Jo a jídlo vyfoceny nemám, jak nejsem zvyklá fotit, tak jsem to vždycky snědla a pak až si vzpomněla.
Ale všechno bylo dobrý.
Jo a jídlo vyfoceny nemám, jak nejsem zvyklá fotit, tak jsem to vždycky snědla a pak až si vzpomněla.
Ale všechno bylo dobrý.
Mha jojo, tam by se dalo existovat, tam se mi moc libilo! Ona je mala, ale hodne rozmanita.
Jos My jsme byli na Malborku, když byly klukům necelé tři a pět a v pohodě. Ale šli jsme bez audioprůvodce, občas si přečetli nějaké cedulky, občas poslouchali nějalou kometovanou prohlídku.
Fokarium na Helu je dobré, Blyskawica v Gdyni taky.
Josteď mě napadlo, že možná mají audiopruvodce pro děti, ale neptala jsem se. Každopádně dětské prohlídky tam chodily, měly i jinou trasu, akorát v Polštině.
Obecně mají stránky dost příšerně, na to jak je to celé výborně udělané.
notna Je to celkem snadný, opiješ se a třeba při mezipřistání tě vyndaj z přepravy :-). Hele, to je hned :-).
![]()
continuity 999Hlučná partička to byla, ale pod vlivem se mi nezdáli. Ale zase jsem je nesledovala. On ještě ten co nastupoval poslední, řekl, že by ho možná mohli pustit na let do Česka, když má český pas, ale do Vídně ne.
My jsme na ně měli nějaké štěští. Předím jsme dva z nich potkali v kubánským baru. Říkala dcera, já si jen pamatovala, že nás oslovili tři mladíci, když slyšeli češtinu. Bych je vůbec neidentifikovala. Ale tak oni byli věkově blíž dceři, tak si je zapamatovala narozdíl ode mne :-)
711990 My jsme měli ty obyčejné letenky a nepustilo nás to dál, než jsme vybrali místenku pro dceru a jeden dprovod. Bez toho to nešlo dokončit ten nákup.
Mha potešilo, ďakujem![]()
continuity ja sla kdysi audioguide na malborku poctive a byly to snad 4 hodiny. ale desne jsem si to uzila, byla jsem sama, nikam jsem nespechala, venku poprchavalo, me to bavilo :)
razorblade jo, poctivě čtyři hodiny a to jsme ty výstavy spíš přecházeli. Ale bylo to duper, v půlce oběd, hodně jsme si to užili.
Rádo se stalo![]()
Jedno malé ale - na podzim budou volby a někteří z kandidátů chtějí omezit možnost cizinců nakupovat byty a pozemky.
Jos jen upozorňuji, že v Gdaňsku je dost rozkopané to historické nábreží. Projít se to dá, ale jdes kolem plotu. Centrum je v pořádku.
Garfie Taky se přidávám k chvále Turkish A., economy i busines vždy perfektní.
continuity Dik. Podle pocasi ma byt nic moc vsude v dojezdove vzdalenosti. Tak se rozhodneme asi v patek. Plus jak jedeme na blind, ubytovani budeme resit operativne. Nic co bychom uz nezazili, ale poprve se synem a jinak nez s batohem na zadech. No tak jsem zvedava, kam se vubec vydame a jestli nebudeme spat v aute
. Jediny hotel ma na ten tyden rezervovany nas pes ![]()
Damy, nemate tip na ubytovani v londyne na metru za rozumny peniz? Bratr chce vyrazit s detmi na par dni a zatim nachazi jen za mesicni plat.
baltik hm, to ubytování, kde jsme byly teď nefunguje.
Nejrozumnější jsou takové ty bytecky v londýnských řadovkach. Nebývá to žádný luxus, ale přežít se tam dá.
baltik manžel s dcerou byli na studentských kolejích
baltik Takové to bylo i v té kodani. Nakonec jsme našli na airbnb jeden (vyloženě jen jeden) byt, který stál normálně a neměl problematické recenze.
milacka
Jedno malé ale - na podzim budou volby a někteří z kandidátů chtějí omezit možnost cizinců nakupovat byty a pozemky.
to vážne?
Je tu hrozný hic, mě bolí celý den hlava, dítě mělo ráno teplotu, ale oceán je super

continuity Malbork, Toruń, Łódź pozdrawiam :) a Tobě krásnou dovolenou!
Jde o to, že u místních nastala bytová krize, nové byty i domy se staví, ale na cenu (cca milion za byt ve Funchalu) dosáhnou jen cizinci. Místní průměrná mzda je dost nízká, takže někteří z politiků mají ve volebních slibech, že při prodeji nemovitosti bude mít přednost občan Madeiry.
Jak to chtějí provést vůbec netuším.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.