.
Kostelík ze 14.století, zbytky krásných fresek.

.
Kostelík ze 14.století, zbytky krásných fresek.

Hradní cisterna. Tak trochu Morie.

Všude je nádherně zeleno, plno kytek a vůní. (Jasmín teď nějakou dobu cítit potřebovat nebudu, ten je fakt velmi intenzivní)

.
Sweet Potato to vypadá náramně
Z kostela Sv.Jiří udělali albánští komouši restauraci.
Teď už je dole zase svatostánek. Snad jim to celé nespadne.

Sweet Potato Krásne.
Sweet Potato jsem moc ráda, že se ti v Beratu líbilo. To je opravdu nejhezci z mest, ktera jsme videli. Barvy a vune kytek a jasminu je jeden ze silnych dojmu, ktere jsem si z Albanie odvezla, jaro je dobre obdobi. S koncem leta a podzimem to vsechno zezloutne a bude to sucha step. Jsem moc rada, ze jsme to zazili takhle barevne.
A mas moc krasne fotky!
Taková sranda a je mi jasné, že tady budou zcestovalejsi uživatelky.
Ta světlezelené jsou hlavní města, neznacila jsem transit, jen když jsem v zemi strávila alespoň pár dní a něco z ní i viděla.

continuity mne vyslo 34 zemi. Nepocitam Polsko, tam jsem byla kdysi jennaskok v Zakopanem.
Kokoska to mi bylo jasné, že ty budes potřebovat mapu sveta. ![]()
continuity Kokoska Jsem na třiceti.
continuity ale to je vetsinou Evropa, jinak jen Cina a Japonsko a Kolumbie a Kalifornie, ani jsem nebyla treba na vychode USA. Muj muz by mel jeste o 3 nebo 4 vic.
continuity Vždyť tam je mapa světa, já jsem tam dala i neevropské státy.
brrr je, ale k čemu by mě byla?
continuity K plánování cest příštích ![]()
continuity Ach jo, nevim, jak na to. Funguje to v telefonu?
Sweet Potato Klikni na start editing a pak se objeví map tools. To rozbalíš a podle světadílů si naklikáš navštívené státy. Ty zezelenají na mapě. Předpokládám, že to má víc funkcí, ale už jsem to dál neměla čas řešit.
brrr To jsem udělala, ale neuložilo se mi to. Ještě si s tím pohraju.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.