proč mi nejde vložit fotka z telefonu? Prosim?
Chlpáči a iné
Nevím v čem konkrétně je problém u tebe, takže to vypíšu všechno. Ono to závisí na tom, jaký máš prohlížeč a jak ti zobrazuje konkrétní funkce.
Pokud je problém v tom, že ta tabulka Vložit/upravit obrázek ti nevyjíždí celá a nejde s ní hnout, takže se nemůžeš dostat na tu ikonku s lupou vložení fotky z vlastního zdroje, potom je potřeba otočit si mobil na šířku a ukáže se celá.
Další zádrhel může nastat po té, co se dostaneš do File manageru s fotkami po kliknutí na tu ikonku. V některých prohlížečích se v něm nedá pohybovat prstem a ručně odmazat staré fotky, aby se daly nahrát nové. Momentálně se to dá vyřešit jedině buď zkusit si stáhnout do mobilu jiný prohlížeč anebo si ve stávajícím nastavit verzi webu pro PC.
K vyřešení tohoto, aby se to nemuselo takto obcházet, by se programátor měl dostat snad koncem týdne, že se to pokusí optimalizovat včetně návratu původních emotikonů. Teď bohužel musí řešit kupu jiné práce.
Pak jsou ještě další omezení a to, že vložená fotka aktuálně může mít max. 2 MB, aby si s ní File manager byl schopen poradit. Foťáky v mobilech většinou fotí automaticky v mnohem větším rozlišení, takže je potřeba nejprve zmenšit její velikost v nějaké aplikaci (editoru fotek), např. Photo Editor. Už padnul návrh, aby toto odpadlo a File manager byl schopen zmenšit i fotky s větším počtem MB. Pak aby fotky ve File manageru nezůstávaly a nemusely se ručně odmazávat a aby se daly otáček. Odstranění těchto zádrhelů bude řešeno v rámci chystané sbírky na opravy a úpravy webu, na kterou se momentálně sestavuje kalkulace.
Jejda, to nevím, ale myslím že někde od Brna? Jistě z Moravy, takže já to mám stejně na zaslání.

Jak jste tu psali, že kočky vám lozí do koupelny... Já jsem takhle bydlela s jednou zrzavou příšerou, do té doby kočičíma spolubydlícíma nepolíbená. Bylo to ve starém bytě s velkou koupelnou a už hodně používanýma dveřma. Takže jsem vlezla do vany, pustila sprchu, najednou slyším, že se otvírají dveře, tak si říkám, kdo mi tam proboha leze (bydlela jsem s dvěma chlapama). Dveře se otevřou dokořán, ledový průvan jak na hlavním nádraží, dovnitř krok sun krok nakráčel kocour, sedl se před vanu a očumoval mě. No počkej, jak na tebe vyzraju, řekla jsem si. Příště jsem ho zavřela do koupelny se mnou. Svléknu se, vlezu do vany, kocour sedí před ní a očumuje mě. Pustím sprchu, kocour nakloní hlavu a hodnotí, jestli mu ten pohled za to stojí. Usoudiv, že nikoli, skočí na dveře, ty se rozletí dokořán, ledový průvan jak na hlavním nádraží a kocour krok sun krok povýšeně odkráčí.
Metoda našeho domácího, tedy nechat dveře nastevřené, aby kocour mohl volně procházet, kam je mu libo, mě příliš nezaujala, takže jsem na dveře namontovala háček a bylo po starostech (ale kocour, jak se vztekal, když zjistil, že dveře už mu nejdou otevřít!)
Alwin lenoší

Ten je kráásnej! Ty oči...
Ten je nádhernej!!! ![]()
jejda to je úžasný! Taková rychlá odpověď a vecne vysvetleni problemu. Diky moc :)
TOHLE vidím poprvé! ![]()

Normálně jsem nad tím chvíli přemýšlela, ale pak jsem usoudila, že moji psi mají takový adventni kalendář vlastně celý rok. Aktuálně mám pro ně v mrazáku: celé kuře, celou mletou slepici a kachnu, hovězí plíce, kuřecí hřbety, kachní hřbety, mleté hovězí, hovězí dršťky, játra a ještě nějakou mletou tresku.
Navíc kalendáře bysme potřebovali dva, tak to vidím, že oni vystačí s tím "celoročním" a adventní si koupím sobě :-].
Je to lákavé, ale my bychom k němu museli mít ještě čtyři kočičí a jeden rybí. :-)))
Pro kočky maj taky :-D
Já si teda koupila akorát pro sebe čokoládovej Lindt, na zmetky kašlu :-D

A že vám tam ty kouličky tak vydrží, na tý zdi.....:-D
idem sa pochvalit: vcera na veterine v cakarni Zuna zvladla jedneho psa a obrovsku sivu macku, ktoru mala pani vedla v naruci - Zunka zhodnotila situaciu, potom si bez povelu sadla k mojej nohe a ani nepipla, ani sa nepohla, no ukazkovy pes. mam z nej radost preveliku, nakoniec to snad bude vychovany pes :-)
a hned potom sme sli pozriet/kupit nieco zateplene na zimu, ale nic v jej dlzke (a podla mojich predstav) nemali, no pani sa ponukla, ze nieco vyhovujuce objedna, takze dufam, ze v priebehu buduce tyzdna uz koonecne nieco na zimu pre Z. kupim.
ad adventny kalendar: kazdy vecer davam Zune lieky, takze sa to bez pamlska nezaobide; dokonca pamlsky obmienam :-D a samozrsjme, ze sa popri nej zvezie aj Black, takze tiez u nas funguje nieco-ako-adventny-kalendar, ale na @Zina sa teda nechytam! :-D
tak já jako musím koupit tři adventní kalendáře... (vlastně čtyři, ještě pro mě) :-)
A že vám tam ty kouličky tak vydrží, na tý zdi.....:-D
Kouličky drží, občas do nich hrábne packou. Ale jsou plastový, tak nic nehrozí. Ale včera ráno se mu tam znelíbil skleněný svícen a odsttrkal ho ode zdi k hraně skříně ... a jako první ranní věc jsem zametala střepy. Je to holt moje riziko, že mu v cestě tyhle věci nechávám :-).

Potkali jsme dneska venku jackrussellí štěňátko jménem Malfoy a Rufík mu počůral skoro celou hlavu...(já vždycky Rufíčka tipovala na ten Nebelvír!) :-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje