notna Je to celkem snadný, opiješ se a třeba při mezipřistání tě vyndaj z přepravy :-). Hele, to je hned :-).
Cestování

continuity Toruň je moc pěkná, našli jste Koperníkův rodný dům? A Malbork je fakt hrad hrad, prostě velký.
brrr jsem fakt ostuda, já do včera netusila, že to mesto existuje. Plánovala jsem původně zastávku v Lodži. Ale mělo to několik ale, tak jsem zvolila jinak. Ale jsme nadšeni, úplně mi padla brada.
Že se tam narodil Kopernik uz vím, ale dům našel jen muž, já byla u těch perníků.
continuity ta Toruň vypadá opravdu moc hezky
continuity uzijte si Malbork. Jejich audiopruvodce v cestine je super (fastforward umozni prsskocit sekci). Nas hodne zaujal historicky zachod a od ty doby uz zeli neni co byvalo.
Já teda přihodím své zkušenost, s Turkama jsem letos letěla 4x (teda 8x když počítám všechny lety) a jsem dost nadšená, přesně jak píše continuity, velký výběr filmů i na evropské lety a výborné jídlo. Teď jsme letěli do Japonska úplně zároveň, já s Turkama a muž se Švýcarama a nedalo se to srovnat! (ve prospěch Turkish).
No a co se rozesazování rodiný týká, vždycky jsem ignorovala všechny výhrůžky a pokyny k rezervaci sedadala vedle dítěte a vždycky nás posadili dohromady (myslím tím jeden dospělý + děti), i Ryan. Jen dceru dali Turci párkrát mimo, ale dělali jsme check-in až na letišti a vždycky seděla třeba jen přes uličku, jednou měla pro sebe dokonce celou trojsedačku! Ale bude jí 15.
Garfie ja jsem na letu s Ryanem dostala misto pres ulicku od dvouletyho Tondy a nikomu to neprislo divny:D on uprostred rady a ja pres ulicku na kraji....a byl docela problem to vyresit.
711990 a tebe to nedonutilo si zarezervovat místa k dětské letence? Nás by to jinak nepustilo, vůbec by to nešlo koupit.
Evaeva musela jsem zaplatit nejakej poplatek, ze budeme vedle sebe, ale mista jsem nevybirala. Kdyz jsem s nima pak letela podruhy, uz jsem to musela vybirat. Tak nevim jestli to menili, nebo jestli to bylo tim ze jsem pak kupovala tu "lepsi" uroven?
continuity Mesto Torun teda doporucujes? My vyrazime v sobotu asi a pak musim projit tohle vlakno s tipy. Nechavame to otevrene, vezmeme asi i kola, krosnu na dite a vahame se stanem. Ale na ten asi kaslu. Nejspis pojedeme od Sklarske Poruby s kratsi zastavkou a pak nevim. Cil je more , jiste chceme Gdansk a na zaver zoo ve Vratislavi. Co ten hrad? Stoji za to? Miluju templarske obdobi, muj nejoblibenejsi cesky film je Vlacilovo Udoli vcel. Ale nevim jak muz se synem ![]()
711990 my vybírali rovnou místa, ale je fakt, že to taky byla ta vyšší úroveň.
711990 já jsem se smartwings musela loni udělat slušný bugr na palubě, měly jsme koupené 4 letenky 2 dospělé a 2 detske, vždy 2 místa vedle sebe na trojsedacce. A oni nám to překopali, máma a obě holky měly sedět na jedné trojsedacce a já přes uličku, a ještě vedle mě nacpali fakt tlustou dvojici s miminem. Malý dítě mělo tehdy 2 roky, takže bylo veselo.
Jos Malbork je úžasný. Jenže: jsme tady od půl jedenáctý, úplně nemám pocit, že bychom se loudali. A audioguid pred chvili oznámil, že jsme v půlce! Tak jsme vlezli z toho šoku do hospody. ![]()
V ty Toruni můžete do muzea perníčků ( jsou tam dvě, byly jsme v tom s více recenzemi). Dělají tam i workshopy, kde si něco i upeces - tam jsme nebyli, ale je to místnost s válečky a lidí tam něco tvořili.
Na malem rynku je street food. Určitě doporučuji radniční věž, je odtama krásny výhled, i když schody příšerné.
continuity Dik. To zni dobre. My mame teda hodne otevrene, zda vubec Polsko. Kdyz bude blba predpoved (zatim to tak vypada), mozna pojedeme Rakousko/Italie. Nastesti jsme hodne flexibilni. Ale docely by me to mrzelo, Polsko me laka.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje