Kokoska Ježiš!!! To je paráda! ![]()
Cestování
Kokoska krásný! Závidím
Je tady teda strasna zima, ledovy vitr, i na slunicku jsem sla v zimni cepici a rukavice mam v pohotovosti. Vodopady vyrabi paradni dest, kdyz zrovna nahore tu vodu vypnou ![]()
Kokoska nádhera ![]()
Kokoska Na fotkách krása. Být tam asi zrovna nepotřebuju, brr.
Sweet Potato musim ti konecne napsat tipy na prirodu v Helsinkach a okoli. Primo v Helsinkach je pekna oblast Viikinranta, usti tam reka Vantaa a pak tam je polozarostle more s drevenymi chodniky, kde se da dojit na Lammassaari. Ve Vantaa je hezka prochazka okolo Vantaankoski (pereje na rece Vantaa). V Espoo je narodni park Nuuksio. Ten bych asi doporucila nejvic. Pak v Espoo se da jet snadno na prilehle ostrovy, jezdi na ne vodni “autobus”.
Sweet Potato pokracovani, opet to prestalo delat mezery
Na ostrovy bych jela tou modrou nebo fialovou trasou na ostrov Pentala, kde bych se prosla, a pak modrou trasou na vnejsi ostrovy (je hezke tam i jen sedet a koukat a lod vetsinou chvili ceka v pristavisti, takze se da dojit na zachod a trochu pokoukat.
Pak se taky jit se projit budto do helsinkeho (zacina uz kousek od stanice Pasila) nebo espooskeho centralniho parku (tam se da dojet vice zpusoby, muzu napsat vic, pokud chces). Taky je hezka prochazka z Kauniainen pres mesto okolo jezera Gallträsk, baziny a pak treba zajit do muzea hospodarstvi/statku Glims, vedle je dobra kavarna/misto na obed Bembölen kahvitupa.
Sweet Potato a pak dal je narodni park Liesjärvi. Tam se ale musi autem, takze by sis musela pronajmout nebo jsem ochotna i pujcit svoje, pokud ho zrovna nebudu potrebovat a dojedes vlakem/autobusem k nam do Espoo.
A pokud sem jedes sama a chtela bys si se mnou zajit na kafe, dej vedet ![]()
Kokoska Paráda :-)
Friga Děkujuuuu![]()
FrigaMuž jede na konferenci, já s ním jako doprovod, takže čas na setkání by se mohl najít. ![]()
Sweet Potato nemas zac
super! A kdy tu budete?
Vcera a dnes
Vodopad Seljandsfoss

Reka Skoga

Skalni brana Dyrholaey

Friga Napíšu zítra sz. Teď odpadám. Dobrou!
Ledovec Vatnajökull

Ledovcove jezeeo Jökulsárion

Kokoska Paráda! Našijedou na Island koncem června,tak jsem zvědavá s čím se vrátí (maka sice říkala něco, že ona chce do Grónska..
).
Kokoska nadhera![]()
Kokoska Máš to všechno krasny, ale víš co my chceme....;-) toho žraločka delikatesniho!
Kokoska nádhera, zimu závidím, úplně z těch fotek cítím ten svěží vzduch a vůni vody...zatímco tady je hnusný vedro a sucho :(
Kokoska nádhera!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články