brrr nno včera jsme dojeli s tím dítětem v horečce. Do toho je docela vedro. Takže už sme našli kde jsou v okolí koupaliště a čekáme v jakém stavu se kdo vzbudí.
Ale jsme v domě s parádní zahradou, já tady asi pár dní prežiju.
brrr nno včera jsme dojeli s tím dítětem v horečce. Do toho je docela vedro. Takže už sme našli kde jsou v okolí koupaliště a čekáme v jakém stavu se kdo vzbudí.
Ale jsme v domě s parádní zahradou, já tady asi pár dní prežiju.
slniecko díky, něco už mám na seznamu a něco dopisuju
, Ružomberok je v plánu, takže okolí a cukrárna se bude hodit. Tu Bešeňovou možná nakonec vyměníme za Tatralandii, která poslední dobou sbírá hodně negativních recenzí za nehlídanou přeplňenost...jen teda nevím, zda to touto dobou bude v Bešeňové o moc lepší. Bez dítěte bychom se bez aquaparku obešli, ale pro něj je to samozřejmě očekávaný hřeb, takže něco zařadit musíme.
letfenixa díky
tarra To je jediný kout Slovenska, který znám. Bešenova je skvělá, my ještě milujeme Salaš Krajinka, líbil se mi i Vlkolínec.
tarra ta tatralandie je v létě fakt pekelná. Naštěstí jsme děti saturovali v nižším věku ve Slovinsku, teď je to už ani nenapadne, i když tam jsme.
MP Meri díky, Vlkolínec mám poznačený, na Salaš krajinku mrknu
continuity zkusím zlomit aspoň na tu Bešeňovou, že by snad mohla být o fous lepší. Jen se mi právě v tom místě (na dojezd) nepovedlo najít žádné menší klasické městské venkovní koupaliště, kde by aspoň nějaká skluzavka byla a bez koupacího dne je to neprůchozí.
tarra no čo ti budem, mám príbuznú v Ružomberku a v lete si najviac pochvaľujú mestskú plaváreň... v Žiline.
Vedela som tam o výbornom bazéne a ešte lepšom saunovom svete, ale už je tam bohužiaľ vstup len pre ubytovaných. Teraz deti už pošleme radšej do potoka.
tarra okrem už spomenutých môžete skúsiť kúpele Lúčky alebo Gothal Lipt Osada
Prosim, nemate tip na ubytovani pro velkou skupinu (10 dospelych a 10 deti) v Krusnych (idealne Bozi dar) nebo Orlickych horach? Chalupa, apartmany, penzion... nemusi to byt nic hogo fogo, aby to nestalo ranec, ale pozadujeme cistotu, kuchyni (klidne spolecnou) a u kazdeho pokoje WC a koupelnu.
Pripadne uvitam tipy na cokoli a kdekoli. At hledam, jak hledam, tak my uz se snad nikam nevejdeme.![]()
Nekdo sem daval tip na statek Rinnergut v Hinterstoderu, tak chci podekovat.
Mohu to jen doporucit. Byli jsme tam zacatkem cervence, apartman byl krasny, majitele neskutecne mili, kazdy den jsme mohli s detmi navecer krmit kravy, deti mohly i sbirat vajicka a krmit kraliky. Oaza klidu, nikde nikdo, coz nam vyhovuje. Zrovna meli 3 telatka na mleku (1 se narodilo behem naseho pobytu
) a 3 uz na pastve. Opravdu velky zazitek.
Lamicka My byli jednou v těchto apartmánech https://barvita.cz/ v Deštném, apartmánů mají několik, třeba byste to nějak poskládali.
Lamicka ségra jezdí v podobně složené partě na Chatu pod Vlčí jámou do Horní Blatné, je to velice jednoduché ubytování, ale na super místě (na horním konci vsi a začátku stop). Aha, tím WC u každého pokoje si jistá nejsem.
Lamicka ted jsem tam taky hledala ubytovani a pro velkou skupinu jsem koukala v BD na apartmany volf, ale neznam to tam osobne a prislo mi to dispozicne zvlastni, ta patra a zebriky. A kdysi jsme byli na nejake chate, myslim Marianska chata? Takova obycejna, zarizena tak pred 30 lety, ale cista a pohodlna a ne draha. Ale nejsem si jista tim nazvem
. Nebylo to teda primo na Bozim Daru.
Lamicka tak uz vim, chata arnika - marianska. Byli jsme tam s velkou skupinou kamaradu pred cca 5 lety. Nevim jak dnes, ale tenkrat to meli super ciste a prakticky zarizene, i kdyz prastare a zvenku nijak vabne.
continuity Marikahr díky, mě asi spíš nějak překvapilo, že tam ty klasické bazény tolik nejsou, protože tady u nás v okolí jsou v každém i menším městě. A Tatralandie podle posledních hodnocení vypadá fakt zoufale, tak snad se mi podaří prosadit nějakou alternativu.
Gatita Marianska je vesnice kousek od Boziho daru. Penzionu je tam nekolik. Ja kdysi s rodici jezdila do chaty Marianka, ale to neodpovida pozadavku. Byla to chata na podnikove zajezdy a koukam, ze nemocnice Bulovka uz ji stejne prodala..
Jos ta arnika mela nekolik pokoju, v pokojich byla koupelna a nejaky kuchynsky kout. A u postele lampy, u kterych se dalo cist! Proto si to dodnes pamatuju jako dobre ubytovani:)) Byli jsme tam se skupinou asi 5 rodin s detmi.
Jinak ja se do krusnych chystam na konci prazdnin s detmi, primo do BD. Ale znam tam jen tu Jezizkovu stezku. Neznas tam prosim nejaky okruh, zvladnutelny s triletym ditetem? S odrazedlem.
Gatita my jsme tam byli, když byli synovi necelé tři. Jeden výlet byl z Abertam po naučné stezce pod lanovku na Plešivec do Pstruží, pak se vyvézt nahoru (část výpravy a kočár s miminem šli pěšky - nedoporučuju). Nahoře je lanové hřiště, tam se kluci parádně vyřádí, zpátky jsme jeli zase po NS do Abertam. Nahoře je i krátká stezka krušnohorských pověstí, tu jsme ale myslím, vynechali.
Gatita Bohuzel, byla jsem tam naposledy jako dite a to jsme jezdili jen lyzovat na Klinovec
Gatita pak jsme byli ještě v Jáchymově na údolí mlýnků, ale to je spíš odpolední procházka. Na oba výlety jsme měli odrážedlo. Víc si bohužel kromě té Ježíškovi cesty a dětského areálu na Božáku nepamatuju![]()
Gatita kdybyste ozeleli odrazedlo, tak doporucuji NS Blatensky prikop. Je to pesinka podel umele vytvoreneho kanalu a je to tam skvely, hlavne usek v lese. Dalsi mozne cile je rozhledna Blatensky vrch a propadlina dolu Cervena jama. Tam je zajimava hospudka / kavarna. Pristup je po cestach vhodnych pro odrazedlo. V Jachymove je zajimave mestske muzeum, maji tam krasny modely dolu s panackama a spoustu mineralu. Jeste je tam nekde krasna rokle, ale nemuzu si vzpomenout kde.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.