continuity Tak to ti budu závidět a budu ti to přát. MakaraKdyž jsem tam byla poprvé a naposledy řekla jsem si, sem jezdím každej rok:-DNejak mi to nevyšlo, snad to bude dobrý a podíváme se tam, za dva roky by to už s mými děvčaty určitě šlo;-)
Cestování
Karja včera přišel muž, že jeho kolega tam teď strávil šest hodin na letišti u pěti různých výslechů než ho vůbec pustili do letadla. Tak to asi neklapne se bojím. ![]()
continuity No to je krutý. To by bylo dost divoké. To bylo normálně u jeho soukromého letu? Oni vycházejí kvůli zaměstnání jako "rizikové" osoby nebo myslíš, že to bylo kvůli něčemu jinému?
Karjaasi kvůli práci, těžko říct. No na to může neprekecam a rozhodne to nesplňuje podmínky kade ľahšie.
Ta bouračka minulý týden, byla pro moje auto konečná, takže padla dovolená v Litvě. Narychlo měníme plány. Nebyl tady teď někdo v Pyrenejích? Ginger ? Mám vizi, že bychom letěli do Barcelony a tam si na týden půjčili auto.
Jos no a teď jsem se dočetla, že Poznaň je už druhý rok rozkopána. Tak asi budu hledat něco jiného - my tam teda chtěli jen přespat, podívat se na město a jet dál, abychom to z Leby neměly domu takovou ránu.
brrr uff, to mi líto.
brrr To je naprd. :-(
continuity Tel Aviv je super, zrovna jsem se vrátila z hospody, kde jsem byla s kamarádkou a jejím novým přítelem (teda on tak nový není, ale nějak jsme neměli čas se seznámit dřív) a on má v Tel Avivu kancelář, jezdí tam pořád, no už jsme snovali plány....:-) Kamarádka se tam pořád nějak bojí, tak ve mně měl velkou oporu!!!
Garfie My jsme tam potkali trošku starší pár, co mají v Jeruzalémě, vyloženě ve starém městě už několik desítek let přestěhovanou dobrou kamarádku z mládí. Jezdí za ní každý rok, pokud je to bezpečné, s dvouma kuframa plnýma jídla (noční balení mražených kachen mi hodně utkvělo v paměti). Tak na ty si občas vzpomenu, hlavně mě mrzí, že jsem si na ně nevzala kontakt, protože ti věděli o každém rohu, kde co je, co navštívit a byli i hrozně prima, stravili jsme s nimi celý den a pak jsme se ztratili cestou na společný autobus;-(
Prosím vás, nemáte někdo tip na hezká/zajímavá místa v Chomutově a okolí? Beru všechno, restaurace i kavárny. Zatím máme program jen na večery. Plánovala jsem, že se vrtneme do Krušných hor nebo k nějakému rybníku, ale předpověď počasí nevypadá nic moc.
Amy_Mee klášter v Kadani, byli jsme vloni a moc se nám líbil. I náměstí mají hezké a vede z něj uzoučká ulička ke hradbám, snad druhá nejužší v Čechách. Když se projde z náměstí kolem radnice bránou ven, je tam penzion u Johanky, měli tam skvělé kafe a koláče, i nějaká polívka se tam dá sníst.
Na koupání je prý fajn Kamencové jezero u Chomutova, ale nebyla jsem tam a asi bude fakt hnusně, jestli jde teď o víkend.
Amy_Mee , v Chomutově Bezručovo údolí, Kamencové jezero. Jirkov - Červený Hrádek. V dojezdové vzdálenosti Hasištejn a Klášterec nad Ohří zámek, park, kolonáda
Amy_Mee tak drzim palce, at moc nemoknete.
Amy_Mee Kamencové jezero je super, ale předpověď koupání moc nenahrává. Blizko je i jezero Most a pokud budete mít třeba kola, tak je to krásná projížďka kolem jezera. Každopádně kamkoliv nahoru do Krušných hor je to dobrá volba, a i když bydlím na druhé straně republiky, mám je ráda. Také není špatná naučná stezka nazvaná Jáchymovské peklo - vychází se od štoly v Jáchymově, ale to už je z ruky.
@dupali kola mit nebudeme, jedeme tam z druhého konce republiky, primárně kvůli hokeji. Trochu jsem pohledala i na kudyznudy.cz a určitě se bude dát i někam schovat před deštěm.
Amy_Mee hokej chápu, my takhle známe hodně fotbalových stadiónů
každopádně držím palce na co nejmoudřejší počasí a užiijte si dovolenou
Dobrý den, dovoluji si zde požádat o radu, protože jsem v Polsku nikdy nebyla. Ráda bych jela do Polska na pár dní s elektrokolem, ideální terén - kopečky, lesy. Dívala jsem se na lokalitu co nejblíže za hranicemi směrem od Olomouce. Zaujala mě lokalita kolem Szczyrk. Máte někdo vyzkoušeno na cykloturistiku? Nebo přivítám i doporučení na jinou lokalitu. Pokud můžete i doporučit pěkné bydlení se snídaní v této lokalitě, bud moc ráda. Díky
Odpoledne konečně přestalo pršet, tak jsme si dali trošku do těla. Svatý kopeček v Mikulově. Mladší bude zřejmě milovník kalvárií, protože celou cestu běžel od kapličky ke kapličce, na něj nevídaný výkon. A viděli jsme kudlanku, to je pro mě poprvé za život.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje