Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 09. zaří 2017 20:36
Reakce na continuity:

Já všechno stříhám, bez milosti. Pak se člověk vyhne takovejm těm vybouleninám, čouhajícím či prosvítajícím cedulkám..mi to přijde vtipný, slečna vyfiknutá a z boku si jeden může přečíst, jak že ten svetřík pere a že je z polyesteru..

Offline brrr
12369 příspěvků moje polička 09. zaří 2017 21:38
Reakce na continuity:

Občas proti škrábání pomůže, když se ten cancour šmikne ne rovně, ale mírně dokulata.

Offline continuity
43193 příspěvků moje polička 09. zaří 2017 21:43
Reakce na brrr:

to samozrejme delam, ale po jiste zkusenosti, kdy jsem ten kus odevu opravdu musela rozparat a pak sesivat to opravdu resim jenom v pripade nutnosti. (a ano, kdyz je tam boule, tak to povazuji, ze to je videt).

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 09. zaří 2017 21:46

Hlasim, ze jsme zabalili a odleteli bez vetsich problemu, odchod z domu jen 10 minut po mnou avizovanem case. Takze si muzem uzivat anglickeho destiku, takova extra vydatna prehanka na vrcholu kopce kombinovana s poradnym vetrem, takze prsi ze vsech stran, to by mohlo do stezovaciho vlakna patrit. 

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 10. zaří 2017 11:53

Jdu si postěžovat na počítač. Přestal m dobíjet notebook, tedy jsem vyrazila do servisu. Byla mi vyměněna zdířka pro připojení napájení, což nepomohlo. Zakoupila jsem nový napájecí zdroj a výsledek je, že mi sice notebook dobíjí, ale přestal mi fungovat touchpad a připojená myš funguje otřesně. Přeskakuje, najednou začne kurzor lítat bez ladu a skladu, absolutně nekontrolovatelně. Tak už nevím, kde by mohla být chyba. A čeká mě další cesta do servisu. Jestli už by nebylo skoro lepší rovnou koupit nový počítač .

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 10. zaří 2017 12:05
Reakce na whiskas:

Ešte by to mohlo byť samotnou baterkou...?  Niekedy sa už ale fakt viac oplatí kúpiť nový kompl než valiť prachy do starého, záleží, čo je to za model...  a je ten nový zdroj originál od tej značky alebo nejaký no name? Ale ako s tým súvisí myš a touchpad, to netuším.

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 10. zaří 2017 12:10

Baterkou? Ale se starým zdrojem se tohle nedělo. Jen jsem musela hodinu nastavovat správnou polohu napojení kabelu do zdířky, ale ta je teď nová. 

Zdroj mám originál Dell z prodejny, ne z žádného pokoutního prodeje. Taky to nechápu. Ale chová se to hrozně. Píšu text, nebo dělám tabulku a najednou mi vše přeskočí zcela jinam, i do nového listu Excelu. Musím to pořád kontrolovat, jinak neudělám nic. Jsem zvědavá, co mi řeknou IT. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 10. zaří 2017 12:12
Reakce na whiskas:

Mne nedávno odišiel Touchpad ale mám bussines záruku a pán zo servisu prišiel hneď na druhý deň ku mne domov a na mieste ho vymenil. Odvtedy pohoda. Možno ti v notebooku niečo vyskratovalo a buď ti odišiel riadiaci čip pre touchpad alebo komplet touchpad samotný. Čo je to za notebook a ako dlho ho máš? 

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 10. zaří 2017 12:17
Reakce na paktofonika:

Aha, ale že nefunguje ani myš? 

Mám Dell a už docela starý, 5 let, takže asi opravdu dosluhuje. 

1145 příspěvků moje polička 10. zaří 2017 12:20
Reakce na whiskas:

Aha, tak to s tým nastavovaním je mi povedomé, priateľovi sa to dialo na nejakom starom notebooku, baterkou to myslím nebolo, tam bol asi blbý len ten konektor. Ale vzhľadom k tomu, že to bol nejaký prastarý model a oprava by bola drahá (kvôli blbému umiestneniu konektora by museli meniť základnú dosku), tak šiel rovno do nového.

Ďalšia možnosť je, že nový problém so starým nemusí nijak súvisieť, niekedy sa to proste takto blbo zíde, zvlášť u staršieho komplu... Tak prajem pevné nervy.

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 10. zaří 2017 12:24

Díky, jsem zvědavá, co mi řeknou. Každopádně už vybírám nový notebook. Chtěla bych buď zase Dell (teď mám Vostro), nebo právě Lenovo. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 10. zaří 2017 12:29
Reakce na whiskas:

Kľudne ti toho na doske mohlo odísť viac. To už ti povedia v servise keď sa na dosku pozrú. Opýtaj sa na približnú cenu opravy a uvidíš ci sa ti to oplatí alebo nie. 5 rokov nieje veľa.

A samozrejme pokiaľ nový tak jedine Dell 

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 10. zaří 2017 12:31
Reakce na paktofonika:

jaký máš prosím tě model? 

Offline Myrtila
5358 příspěvků moje polička 10. zaří 2017 12:31

Potrebuju si postezovat, uz ZASE jsem koupila maso, ktere ma jeste dlouhou trvanlivost, ale po rozbaleni bylo zkazene. Mam na to fakt smulu, veprove, hovezi, kureci, porcovane, mlete, cele kure, retezec, reznictvi... vsechno jedno, priblizne kazde treti koupene maso vyhazuju. Uz me to nebavi, ale hlavne uz nevim, kam pro nej chodit. Jedine dobre maso, ktere jsem v posledni dobe mela, bylo od znamych z domaciho chovu, ti ale porazi jen 2x rocne. Asi budu vegan  (stejne mam doma suroviny uz jenom na salat).

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 10. zaří 2017 12:36
Reakce na whiskas:

Mam Dell latitude radu 5 a trochu lepší z rady 7. Oba sú to business notebooky a ako som sa už dávnejšie presvedčila nerozbitné(jeden som otvorený vyhodila do 2m výšky, padol hranou na monitor a žije a nič mu nieje). Sú to staršie modely takže zbytočne budem vypisovať konkrétny model. 

Vybrala som ich hlavne kvôli tomu ze sú 14".13 je málo a 15 už veľa. 

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 10. zaří 2017 12:38
Reakce na Myrtila:

A to se ti stává opravdu i u masa od řezníka? Tak pak je to asi znamení stát se vegetariánkou :-D. Pardon, blbý vtip. Mně se tohle jeden čas stávalo u šunky, už druhý den byla taková olezlá, takže letěla.

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 10. zaří 2017 12:39
Reakce na paktofonika:

Díky .

1145 příspěvků moje polička 10. zaří 2017 12:46
Reakce na whiskas:

No ja som zase Team Lenovo...  To je asi ako Canon vs. Nikon vo foťákoch, dva nezmieriteľné tábory  ale povedala by som, že ani s jednou značkou človek nešliapne vedľa, čo tak pozorujem vo svojom okolí.

"Starčeka" by som ale ešte nezatracovala, možno prekvapí.  

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 10. zaří 2017 12:49

Můj partner je ve stejném táboře jako Vy , nedá na Lenovo dopustit. Bude to těžké rozhodování. 

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 10. zaří 2017 12:50

Mne je Lenovo strasne nesympaticky kvuli tomu názvu,prijde mi to jak Leninovo (já vim,no ),ale ibm melo skvělý notebooky.