to je mi moc lito
Chlpáči a iné
ajajaj, soucitim, pripomnelo mi to, kterak se me zabavne kocici duo vyblilo na stridacku do postele. Malem jsem je poslala zpatky!
Do tmy a mlhy.
Jo, to je bezva, to chválím. Tuhle jsem na poslední chvíli uviděla dva chodce - mimo obec, ale na co by měli nějaké svítivé pásky nebo tak něco, že. Ještě že měli bílého psa aspoň, prvně jsem fakt viděla jen toho psa, až pak jsem zjistila, že s ním jdou dva lidi. Mít ten pes navíc na sobě něco takového, tak bych nebyla v tak šíleným stresu, jako když jsem je uviděla na poslední chvíli.
na silnici mezi poli, nebo klidně i mezi paneláky do křoví super, ale já teďka denně potkávám pána, který venčí malinkého ratlíka, drží ho na vodítku, na malém kousku trávy před panelákem - a celou dobu na něj svítí čelovkou:-)) ten pes chudák už je asi zvyklej, já tam vždycky zastavuju protože tam mají pokiši hnízdo, ale z té dvojky fakt nemůžu:-)) hlavně kdyby mi takhle někdo furt svítil do očí, tak ho kousnu:P
Jasně, zrovna si vedle stěžuju, jak si lidé neuvědomují, že i ve městě s veřejným osvětlením můžou být vidět až na poslední chvíli."však má volant a brzdy, ne..."![]()
Tak to věřím :). Je fakt, že po Brně potkávám plno ženských, co maj ty svítící pásky na uchách od kabelek. Ale venku většinou chodí lidi bez toho. Zaplať pánbůh, když maj občas tenisky se svítícíma proužkama. To je dobře vidět.
jj tenisky nebo ty proklínaný softshellky:-)
tomu se až nechce věřit :-)
to je mi líto... ale určitě měl parádní kočičí život...
LOL, dobrá historka... no dokáží občas vytočit, zvířátka :-)
Tak to vás trumfnu, o víkendu jsme byli na chalupě, v noci byla kosa, tak jsme byly s Esté narvaný v jednom spacáku typu mumie a uprostřed noci začala natahovat na blití. Natahování trvá docela dlouho, takže by normálně nebyl problém rozepnout spacák a sundat ji z postele, ale proces: probrat se uprostřed noci - uvědomit si, kde jsme, co se děje, v čem to spím - najít rozepínání spacáku - dostat z něj psa se bohužel nezdařil dost rychle. Snažila jsem se co to šlo, ale skončila jsem u hledání zipu, kdyby to někdo viděl, asi by se dost nasmál.
To je mi líto. Musel to být krásný kocour i s jedním okem zavřeným. Odcházení je vždycky smutné, já se z naší kočičky po dvou měsících ještě úplně nezvpamatovala... Přitom jsme udělali taky všechno, aby netrpěla, měla u nás krásný život a máme ještě pořád další dvě. Jsou to velcí kamarádi, člověk je s nimi v kontaktu denně a když to nejsou vyloženě neřádi, nedá se jim odolat.
Muhehe ![]()
do pantofle ne, ale jednou jsem mela v chodbe postavene kozacky, ze je uz vyhodim, popr. ted jeste jednou dvakrat mozna obuju, podle toho, jestli si je driv budu chtit vzit (nove jsem jeste nemela koupene) nebo jestli pujdu driv k popelnici. A vedle kozacek stal nachystany kufr, na kterem sedela Suzettka. Nahodou jsem byla zrovna doma a nahodou zrovna tesne vedle, kdyz princeznu natahlo a cele to presne nasmerovala do te kozacky. Na zemi ani kapka
tak jsem je teda uz vyhodila ![]()
ovsem ty jsi vitez ![]()
To byl holt osud
Dobré ráno želám. S dovolením sa pridám. Ráno som stupila do tiež nestrávenej večere od Elzičky. Dala to rovno pred dvere na terasu, ktoré otváram ráno ako prvé ešte po tme. Výživné. Tak mám doma komplet umytu podlahu skoro ráno.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje