barbucha jaj, do rigy se chystam na podzim, uz mam koupenou letenku... eh... maj tam aspon levnej chlast, kdyz uz budu muset poslouchat rusaky? :D
Cestování
razorblade diky, to vypada vyborne
My poznavame hrady a zamky chomutovska, hlavne diky hnusnemu pocasi. Po prijezdu Hasištejn, vcera Jezeří a dneska Hauenštejn, tam jsme byli diky pocasi jedini navstevnici!
Hasištejn

Jezeří

Hauenštejn (Horní Hrad)

Jezeří je vevnitr uz docela vybavene, ale prace tam jeste bude! Skoda, ze to nemuzu znovu videt tak za 30 let. I ty hrady se opravujou, jsem rada, ze to neni ponechane osudu. A hradni pani z Hauenštejnu nas rozhodne rada videla!

Kokoska To mi pripomnelo vecernicek "o zviratkach pana Krbce".
Kokoska to jsou ale moc hezké místa.
Kokoska máme to tu hezké ![]()
Kokoska na toto by som sa dala nahovoriť, super strávená dovolenka![]()
milacka az na to pocasi, vcera i dneska leje a leje. Na druhou stranu nas to donutilo zvolnit tempo, coz taky neni k zahozeni. Dneska jsem spala do 9! Nastesti tu maji snidane do 11, asi vedi, proc
Takova lina snidane, po ktere hned nemusi clovek nekam padit nebo zasednout k praci, ma neco do sebe. Pak ten hrad, v klidu a pohode, pozdni obed, v hotelu podvecerni kava... jo, jeste budu na krusnohorske deste vzpominat ![]()
continuity Tak Torun fakt uzasna. Prijeli jsme vecer, hotel mame v centru a nocni centrum je uplne wow
Jos to vám trochu závidím.
Dej alespoň fotky.
continuity muj fotak uz dodelava a je vecer.

Kokoska no vidíš, aj z toho lejaku sa dá niečo pozitívne vyťažiť, ako píšeš, s láskou budeš spomínať.
Kokoska To je nadhera. Ten necas dava mistum uplne jiny potencial. Uplne vidim pohadku Krasku a zvire
Přihodím trochu Alsaska

Jos nebo Ples upiru ![]()
Tabea to je taky krasny, zvlast ty hrazdene domky!
Jos paráda, děkuji. ![]()
continuity Ale z ceho jsem tad nadsena je i jidlo. Mame druhy hotel za velmi rozumnou cenu, muz vzal polopenzi. A je to perfektni. 
špatně jsme se za 17 dní najedli jen jednou, na místě, kde žádná jiná hospoda nebyla a ani to nebyla úplná katastrofa, spíš český průměr.
V neděli v Štětíně jsme si dali na závěr nejdražší jídlo v hospodě s výhledem na řeku, nějaky masový talíř pro čtyři, grilovaná zelenina, pečené brambory a asi šest omáček. Muž to komentoval slovy, že jsme se na závěr dostali na české ceny. No jenže byla toho taková hromada, že jsme si to museli nechat zabalit. Já to měla včera s holkama k obědu a pak s mužem k večeři a ještě tam pár kousků zbylo. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje