Co si v takové situaci majitelé řeknou? Já vám to vyperu, nebo tak něco? Jednou jsem měla pocit, že nám něco počůralo kočku, takže teď už vím, že se takový věci opravdu stávají, hmmm.
Chlpáči a iné
já jsem teda neměla ani moc velkou potřebu se omlouvat, protože to štěně strčilo samo Rufíkovi hlavu pod břicho, když čůral, Rufíkova spoluúčast byla fakt nulová.
(takže jsme si řekly něco jako: slečna: ježiš, von ho asi počůral, já: ježiš, asi jo, pardon. :-D
Jinak slečna teda byla asi začátečník, seděla na lavičce, četla si a jack russella měla vedle sebe na lavičce v tašce...:-D Takže jí za Rufíkem utek a pak...![]()
jinak jsem měla dneska dovolenou a myslela jsem, že něco udělám, ale...

Oni jsou fakt jedna duše jedno tělo!![]()
já si tu voňavku nekoupím a nekoupím... dnes jsem ji opět probendila na veterině za loxicom, meloxidyl, pruban a obvazový materál. a zejtra nás čeká strhávání náplastí, buničiny a sprchování. už teď z toho mám bolení zubů.
(Batman si uhnala abces na zádech, nebylo to teda vůbec vidět, včera večer začala kníkat, jsem myslela, že si narazila nohu, či co. v noci jí prasknul. po oholení chlupů je to otevřená rána 4x2 cm, ble...)
tak nechtěla jsem to vypichovat, ale psa mám na hrudníku nalepenýho já :-D Ale Goliáš se taky rád tlačí :-D
Ouvej, to je pořád něco. Jsou to naše drahá zvířátka, no.
Šiš já myslela psa a kocoura!
Podklad jsem vůbec nekomentovala!
tak nechtěla jsem to vypichovat, ale psa mám na hrudníku nalepenýho já :-D Ale Goliáš se taky rád tlačí :-D
a jak pěkně si tu hlavičku uložil :-D
Ale je to vždycky hrozný, než se uložej, většinou se u toho ještě poperou :-D A chudák pod nima pak třeba ani nedosáhne na stůl pro kafe :-D
Batmance přejem brzké uzdravení!

Zvířecí vánoční reklama
Sobotni klubicko

Dýně všechno mučí (i když se u toho tváří jak andílek), Betík mi pomáhá a ostatní chrněj ![]()

My jsme jednou měli takový delší období, že to bylo buďto něco s auty nebo se psy, že jsem měla pocit, že už vyděláváme jen na servis nebo veterinu. A když už nebylo ani jedno, vložilo se do toho aspoň morče... :-).
Tak hlavně ať se Batman brzy udraví!
Zrzouni super, podklad taky ;-).
Kiore , Friga : A fotky Frigy a kočičího gangu taky bezvadný! (Už aby tu byl nějaký ten zelený flakónek, přijde mi, že tu s těmi pochavalami pořád píšu to samý :-).
Haha.no Golias by toho fyzioterapeuta dělal moc rad,ale Rufik teda o tak těsnej kontakt nestojí,spis mi přijde,ze to,ze se na nej tlačí kocka,bere jako dan,ze se muže prilepit na me :-)) včera se tu honili a Rufik měl u toho celou dobu v hube piskaci slepici, bylo to jak policejní houkacka,nasmali jsme se hodne...
a rufika musim pochválit.vcera mu vybehnul přímo před čumakem kocour z místní sberny a začal zdrhat a Rufik se dal zvládnout jen slovně a nevyrazil, i když chvíli vypadal,ze by rad.

Rufik je sikovny! vcera som sa bola pozriet na obedience zavode a bolo to uchvatne, ako vsetky tie psy takmer 100% posluchali svojich majitelov na prve slovo. konecne som to videla nazivo. spolu so vsetkymi tymi ovciakmi, borderami, sheltiami, kelpiou a "orieskami" zavodila aj pani s malym yorkshirom, to sa mi velmi pacilo - ako spolu s tymi obrovskymi psami kmital aj maly terier (a yorkshirske teriery + dalsie male psiky mi pridu velmi "podcenovane" v ramci poslusnosti a toho, co vsetko dokazu/nedokazu). najviac ma fascinuje zastavenie psa v pohybe, ktory po vysloveni pohybu zamrzne a ani sa nepohne - no parada. a najviac ma pobavil pes, ktory mal obehnut kuzel a namiesto toho obehol rozhodkynu :-D no bolo to zaujimave :-) budeme so Zunkou dalej cvicit :-)
"najviac ma fascinuje zastavenie psa v pohybe, ktory po vysloveni pohybu zamrzne a ani sa nepohne "
Krásná představa. U nás ale z oblasti scifi. Otíček samozřejmě rozumí každičkému slovu
ale zakládá si na tom, že situaci vyhodnotí vždy sám, protože na mě není spolehnutí!
A tak se po příkazu vždycky rozhlídne... zjistí že a) zbytečně panikařím a pokračuje dále, b) možná mám pravdu, ale on je schopen to vyřešit sám, c) měl by zastavit, ale okamžitým poslechnutím by ztratil tvář.
Výsledek je vždy ten samej: já jsem na prášky a Otíček uražen, že mu spílám do pitomejch mizerů.
Rufík je šikovnej, odvolání do kočky mi dalo snad nejvíc práce, zlatá srna/zajíc/cokoliv, kočka byla dlouho nejvěhší výzv. Asi to bylo i tím, že žádnou přátelskou jsme dlouho v okolí neměli, ale byla to dřina to naučit teda.
palahniukowa Mi něco říká, že jestli u toho vydržíte, tak se za chvíli na nějakou vasi obedience půjdeme podívat :-).
Jinak Cid dnes na cvičáku "výbornej", přijeli jsme pozdě, respektive na čas, takže jsme neabsolvovali hraní se psy před začátkem cvičení. Což vůbec nemohl pochopit a vyústilo to samozřejmě v to, že celý cvičení chtěl ke psům a s aportem doběhl ke mně tak a metr na pak vzal čáru někam za psy (v několika obměnách), což doteď teda nedělal. Čili jsme dostali feedback (oprávněný), že je třeba zapracovat na té poslušnosti, doteď jsme měli dobrou spolušnost a nezájem o aporty, tak teď už začal brát aporty (sláva!), ale zase bude zdrhat :-D.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje