barbucha my si apku taky nestahovali, poletíme zase za x let, tak co s ní ![]()
Cestování
continuityMusím nutně někoho ukecat, aby se mnou jel do Polska!
Jos Evaeva
Dík holky. Vytisknu si teda rovnou tam i zpátky, a bude to. Vyjede mi teda i ta palubní vstupenka?
Aplikaci nemám, to je furt všude naše aplikace, naše aplikace, a mně to leze na nervy.
Ano je to vomrz, ty apikace, já pokud nepoužívám, tak odinstaluji a nebo mi to u něktrých v hlubokém spánku nabídne mobil při aktualizaci. Nejvíc mě pobavila aplikace na složení rubikovy kostky u osmiletého chlapce v mobilu.
barbucha Koukam, ze appku mam. Tak asi to bylo pres ni, ale radsi jsme to taky i vytiskli. Odbavovali jsme se rovnou na oba lety...A nikdy ani nekontrolovali velikost zavazadel, ale na to bych se nespolehala. Jinak spojojenost na ty kratke lety...
Blbý otázky, ale znáte někdo ten Ryanair líp? continuity - ty znáš všechno
continuity s O'Learym nelita.
jako fakt, radši nepoletim nijak, naštěstí jsem vždy našla nějakou alternativu.
Palubní vstupenka běžně stačí na mobilu. QR kód. jestli oni vyžadují aplikaci, to nevím.
Bezna aerolinka má check-in otevřený 24-48 hodin před odletem. Nevím, jak to má Ryanair, ale já se často odbavuji až pred zpáteční cestou a není s tím problém, navíc palubní vstupenka se většinou dá vytisknout v automatu na letišti.
barbucha my si apku taky nestahovali, poletíme zase za x let, tak co s ní
Přesně tak. S Ryanem toho výhledově moc neplánuju.
Já o nich teď čtu hrůzný zprávy, jak kontrolujou každičký zavazadlo a tak, hladi hladový... pořídila jsem si teda kufřík co je dělanej i pro ně (mají dokonce požadavky na menší než kterákoliv jiná aerolinka), tak běda jestli budou votravovat!
Byla jsem s nima akorát jednou v Dublinu a už si to moc nepamatuju, rozhodně jsme teda přežili
ale podruhý jsem tam už letěla s Aer Lingus...
Nejradši mam Norwegian. Tam jsem teda problém se zavazadlem ještě nezažila, a to tam lidi tahaj strašný loďáky jakože palubní! Norové jsou pohodáři...
barbucha my si apku taky nestahovali, poletíme zase za x let, tak co s ní
Odinstalovat?
Ale ja taky nejsem příznivec aplikaci na všechno, i když je používám, když to je nějak užitečné.
Teď jsem dělala segre na Slovensku nákup a úspora s tím debilnim clabkard byla asi 8 euro na nákupu za 40 a to mi už přišlo dost, abych se s tím zalamovala, protože ceny potravin na Slovensku jsou úplně brutální.
Ale spíš jsem si ji mohla nainstalovat hned na začátku.
Mě teda hlavně sejri, že každá chce účet a když ji za rok potřebuji znova, už si nepamatuji heslo, musím ho resetovat a celé to pak trvá.
barbuchadobře to dopadne, mě sere ta společnost jako celek a nejvíc majitel, tak to je můj soukromý bojkot. Oni tě dopraví, kam sis zaplatila, jen já se těmi specialnimi požadavky na check-in, batožinu, záměrným rozsazením rodiny ( to mi přijde s malýma dětma až v rozporu s bezpečností) a nevím co dalsiho nemíním nechat otravovat.
Navíc s nima lital švagr a stejně jako cestující dřou I posádky. O údržbě naštěstí nemám zprávy. ![]()
Naštěstí! Se z tebe picnu ![]()
O tom rozsazování jsem taky četla, to je strašná sviňárna. Já si teda zaplatila i místo, nechci sedět někde na ocase, kde bych - zadarmo - bezpochyby skončila... ale je to hnus!
barbucha my neměli žádný problém, akorát mají gaty vždycky někde na konci letiště (to asi všechny nízkonákladovky), v kodani jsme šli snad dva kilometry
S dětmi nás teda "donutili" zaplatit si přesné sedadlo, dítě musí sedět vedle rodiče, jinak ano skupiny byly rozsazené po celém letadle. Zavazadlo jsme odbavovali, takže ani s tím problém nebyl, ale nevšimla jsem si, že by měl kdokoliv problém, kontrolovali spíš namátkově.
continuity tady jde ten check in udělat třeba 14 dní dopředu. Oba jsme dělali ještě z domova několik dní před prvním letem. Ale jestli máš nějakou osobní averzi, tak to chápu.
