Sweet Potato takhle ta Tirana vypada docela hezky. A bavi me ty fotky z nadhledu. Priroda krasna a ta bourkova a mlhava nalada tomu dava atmosferu!
Z Tirany pridam jednu "nohu z vody" :)

Sweet Potato takhle ta Tirana vypada docela hezky. A bavi me ty fotky z nadhledu. Priroda krasna a ta bourkova a mlhava nalada tomu dava atmosferu!
Z Tirany pridam jednu "nohu z vody" :)

Sweet Potato Ty mrakodrapy jsou fakt boží.
Našla jsem Kafe!
Kousek od hotelu, i s vodou za 80 leků. (0,8€) Dokonalé. Husté tak, že by se dalo krájet. ![]()
![]()

Mrakodrapy staví celkem kde je napadne, chudák Hodinová věž bude za chvíli úplně obklíčená, ale tohle vymysleli hezky.

Výhled z Hodinové věže (dokončena r.1822) už je na 2 strany poněkud omezený.

Ještě lepší kafe a za padesát. Ovšem dostat ho, to byl boj. Seběhli se dědkové z celé čtvrti a snažili se mi pomoct, což v reálu znamenalo, že přesvědčovali číšníka, že ta bláznivá turistka doopravdy nemůže chtít turka, ale něco lepšího, espresso s mlékem a tak. Zdejší specifika s kýváním hlavou a jo, které znsmená ne, to neusnadňují. ![]()
Sweet Potato muj muz vzdycky chce kafe se STUDENYM mlekem. Skoro vzdycky dostane to horke napenene, coz nema rad. Na zemi, ve ktere ten boj o mleko vede, nezalezi, je to vsude absolutne nezvykly pozadavek.
Bunkry, kam se podíváš. Tady těch malých hříbků bylo vybudováno asi 160000. Do každého se mělo dát schovat 11 lidí.

Sweet Potato 11? Nam bylo receno, ze prevazna vetsina tech bunkriku, hlavne na venkove, byla pro 2 chlapy s puskama, takze vlastne uplne na nic
Ale je i dost vetsich, to jo.
V největším z bunkrů, vybudovaném pro Hodžu a jeho nejbližší, je dnes muzeum věnované albánské historii od začátku 2.sv.v.
BunkrArt1

Druhá část mutea, BunkArt2, je v samém centru města, v bunkru, který byl propojen s ministerstvem zahraničí. Expozice je věnovaná policii a obětem režimu.

Kokoska Tak kdo ví. K ničemu byly každopádně.
Sweet Potato ohoo, bunkry ukážu synovi. Asi tam bude chtit hned jet![]()
Sweet Potato Skvělý fotky!!
Sweet Potato muj muz vzdycky chce kafe se STUDENYM mlekem. Skoro vzdycky dostane to horke napenene, coz nema rad. Na zemi, ve ktere ten boj o mleko vede, nezalezi, je to vsude absolutne nezvykly pozadavek.
můj muž taky. Ještě teda říká, že to studený mliko chce zvlášť, aby si to pojistil. ![]()
Většina těch novostaveb vypadá celkem hezky, ale ty poslední fotky by mě věru nenalákaly.
Hele co lidi? Co outfity a celkovej styling?
A jsou milý nebo jako obvykle v postkomunistickejch státech?
Tabea což o to, zvlášť mu mlíko i dali, ale teplý. Někdy ale i přes "zvlášť" dostal plný hrnek pěny. Zvláštní je taky při stejné objednávce různá velikost toho samotného kafe. No je to vždycky dobrodružství :)
barbucha Nevím, jestli to dokážu zobecnit. Mladé holky asi nejčastěji mají cropp tílko, tepláky a boty na platformě, dost pečlivý mejkap a samozřejmě krásnou hřívu. Jinak ksem tu nic speciálního nevypozorovala. Sem tam žena v muslimském šátku, ale tady ve městě opravdu málo. A sem tam stará "mama" v černém s bílým šátkem na hlavě. Pár jsme jich potkali v neděli u lanovky na Dajti (zdejší výletní místo), mladší příbuzné je velmi opečovávaly.
Venkov by byl jistě jiný.
Prošla jsem zatím jeden obchoďák, nenašla skoro žádnou mně známou značku, kromě Tezenis, Intimissi, Yves Rocher a Lush. V Tezenis jsem si chtěla koupit triko, ale kupodivu by tu vyšlo dráž než doma.
Potkala jsem tam i parfémový obchod, prodavačka bohužel anglicky moc nevládla a o sortimentu skoro nic nevěděla.
S angličtinou je to tu vůbec celkem bída. Někdy pomůže italština, ale tou zas já nijak extra nevládnu.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.