Jmenuje se to "oblečky pro pejsky" - na fb najdete s obrázkem ohaře v kapuci, jinak na webu http://obleckynamiru.webnode.cz
Chlpáči a iné
Díky moc! Na webu nepíšou žádný kontakt (teda krom mailu...) - jaká je to prosím lokalita?
každopádně už má takové ty krepaté hovawartí uši :) ale asi bude mít menší kožich než předchozí pes, ten měl dokonce i v záznamu svodu mladých, že má "mimořádně krásnou srst".
Pohodlí nade vše :-D

co u vas dela moje Bourbon? to je presne ona (az na ten ocasek)
(ja chci zpatky ty puvodni smajliky!)
LOL, mně tam napřed splynul i ten ocásek a taky jsem byla přesvědčená, že je to bu... a vůbec jsem nechápala, jak je možné, že fotku nedala jinx ale kiore :-)
A ja že kde je moja kočka. U vás!!!
a já jsem si nevšimla, kdo to poslala, a první moje myšlenky byla, že takový typ polštářku pro Bu mi vůbec nepřijde jako váš typ :D

myslim, že se v koupelně začnu asi rovnou ZAMYKAT!!!

Kruciš, tolikrát bych klikla na tlačítko líbí a ono není :)...tak slovně, všichni miláčci tady jsou úžasní.
jinx Janulik03 nolita Jiná Realita Neměla jsem v úmyslu tady způsobit takový pozdvižení :-D
Přidám Vám Kocoura na pekáč - dneska v noci se mu podařil vskutku husarský kousek, shodil z linky tři talíře, všechny po babičce. Manžel nejspíš poputuje s Kocourem - když to uklízel, řekl mi, že jsem ty talíře asi dala na linku nějak blbě ![]()

sem to říkala, že ta radost z kočičího vytrestání nebude mít dlouhýho trvání.....:-D
Potrefenáhusa , Sweet Potato dekuji vsem za reakce
my jsme zatim ke vsem psum v rodine prisli tak nejak omylem (nalezeni na ulici, soucast kupovaneho domu), takze tohle vybirani a rozhodovani nam vubec nedela dobre, cekame, ze to musi "nastat" samo
kocour by do toho pekáče na husu ale vlezl (na rozdíl od roníčka), tak mu vzkažte, ať si dává bacha :D
Přidám Vám Kocoura na pekáč - dneska v noci se mu podařil vskutku husarský kousek, shodil z linky tři talíře, všechny po babičce. Manžel nejspíš poputuje s Kocourem - když to uklízel, řekl mi, že jsem ty talíře asi dala na linku nějak blbě ![]()
Nakonec budete ráda, střepy přináší štěstí!
Jo to jsem si taky říkala, když se mi chtělo brečet, jsem na tyhle staré památeční věci cíťa.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje