nechtějí mít doma Otesánka. Je schopný jíst sladkosti po kolech, proložit to několika nanuky, jogurtem a houskou se salámem. ![]()
No a proc to maj doma?
Asi jo nechcou úplně odříznout a taky není sám, kdo má rád sladkosti. Jenom ti velcí se umí lépe ovládat.
No prave,to musi bejt pro deti hrozny,kdyz samy by neměly,rodiče si dopřávaj a všude se to vali
hehe, muj muz taky ulozi cokoliv kamkoliv, kde je zrovninka trochu mista ve skrini. vyhodu to ma jednu, ale velikou: umi dokonale hledat. takze, kdyz si nekam zalozim hodinky a rano pred odchodem do prace je schopen to najit i po telefonu.
já teda nevím jak to mají přesně příbuzní od Bledule, ale musím říct že je to docela složitý. nemusí to být zrovna tak, že by se sladkosti všude válely, ale když je v domácnosti těch lidí/dětí víc, tak ti ostatní co nemají potíže s váhou by si třeba občas dali kousek čokolády nebo buchtu nebo třeba ovoce... a "otesánek" si prostě neni schopen dát kousek, ale když koupím kilo banánů pro všecky, tak než se otočim je sežere všecky![]()
Jo, ono je to těžký....moje máma vždycky vzpomíná, jak byli na společné dovolené se známými a zatímco ona nám dětem ráno ke snídani kupovala dva kremáčky, paní táhla na snídani pro stejně staré děti asi 15 rohlíků
. Synovec měl kdysi takové období, kdy se hrozně cpal, bylo mu tehdy cca šest let, ale on potřeboval hlavně objem. Švagrová to tehdy řešila tunou zeleniny a nakonec se to nějak ustálilo.
To by vážně bylo kruté. On taky dostane, ale odměřené množství.
My jsme kdysi na zamku sli pozadat zedniky, jestli by po dobu svatebniho obradu, krery se konal u opravovanych hradeb, nemohli z tech hradeb slezt, aby pak nebyli na vsech svatebnich fotkach. Taky nam vyhoveli, slezli pod hradby a zacali jednu zed bourat bagrem, z celeho obradu bylo slyset jenom skrabani lzice bagru o kameny.
ale fotky byly pěkný, ne? ![]()
Ach jo, si přinesu domů z obchodu nový kalhotky, začnu z nich párat etiketu o rozměrech a tloušťce menšího zápisníku a najednou vidím, že tento sešit je všitej přímo ve švu a já tudíž vyrobila na boku díru.
A to jsem předtím párala už dvoje, úplně stejnej obchod, stejná řada i materiál, jen jinej střih, a tam byla etiketa přišitá zvlášť, jeden by čekal, že to dělají všude stejně... pff.
Tohle už se mi taky stalo, nechápu proč to dělají ![]()
Já taky ne, co proboha čekají, že si tam to lejstro nechám? To kdybych i nejvíc nejpečlivěji ustřihla, tak mě to rozedře na kost, kór na spodním prádle!
![]()
A Ounz
To je mor. Koupila jsem nekolikatery kalhotky CK a ty tam maj celou knihu. Tak jsem to odstrihla a ted ten zbytek (pod svem) strasne skrabe. Uzasny.
Mňo, překvapivě velký množství lidí si to tam nechává a to i u průhledných věcí, to taky nechápu.. ![]()
ja si to nechavam, pokud to neni videt a jinak to neskrabe. problem je, ze pokud to ustrihnu, tak to kolikrat skrabe vic a vyparat to casto nejde, protoze je to vsite).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí