continuity musim rict, ze jsem takhle ve verejne saune nikdy nebyla, krome bazenu. Ted koukam na lapinlahdenlahde.fi/sauna kde maj v nedeli 30.7. 13-17 otevreno pro verejnost (smisena sauna). Jinak jeste uusisauna.fi vypada,zeJeBezRezervace.
Cestování
continuity a pokud bys chtela zajit na kafe, tuhle sobotu (29.7.) bych mela pres den cas :) mam v planu jit na vystavu do Amos Rex, takze budu v centru.
Děkuji za nabídku, ale to se na nás vůbec nevaž. já jedu s mužem a nebudeme mít normální letenky, takže ohledně hotelu jsme domluvení, že booknu něco z letiště až nám dají sedadlo, abych nemusela platit storno. Víbůh, kde nakonec skončíme, aby to ještě nebyly Krkonoše. ![]()
Hwi jak jste dopadli se stornem zajezdu?
Vy ho mate az za dva tydny, ze?
Candancepředpokládám, že se s nima zatím vůbec nikdo nebaví. Cestovky říkají, ať lidi s takto pozdním odletem vůbec nevolají a nechají volné linky pro akutní klienty.
continuity jasne, ale kdybyste v se Helsinkach prece jen ocitli a chteli se potkat, napis. Mam v planu jit v sobotu na tu vystavu tak jako tak, konci za necely mesic a za tyden dorazi na 14 dni segra s rodinou, takze bych to pak blbe stihala. Chci totiz v lete pak stihnout jeste jednu, ktera konci v zari v Ateneu.
Frigajasné. Trochu se bojím,že budeme spíš na ponorce než na umění, ale třeba to klapne.
Candance
Continuity to vystihla správně, prý máme zase zkusit zavolat ve středu, ale nemyslím si, že se něco vyřeší tak brzy. Datum odletu máme 2. srpna, tak doufám, že nám do té doby dají vědět co a jak.
Luna V Severočeském muzeu je mimo jiné pěkná výstava o přírodě, myslím i pro děti. Naproti v Lázních je teď Pasta Oner a výstava o Ještědu
jo a nejde vynechat zmrzlinářství Leda!!!
Upozornění na evakuaci, jedna si dá špunty do uší a druhá prášek na spaní. ![]()
continuity to jsem si rikala uz minuly tyden, kdyz jsem to cetla, ze se nechovaly zrovna ostrazite![]()

Hlášení z výletu do Polska, když jsem tu z vás tahala tipy. Tak ve Wroclawi se nám líbilo, ale trpaslíků jsme našli jen 15. Na všech 600 jsou 2 dny asi málo
. V Toruni se mi nejvíc líbilo divadlo.

Malbork je fakt obrovský - 3 hodiny nám na prohlídku nestačily. Mají docela vymakaneho audioprůvodce.
No a Gdaňsk jsme si teda vrchovatě užili. Nakonec jsme ani nejeli do Gdyně, protože jsme nestíhali všechno, co bylo v dosahu. 

Nemáte prosím některá tip na nějaké místo v severní/střední Itálii (východ i západ) kde by byla pěkná pláž bez x desítek řad slunečníků ale zároveň dostatečná vybavenost v podobě restaurací a obchodu. Ideálně i kdyby byly kolem hezká místa na výlety.
Makarajá už se tam dost těším. ![]()
Wloclaw jsme teda zvládli loni, ale Gdansk chci letos.
Prosím tě, byla potřeba do Malborku rezervace nebo na blind je to ok?
continuity Malbork asi není potřeba kupovat předem. Sledovali jsme to a pořád tam bylo kolem 300 volných míst na ten půlhodinový slot pro vstup (v pracovni den, kmene nevím). Koupili jsme z auta tak hodinu předem a ušetřili si frontu na lístky.
Určitě doporučuji jet lodi na Wester Platte. Teda hlavně kvůli té plavbě
. Cestou tam byl komentář ( teda jen PL a DE). Máte v plánu Maritime Muzeum? Za mě - nevynechat. A taky některou z věží. Třeba v kostele sv. Katarzyny jsou zajímavé nové hodiny.
Nevim, co jsem byla v minulém životě a námořník to nebyl, dnes mi bylo blbě na 15 minútové plavbě trajektem, takže loď si nechám asi ujít, pro mě je to približovalo.
Makara my jsme jich letos našli pres 60. 
Nemáte prosím některá tip na nějaké místo v severní/střední Itálii (východ i západ) kde by byla pěkná pláž bez x desítek řad slunečníků ale zároveň dostatečná vybavenost v podobě restaurací a obchodu. Ideálně i kdyby byly kolem hezká místa na výlety.
Monterosso al Mare. Pláže jsou tam opravdu malé, protože okolní skály jdou až do moře, takže řad slunečníků se moc nevejde. Výlety vlakem (trať Janov-La Spezia) nebo lodí, pěší výšlapy po kopcích. Hospod i obchodů s potravinami dost.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje