Sweet Potato Ten článek je zvláštní, vlastně všechno je tam pravda, ale jako kdyby to bylo psané o jiné Praze :-).
Co Vám dnes udělalo radost.?.
999 já jsem nabyla dojmu, že čtenář by měl přicestovat, hlavně aby se tady zajímavě najedl. ![]()
continuity To asi jo, ale nevím, být Američanem, jestli jedu do Kro Bistra na grilovaný kuře, květák a kimchi :-).
999 hlavně je to dost omezenej výběr..že zrovna Antonínovo pekařství vyberou, ze všech těch fakt dobrejch pekáren..a restaurací a bister tu taky máme přehršel, ne jen ty fancy pastičky na turisty.. Mi to přišlo jako placená reklama (taková ta, co se tváří jako článek..)
Ounz To mě taky.
999 já tam nejdu ani jako domácí, ale já jsem dost mimo v tomto. Já měla takovou sefovou, v rámci popracovnich srazu jsme vymetali všechny ty manifesta a další fancy místa. No, pro mě to není, ačkoliv v Kodani jsem si to užila.
Hranická propast o 46 m hlubší. ![]()
continuity Roste nám, holka. ![]()
Přišly mi autorské výtisky další knížky. Mám fakt radost. Se mi stádečko rozrůstá.
Torrah Aké stádečko, aké knižky? Napíšeš niečo viac? ![]()
Biely kvet tohle je čtvrtá knížka, která mi vyšla. I když ono je to trochu složitější, dvě jsem napsala sama, to byly takové humorné knížky o kočkách, a dvě jsem napsala s třemi spoluatorkami, ano, čtyři ženské jsme napsaly dohromady už dvě knížky. Tyhle dvě jsou takové letní lehké oddechovky
Žádná velka literatura, ale nás to bavilo psát a spoustu lidí to bavilo číst, odezvy byly víceméně velmi solidní.
Torrah už jí mám v knihkupectví ![]()
belmonte ono někde už to je, jinde píšou až desátého srpna
Tak snad se bude prodávat, doufám.
Torrah u Kosmasu je od 10. mají teď inventuru. My jsme rychlejší :-) prodávat se bude dobře!
Torrah Gratuluju![]()
Torrah @![]()
Torrah
tak to je paráda
Biely kvet tohle je čtvrtá knížka, která mi vyšla. I když ono je to trochu složitější, dvě jsem napsala sama, to byly takové humorné knížky o kočkách, a dvě jsem napsala s třemi spoluatorkami, ano, čtyři ženské jsme napsaly dohromady už dvě knížky. Tyhle dvě jsou takové letní lehké oddechovky
Žádná velka literatura, ale nás to bavilo psát a spoustu lidí to bavilo číst, odezvy byly víceméně velmi solidní.
No super, gratulujem! ![]()
Torrah super, gratulujem ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my