rasaNori Díky!
Cestování
Násypu ti to takto postupně. Protože se mi vždy refreshne stránka, když hledám odkaz a můžu začít znova
.
Saurassaari na ostrově se dá i vykoupat, akorát některé dny je to vedení jako nuda pláž.
Suomelina
Pro fandy vojenské historie, ale doporučuju se svést trajektem v každém případě.
Kostel ve skále, je to fakt zajímavé místo.
Všude se dá dostat pohodlně pěšky nebo místní MHD - Bus, Trajekt. Určitě si zajděte do nejake místní sauny, je to o zajímavý zážitek a získáš dost argumentů pro všelijaké sauna nazzi, kteří jsou přesvědčeni, že sauně má být přítmí, klid, sucho a žádný alkohol. ![]()
Nevím kde budete bydlet, ale pokud v hotelu, velmi doporučuji si zaplatit snídani. To co umí předvést k snídani seveřani (včetně Švédů a Norů) jsem nikde jinde v Evropě nezažila.
Pokud máte rádi streetfood, tak na oběd jednoznačně tržnice v přístavu.
continuity Zlatá jsi. Děkuju moc.
Edit: Snídaně máme. (A ano, připomnělas mi luxusní snídaně v Norsku)
Sweet Potato Saunu určitě doporučuju. My takhle byli v Oslu v sauně, která byla na loďce v Oslofjordu a teda mega zážitek. Myslim, že v Helsinkach to nebude jiné.
barbucha Tallin je moc fajn, se zřítelnicí se vám tam bude líbit.
Sweet Potato ja ti doporucim par galerii. Z volne pristupnych (prodejnich) je nejlepsi Galerie Forsblom. Okolo je pak nekolik dalsich, napr. Helsinki Contemporary, Galerie Anhava
Sweet Potato a pokracovani, nejak to prestalo delat mezery...
kdyz pujdes od Helsinki Contemporary k te Anhava po Annankatu, tak na ni jsou aspon dve dalsi galerie.
Hezka a volne pristupna je stala sbirka Sinebrychoffovych muzea. Dole pak byva vystava, na kterou je nutne mit vstupenku. Narodni galerie Ateneum taky stoji za to. Galerie soucasneho umeni Kiasma miva dobre vystavy.
Sweet Potato pak jeste stoji za navstevu galerie Amos Rex. A pak jsou jeste muzea a pokud mas rada prirodu, tak ti taky muzu neco doporucit ![]()
Friga Děkuju moc. Kdyby bylo ošklivo, vymetu galerie.
FrigaTak i nějakou tu přírodu prosím.
Sweet Potato musim si najit cas ti to sepsat, asi az v patek, tak jeste chvili musis vydrzet ![]()
Friga Děkuju moc. A není spěch. Letim až začátkem června.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje