zas máš velkou naději, že neakční bude i dítko:-) moje kamarádka považuje mateřskou za nejkrásnější období svého života, drobeček spinkal, papal, usmíval se a to prosim tři roky v kuse:D (a to ani není drobeček retardovaný , teď chodí na gympl:P
Vše o těhotenství a dětech
Hahaha, já byla super děcko, ryze introvertní, máma mě od třech nechávala samotnou doma a šla na nákup:-D. Kam mě dali, tam jsem byla, ale zas jsem byla taková neduživá a skrz to se mnou starosti byly, to si člověk nevybere, co je lepší:-).
Já ještě mám taky, děkuji. A tak oni se můžu i normálně asi jako dětská, ne?
Asi ano, ale dětem zázvor dvakrát nejede, tak mě to ani nenapadlo. No, kdyby měl někdo zájem, čekají u nás ve špajzu... ;-)
OGTT muzes i odmitnout, ale fakt to nedoporucuju. Na emiminu mame skupinu dle data porodu, dikybohu az na jednu jsou tam same normalni zenske, zadni manzove a mimisci neprobihaji, spis vecne info o spouste zajimavych veci. S tou listovkou je to tak, ze je nutna ke spravnemu vyvoji mozku, a malokdo ji ma v potrave dost, tak proto umele dodavani. Kazdopadne ja jsem do prahy jezdila pravidelne takze to byl nejmensi problem tam sjet :) tak drzim palce at je ti brzo lepe a preju ti hladky prubeh :D
Taky jsem sledovala na emiminu skupinku podle data porodu. Nejsem tam ani registrovaná, jen jsem četla. Byly to vesměs normální ženské, některé už vícenásobné mámy se zkušenostmi. Musím říct, že mi to po porodu strašně moc pomohlo, číst, že i ostatní mají tytéž problémy a trable. Navíc některé měly třeba měsíc náskok, takže už sdělovaly své zkušenosti s řešením věci, která se u nás třeba teprve začala objevovat. Jsou tam i prapodivné osoby a šílené diskuze, ale tahle "moje" byla moc fajn a vděčím jí za mnoho ušetřených nervů a starostí.
Me by to odmitnout ani nenapadlo, vsak se vypije ten sladkej napoj, odber a hotovo:-).
Jo, tak si to na emiminu taky zkusim najit, ja tam vlezu vzdycky tim stylem, ze dam do googlu info a vyjede mi to jako jeden z odkazu, jeste jsem v tom nelustrovala. Super!
Nemate prosim tip na maly darecek pro triletou sikovnou holcicku?posilame si s kamaradkou z Nemecka pred Vanoci nejakou pozornost pro deti,ale letos me nic nenapada.kriteria jsou:aby to bylo male a slo to poslat rozumne postou.a mohlo by to byt neco ceskeho.ja bych ze vseho nejradsi poslala nejakou echt krasnou sklenenou ozdobu,ale to si netroufam
Hezké pastelky? KOH-i-nor?
Pardon, že vstupuji, ale marně si lamu hlavu - skupina podle data porodu a některé měly měsíc náskok? Jak
?
V profilovce mam kone,ktery se dodava rozlozeny a deti si dotvori.
Byla to skupina podle plánovaného termínu, konkrétně listopad. Takže rozptyl skutečných porodů byl od začátku října až do poloviny prosince.
Jo tak, ja si automaticky představila konkrétní datum, ale je to samozřejmě hloupost, že by měli skupinu na každý den ![]()
Můžu se prosím zeptat, kde jste sehnala naštěpenou kyselinu listovou? Na netu jsem našla jenom diskuze, ale ne konkrétní výrobky. Děkuju moc! :)
Ozdoby z Ponikle prodavaji jednotlive ozdobicky, ktere si muzete slozit, myslim, ze trileta holcicka s pomoci dospeleho by to mohla zvladnout. Jsou to male komponenty, ty bych se nebala, ze se rozbiji cestou. Libi se mi ty pastelky Koh-i-noor, jak psala continuity. Trojhranne s konem jsou nadherne pigmentovane, nelamave, pro deti idealni.
V aute mi byva zle, aj na lodi, na pachy jedal som citliva. Tehotenske nevolnosti ma obisli. A potom si vyber :)
Edit: pre Karja
Diky,odkud je?nedari se mi dohledat.
Tak uz jsem to nasla,diky,to by se ji mohlo libit
Ty jo me ji napsala mudra na predpis, ale uz je to vic jak pul roku, to fakt z hlavy nedam :(
Vůbec nic se neděje :) - pro mě je cenná i tahle informace, poptám se (až to bude aktuální :D) u svého MUDr. :)
Mně říkala švagrová lékárnice, když viděla že mám obyčejnou kyselinu listovou za pár korun, že to opravdu k ničemu není, že je potřeba, aby to byl folát, ten je právě obsažen v těch přípravcích pro těhotné. Já brala Femibion. Něco se píše třeba tady:
https://www.babyweb.cz/femibion-dokaze-co-zatim-nikdo-jiny-nedokazal
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články