Já se toho bála, tak jsem si vzala menší hotovost, ale celkem zbytečně. Tohle maj v cajku.
Cestování
Není kostel jako kostel

Chvíli to vypadalo, že Bordeaux vynecháme,ale stihli jsme ho

brrr ten první se mi líbí moc, ten druhy vůbec. Ale třeba je o to lepší zevnitř ![]()
Tabea Zevnitř byl ten kostel holý beton, obří prostor, no v nějakém hororu by mohl hrát hlavní roli. Ale bylo to impozantní. Takova klasická 50.léta v architektuře. Je to ve městě Royan, které v lednu 45 vybombardovali Spojenci, takže tam je těch betonových věci dost.
Jak jste mi tady radily, kam kolem Chomutova, tak hlásím, že to bylo boží. Počasí bylo nakonec mnohem lepší než předpověď. Stihli jsme zříceninu hradu Egenberg, rozhlednu Pastviště (tak trochu větší posed, ale výhled krásný) Kláštěrec nad Ohří, Červený hrádek, rozhlednu v Chomutově, Klínovec a prohlídku v dole v Jáchymově. A i po zooparku v Chomutově jsme se prošli. Všude prázdno - vymeteno, žádné davy turistů, ceny příznivé, jídlo normální. Nato, že to byla taková "vynucená" destinace, tak to bylo fakt super
Kláštěr v Kadani jsem měla pořád jako mokrou variantu a ani se na něj nedostalo.
Madeira v listopadu - ano či ne?
Byli jsme začátkem února a úplně v poho a to je únor úplně nejhorší měsíc, co se týče počasí. Já bych jela, alespoň tam nebude tolik lidí.
Sweet Potato Madeira kdykoli ![]()
continuity I pro zmrzlika, jako jsem já?
Sweet Potato Tam je prave počasí furt stejný. Jediný, co řešíš, je délka dne.
Sweet Potato 20C zvládneš?
Úplná zima tam nebývá, spíš víc prší.
Na koupání to příliš nebude ani v létě. Jednak Atlantik s hloubkou 2000 metrů slunce moc neprohřeje, druhak je to pobreží extrémně skalnaté.
Dík. S koupáním ani nepočítám.
Sweet Potato pri vystupu na Pico Ruivo se zahrejes :). Madeira je krasna.

Mermaid wow!
Kokoska přesně tak
měla jsem slzy v očích, když jsem pyramidy poprvé spatřila
Prosím, nemáte někdo tip na výlet vlakem z Prahy někam, kde je to hezký: :-). Je to pro dospělé, max 3 hodiny cesty. Cílem může být město, hrad, zámek, galerie... Měla jsem nějaký plán, ale ten padl, tak musím navrhnout něco jiného.
999 Český Šternberk, vlakem moc příjemná cesta
Mermaid Díky, jdu to prozkoumat :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje