999 mě naskočil výlet vlakem do Litoměřic do Severočeské galerie a pak na vrch Radobýl Litoměřice...
Nevím, jestli to odpovídá časovým požadavkům, jestli celkově 3 hodiny nebo jak, tohle je spíš celodenní, ale. moc pěknej vejlet.
999 mě naskočil výlet vlakem do Litoměřic do Severočeské galerie a pak na vrch Radobýl Litoměřice...
Nevím, jestli to odpovídá časovým požadavkům, jestli celkově 3 hodiny nebo jak, tohle je spíš celodenní, ale. moc pěknej vejlet.
Lenka22 Děkuji za tip, zařazuji na seznam. Jinak to bude celodenní výlet, myslela jsem max 3 hodiny jedna cesta.
999 pred Sternerkem je jeste Sazava s krasnym klasterem. Take muzete do Stare Boleslavi a pak prochazkou borovymi lesy kolem sochy Sv. Vaclava do Lyse nad Labem na vlak do Prahy. V Lyse je krasna zamecka zahrada plna soch.
Ginger To je krásný plán :-).
999 mo asi jsem to prehnala sctou vzdalenosti, do Lysy to je 16 km, ale po rovine
Ginger Tak to už je asi dost, když počítám tři hodiny na vlak, víc než čtyři ta procházka, oběd, kafe, drink, kultura... Dni už se krátí :-).
999 Třeboň. Nevím teda jak to vyjde časově z Prahy, ale je tam všechno, krásné staré centrum, zámek, galerie/museum, gastro, rybník Svět a hrobka Schwarzenberků.
Kan Díky, zapomněla jsem napsat, že jižní Čechy ne, ty znám jako svý boty :-).
Mermaid Můj sen!!!
(teda můj konkrétní sen je projet Egypt vlakem až do Súdánů, ale to už asi nedám....
)
999 Kutná Hora? Teď jsme tam měli sraz s neteří, z Prahy tam prý byla vlakem za hodinu. Byla jsem tam po delší době a dost mě nadchla. Když pominu obvyklé atrakce, Galerie Středočeského kraje u sv. Barbory je super!!!
A za tři hodiny stihnou i Olomouc! :-)
999 co Mariánské Lázně, tam se dá strávit příjemně den.
Garfie Díky, tam jsem letos byla, na Válovkách. Zrovna někde ve vedlejším vlákně píšu, jak čtu knížku Jitka Válová a jak moc mě to zasáhlo. Já jejich život znám, ale tenhle rozhovor s ní je hodně silnej.
Kdyby se do KH někdo chystal, tak určitě nevynechat katedrálu v Sedlci.
Kora Díky za tip, tam jsem byla naposledy jako dítě :-).
Prosím, nemáte někdo tip na výlet vlakem z Prahy někam, kde je to hezký: :-). Je to pro dospělé, max 3 hodiny cesty. Cílem může být město, hrad, zámek, galerie... Měla jsem nějaký plán, ale ten padl, tak musím navrhnout něco jiného.
No přece ten Liberec ![]()
Luna Liberec je v plánu v rámci CK Parfumanie :-).
999 Zis to snad neee, to mam ale strasne moc daleko!![]()
![]()
999 To je tedy výzva
!
Luna Tak s Fleur vymyslete něco blíž, taky se jí to zdá daleko :-). Prostě něco na půl cesty.
Ostrava![]()
Fakirka To už je fakt daleko :-(.
999 Třebíč? Boskovice?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.