Evaevano prostě Ryanair je hodně vynalézavý v tom,jak z lidí ty peníze dostat a nemusí to být nutně úplně levné.
Když jsem na letu do Londýna spočítala nutné doplatky + dopravu do mesta že STN, vyšli mi BA asi o tisícovku dražší na čtyřech letenkach a to mi za ten ušetrený čas a nervy stalo.
continuity barbuchaKdyž jsme dřív letěli s Ryanairem s dcerou, tak jsme museli mít místenku dítě a jeden dospělí vedle sebe a bylo to zdarma. Bez toho ten nákup nešel ani dokončit. Ale nevím, do kolika let to mají. Letos jsme s nimi letěli, dceři už bylo 14 pryč a už tam ta podmínka nebyla.
continuity Averzi k Ryaneiru jsem u tebe zaznamenala a musím říct, že vzhledem k tomu, že tvůj muž je z oboru, mě to teda vyděsilo. Ještě k tomu pak dítě ukazovalo nějaký příspěvěk na IG o tom, jak jejich piloti nezvládají přistání a byla jsme na infarkt. Trochu mě uklidnil bratr, který má spolužáky, kteří Ryanairem prošli a prý se nemám bát, ten IG mi vysvětlil. Ale i tak se bojím víc než dřív. Ale třeba do Londýna z Brna nebyla jiná možnost. A letos jsme museli z Vídně do Prevezy v přesný termín a taky nebylo na výběr a letěli jsme s nima, ale letadla byla Lauda, tak moje nejistota zase byla zpět ![]()
continuity pro nás to letos určitě byla suveréně nejlevnější možnost, v kodani je teda letiště na metru, plus nám vyhovovali časy příletu a odletu. Nejsem žádný jejich fanda, při dalším letu budu zase zvažovat všechny možnosti.
já o údržbě u Ryanairu fakt nic nevím. Obecně vzato je to v Europe všude dobrý, i když je pořád větší problém s lidma. Ty úspory se projevují ve zpožděních a placení i za blici pytlík, na tu údržbu se sahá až naposled, protože nikdo nechce přijít o licenci.
A nejlepší evropská aerolinka je momentálne Turkish. ![]()
Pak dlouho, dlouho nic.
Evaevamě je to úplně jedno, leťte s kým chcete. já nikoho nepřesvědčuji o ničem. ![]()
To jen, když se mě tady ptáte na ty postupy u nich. Já nevím.
continuity Počkej, to jako myslíš vážně? S Turkish měla letět neteř do Keni a zrušili jim let a dali nějaký náhradní s jinou společností, protože prý přišli při zemětřesení o nějaká letadla nebo u nich nebyla provedená kontrola či co souvisejícího s tím zemětřesením. A let do keni popisovala na stejné úrovni jako nízkonáklodovkou. Prý hrozný v tom stísněný prostoru takovou dálku.
Evaeva continuity Ryanair má fakt debilní to kupování letenky. Když si člověk nedá pozor a u těch formulářů automaticky generovaných nedává odmítnout, tak najednou má koupené větší zavazadlo, místenku a další věci za přípaltky. Ale mám pocit, že mi to dělalo i u jiných společností dost podobně, když jsme kvůli ceně zkoušela koupit i jinde. Ale já teda nejsem moc zběhlá v kupování letenek.
continuity však já vím, taky jsem nechtěla být za nějakého jejich ambasadora![]()
Evaeva
Taky Ryan nejak nemiluju, ale maji transparentne popsane, ze berou kocar i autosedacku pro dite zadarmo. Parkrat jsme letela se Smatwings a Wizzair a prislo mi to stejne. Paradoxne dobre se letelo v Rusku s Rossiya, ta letadla byla snad uplne nova a byl zakaz alkoholu na palube
. Aeroflot kdysi hrozny, Emirates dobre. Ale zase za presun dve hodiny po Evrope lecos zkousnu. Podminky si vzdy ctu, takze zavazadlo merim apod.
notna tak pokud je tam problém jako přírodní katastrofa, je to samozřejmě jiné, to pak vymýšlejí, co se dá, aby lidi dopravili. Ale Turkish má funkční entertainment i po Evropě, dostaneš i na krátkém letu teplé jídlo, pití, sluchátka.
Ale zpáteční letenka do Istanbulu za 17 a ještě to prý dotuje turecký stát.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje