Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 22:37
Reakce na Sweet Potato:

to je jasný,ty zrzavy kocouri taky musej mít svoje maminky

Offline moora
8663 příspěvků moje polička 14. prosince 2016 15:47

ja si to uplne nepamatuju z hlavy, ale gen pro cervenou a cernou barvu je, myslim, vazanej na chromozom X, proto kocouri nemuzou bejt zelvovinovy (zaroven cerny a cerveny), kocky jo.

Offline Magráta
8098 příspěvků moje polička 14. prosince 2016 16:54

Offline Magráta
8098 příspěvků moje polička 14. prosince 2016 16:54

Matýsek, když byl kotě :-)

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 14. prosince 2016 19:07

Myš je prej Rufíčkova!

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 14. prosince 2016 19:11
Reakce na Potrefenáhusa:

šmarjá, to nemůžete koupit 2 myši?!

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 14. prosince 2016 19:12
Reakce na Sweet Potato:

tak pardoon:-)) řikal obvykle:P

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 14. prosince 2016 20:03

hlasim, ze Becoball je super!!! napchala som do nej piskoty (na zoznamenie sa) a Zuna sa s nou vyhrala asi 2 hodiny, to je zazrak! bolo vtipne, ako jej to stale vyletelo z papule a odskakovalo prec :-D takze velke dakujem paktofonika & Amy sa rozsirenie obzorov a tiez Potrefenáhusa a Berta za inspiraciu - ak sa nemylim, tak myslim, ze ju mate tiez :-)

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 14. prosince 2016 20:10
Reakce na palahniukowa:

Môžem poprosiť odkaz, odkiaľ ste loptičku zohnali? a prípadne aj ktorá to je? ak by to Rikiho zabavilo na 2 hodiny, to by bola paráda (momentálne po tom ako prišiel zvonku a nažral sa, si priniesol z chodby šľapku a sleduje, či ho náhodou jeden z nás nezačne hrešiť, aby si mhool doniesť hračku a skúsiť sa hrať...)

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 14. prosince 2016 20:32
Reakce na DrowRanger:

priniesla som jej ju zo sluzobnej cesty - zastavila som sa v miestnych mini-chovatelskych potrebach, ze im nieco kupim (som sibnuta, ano) a ked som uvidela tu legendu tohoto vlakna, hned som ju brala, bola to posledna velkost M, videla som aj L, ale to uz bolo fakt obrovske. ale ako pisala uz paktofonika, da sa kupit na mall.sk (konkretne https://www.mall.sk/hracky-psov/beco-ball-medium-modry - snad som neporusila nejake pravidla diskusie). myslim, ze pre Rikiho je medium tiez ideal :-) Potrefenáhusa tusim davala fotku, ze velkostou je asi ako klasicky tenisak (alebo sa mi to snivalo...)

slapka je ok. ja som dnes po navrate domov nasla rozhryzene kreslo. vsade boli tie biele gulicky z naplne, vsade. tak som sa najprv rozplakala a potom zametala, priserne sa to drolilo, lebo najviac toho bolo na malom koberci, preco akurat na tom koberci, z ktoreho ta "vatova" cast nechcela ist dolu...  otrasne. stravila som s tym takmer 2 hodiny. no co, bola to obrovska lekcia sebaovladania. nekricala som na nu, nehresila som ju, nezabila som ju... a nakoniec este aj darcek dostala 

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 14. prosince 2016 21:15
Reakce na palahniukowa:

Jj,to M je cca jako tenisak

u nás dneska frčí slepicka

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 14. prosince 2016 21:27
Reakce na palahniukowa:

Tak už jsem to psychicky nevydržela a becobally jsme taky objednala, teď jenom doufám, že je ty piraně promptně nezlikvidují. Vzala jsem teda L, přece jen jsou o fous větší :-).

Vyhlodané křeslo by mě teda asi taky dostalo, myslela jsem, že Zunka už doma neškodí? Ale zvládla jste to dobře. Já se teda nemám moc tendenci zlobit, spíš mě to právě mrzí.

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 14. prosince 2016 21:46
Reakce na Zina:

no ona za ten cas, co som bola prec a starala sa o nu mama a sestra, demolovala jedna radost: od diplomu az po kreslo... ked ich necham doma samych, tak je to pohoda: spia a nic nie je znicene, to uz zvladame, moje odchody z domu su tiche a pokojne (este v lete to bol rev a kvilenie). a teraz, ked mali doma dozor a nie mna, tak vyvadzala - alebo za to moze prilis volny rezim od mamy? ked som prisla domov, hracky boli VSADE; ked som doma ja, volny pristup k nim nema, lebo sa vzdy strasne rozjasi, preto su hracky na pridel...; v miskach mali plno jedla = no chaos :-) ked som tu spust zacala upratovat, vliezla si do klietky, odfukla a spokojne zaspala - ako po dobrom zure :-)

ale je pravda, ze je na mna velmi fixovana: napr. neposlucha nikoho ineho (okrem trenerky), je velmi spolocenska a rada sa hra s hocikym, ale na prejavy naklonnosti je lakoma a pod. vysvetlujem si to tym, ze sme toho spolu uz tolko prezili a zvladli, ze ma postupne zacne respektovat a MOZNO ma raz bude mat aj rada, lol :-)

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 14. prosince 2016 21:49
Reakce na Potrefenáhusa:

myslim, ze aj Godzilka ma o nu zaujem :-) u nas plysaky koncia v priebehu par minut, videla som aj krasne farebne Becco plysaky (mozno aj ta slepicka je Beco...?) a vyzerali byt poriadne pevne a tvrde, taze jedno sklbnutie od Zuny by mohli prezit, ale nemam odvahu to risknut :-)

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 14. prosince 2016 22:32
Reakce na palahniukowa:

Tak vy jste pořídila balónek  a 2 hodiny byl od Zunky pokoj.  Ona Vám pořídila  rozebrané křeslo a byl 2 hodiny pokoj od  Vás.  Takže vše je vlastně v pořádku  :-)

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 14. prosince 2016 22:34

U nás je cokoli plyšového nebo látkového zdestruováno během pár  okamžiků.  Tifka je trhan. 

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 14. prosince 2016 22:35

Dostala nového motýlka 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 14. prosince 2016 22:50
Reakce na palahniukowa:

Papagájoš od Beco vyskúšaný. Som si myslela aka pevná a odolná hračka, vydržala doslova 10 minút. Teraz som kúpila Kong plyšáka tak uvidím. 

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 14. prosince 2016 22:53
Reakce na paktofonika:

Ten balík se vzkazy je super, že.  Já teda doufám, že  vydržím do Vánoc. 

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 14. prosince 2016 22:54

Jak u toho Amy vzorně sedí!!!