Torrah To je bezva, gratuluju!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Potěšil mě překrásnej počet protilátek. Vypadá to, že v dohledný době bych koronáč chytit neměla
a čtvrtá dávka může počkat, než se objeví nějakej zázračnej životabudič ![]()
barbucha na omicron plati protilatky? My ho meli 2x po 2 mesicich (3 vakcinach nebo 2 a prekonani)
Tak asi jo, anžto to nerozlišujou, jsou tam pořád ty samý protilátky a buněčná imunita jako loni... Já měla po druhý dávce naprosto mizernej výsledek, třetí dávku mám od září - tak buď zafungovala ta třetí nebo se kolem mě mihla nějaká koronáčová varianta... diagnostikovanou jsem teda ještě neměla žádnou.
Potešilo ma, že na novom OP nevyzeram ani ako debil, ani ako vrah, ani ako mrtvola ![]()
letfenixa Tak to je ovšem neplatnej.
Mam radost, ze se mi podarilo presvedcit starsiho vnuka, ze vlezt do rybnika neni zivotu nebezpecne
Plave uz hezky, ale do ted byl porad jen v bazenech. Takze nejdriv neee, nenut me, nechciiii, studeny, chci ven... po dvou hodinach stridaveho plavani, hledani kameni na hazeni zabek, blbnuti ve vode a vyhrivani na dece nutne nastalo nechci pryc!
Kdyz se ho moje mama ted vecer ptala, co nejlepsiho se mnou od pondelka zazil, samozrejme rekl Rybnik! A to jsme byli cele dny nekde, vcera cely den ve westernovem mestecku, fotil se s pistolnikama, jezdil na divokem byku, strilel ze vzduchovky atd., dneska jezdil na ctyrkolce, byli jsme ve sklarskem atelieru a dost ho to zaujalo... a pak ten rybnik ![]()
Kokoska Jsi skvělá babička. ![]()
Sweet Potato nevim, jestli skvela, ale jsem rada, kdyz ho to, co delame, bavi. S nim moc nejsem, oni jezdi vic k rodicum snachy, tak se snazim.
Kokoska určitě seš skvělá!
Můj starší syn takhle vyvádí v rybníce i v bazénu. Rybník je lepší, pokud má písečný břeh (může si tam kopat). Dostat ho to vody je celkem náročný úkol, drží se mě jako klíště a dá to hodně přemlouvání. Teď se jednou nějak pochlapil, přeplaval bazén (s rukávy teda) a divil se, že už musíme domů. A to prosím do dvou let chodil na kojenecké plavání ![]()
letfenixa No to je přece nějaké nařízení meziplanetární unie, že na průkazech musí člověk vypadat jako debil, prostitut nebo terorista! Na pasech to platí obzvlášť.
Evaeva na tohohle myslim trochu zabralo, kdyz jsem mu rekla, ze jeho mladsi bratranec tam hupnul uplne v pohode, coz je pravda. Tyhle scenky jsem cekala u toho ctyrletyho, ale fakt tam za mamou vlezl uplne bez zavahani, zadny picha trava, tlaci kaminky, voda studi!
Kokoska mladší plave jako ďas. Teda když nemusí potopit hlavu
Takže tohle na něj nezabírá![]()
Evaeva no je s nima legrace ![]()
Holky plavaly od malinka jak ryby, takže mne jednou mohl čert vzít, když na mne starší volala z bazénu "mamí, koukej, co mne Honzik naučil!" - při potápění si dramaticky zacpat nos. ![]()
Sweet Potato na starom OP som vyzerala ako mrtvola po týždni vytiahnuta z vody, tak sa to snad vyrovnáva
Kokoska To je super, prostě prázdniny s babičkou :-).
999 nojo, tentokrát dost krátké, zítra jedou zase někam jinam.
Jsem na skok zpátky v Praze, doručila jsem dítě domů, a teda je tu na zdechnutí, na té Vysočině přece bylo o trochu líp (hlavně v tom rybníku). Večer se tam musím vrátit na další 3 dny kvůli mamce, uvidím, jestli fakt přijdou bouřky nebo jestli nějaké rychlé vykoupání o víkendu ještě stihnu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my