Sweet Potato v telefonu si to dej na šírku a tohohle map tools. Vpravo dole pak budeš mi export a hned nad tím si můžeš přidat další vrstvu.
Cestování
continuity Díky.
Sweet Potato hezky!
Sweet Potato Cool!
Mně to napočetlo 32, spíš to u mě vzbudilo paniku, že je tolik zemí a tak málo času!
Sweet Potato hezkypěkně
já jen 29 a asi už to moc nerozšířím - ale nestěžuju si, necítím se býti zápecníkem.
andulka01 zápecník určitě nejsi, měla bych asi 7 včetně země, kde jsem byla akorát týden lyžovat.
Rozšíření není na programu.
To je dobrý
Mám 31 a i když se taky necítím býti zápecníkem, hodlám přidat! Doufám, že ještě něco stihnu...
andulka01 Drze jsem tam teda odklikla i Rumunska a Bulharska svého dětství.
Sweet Potato Cool!
Mně to napočetlo 32, spíš to u mě vzbudilo paniku, že je tolik zemí a tak málo času!
![]()
Včera jsem zrovna v jednom pečicím pořadu v telce zaslechla cukráře Maršálka, kterak pravil, že je jedním ze dvou Čechů, kteří nikdy nebyli v Chorvatsku... tak už vím, kdo je ten druhej! :D
Sweet Potato Tak jistě
ja jen Bulharsko, přes Rumunsko jsme jen jeli. Ale třeba na jachtingu to bylo zemí jak to jelo - Martinique, St. Lucia, St. Vincent... furt jsme někam chodili s pasama.
Karoleena no ale náhodou o dost přišel, Chorvatsko je nádherný
Karoleena No fakt!
Někdy se kvůli tomu cítím trochu trapě, ale mám ho na seznamu!!!
barbucha
Taky ještě chystám rozšíření, když se zadaří, tak i letos!
Jinak teda nebýt covidu, je tam toho víc, minimálně o Tchajwan a Gruzii, kam už jsem měla koupené letenky, to mě nepřestane mrzet. Gruzie měla být dámská jízda!! ![]()
Každopádně můj muž by měl mnimálně o osm zemí víc než já, měla bych ho dohnat!
Garfie jejda na Gruzii jsem úplně zapomněla! A zrovna tam mi zrušili vnitrostátní let v místě, odkud nic jiného v brzké době nejelo.
bublifuk No ale! ![]()
Včera jsem zrovna v jednom pečicím pořadu v telce zaslechla cukráře Maršálka, kterak pravil, že je jedním ze dvou Čechů, kteří nikdy nebyli v Chorvatsku... tak už vím, kdo je ten druhej! :D
tss, ja jsem treti![]()
Garfie bublifuk Ja nemam moc procestovano. Proti vetsine tady, ale Gruzie je pro me neprekonana. Mala zemicka, kdy rano jste v horach a vecer na plazi. Tusetie je jak z jineho sveta. Svanetie taky kouzelna. Musim tam i potreti. A Armenii taky doporucuju, ta ma jen mene zajimavou prirodu. Ale ty tisicilete kostely na kazdem rohu
. A to jidlo!
viktorka_od splavu Taky se hlasim ![]()
Jos Gruzie byl takový rychlonápad a rychlovýlet před pár lety v říjnu nebo listopadu. A to jsem se naučila i gruzínskou abecedu! Ani jsem nikde neobjevila kvevri na ochutnání. A ještě si pamatuju kinkali kinkali, všichni jsme pak blinkali
Kinkali doporučuju, akorát jednou se jim to moc nepovedlo no...
V cestování bych měla spíš čárky za opakované návštěvy stejného místa. Do budoucna to vidím na česko po vlastních.
Potřebuji vyřešit parkování v neděli v Berlíně. Povezou mě muž s dcerou na letiště a pak asi pojedou do zoo. Nějaké nápady, kde nechat auto, nejlépe někde, odkud se dá do té zoo dobře dostat? Ty parkoviště před zoo bývají moc plné?
viktorka_od splavu Jos Pojedeme spolu!
Takový Dubrovník na jaře....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje