Taky jsem si myslela... Syna vzbudí, když vjedeme s kočárem pod most, tím, že se změní ozvěna asi
Potkat lidi, kteří si povídají, jednoho, který telefonuje, projet kolem dětského hřiště, brzdící auto, popeláři, psi - to všechno je jasný důvod se probudit ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Větší konstrukce by mi nevadila, auto je velký a sklep taky, spíš aby ten odepínací systém byl lehce manipulovatelný ale i pevný a vydrželo to denní zátěž. Autem nikam pravidelně jezdit nebudu, takže ta kompatibilní autosedačka nebude přinejhorším tak nutná, ale šikovný to je, to uznavám. Nákupy tahat nebudu, od toho mám živitele, takže snad se po těch pár schodech s tím nejvíc vyklidněným miminem na okrese (Pinot Noir nikdá mi to tady už nezmiňuj!!!:-D:-D) vyškrabu.
Valco Snap nám nabízeli s terénními sportovními kolečky, ale vzali jsme obyčejná, pořizovali jsme ho kvůli váze a skladnosti do letadla a terénní máme poděděný tunový X Lander. Ten lehký kočárek je do MHD pohodový, vím, že jsem naprosto soběstačná. Akorát ten koš pod kočárkem by mohl být přístupnější...
Jinak jsem žila v domnění, že mimina mají pevný spánek, ale dcera je v tomto taky příšerná. Jak se něco šustne, hned je vzhůru ![]()
"Jinak jsem žila v domnění, že mimina mají pevný spánek"
![]()
Inak, ja som sa zvykla na prehlásenie "spal som ako bábätko" spýtať, či bol v noci tiež 12x hore a dožadoval sa mlieka?
No presne! Syncek uz sem-tam prespi noc, ale ked nie, tak sa zobudi a chce mlieko plus zapnut hudbu a zasvietit a podme hore. Ale teda vzdy dostane len mlieko a sme v tme a niektory z nas aj potichu.
Malej má teď tu slavnou šestou nemoc. Už je bez teploty ale s pořádnou vyrážkou. Nevíte, jestli ho s tím můžu vykoupat??
Tak to je boží, to si musím zapamatovat ![]()
Mam doma kocar mothercare, podvozek se da slozit uplne na placato a je kompatibilni s kiddy autosedackou. Kdyz si vezmu ze v nasi skupine na emiminu holky kupovaly kocary za desetitisice, tak jsem si svojim nevim z kolikate ruky za 2000 pripadala ponekud trapne :D ale je to trikolka, s dlouhou korbou, jednou rukou rozlozitelna.
Jako takhle, já bydlet ve svym domě a nebát se, že mi ten kočár někdo jednoho krásnýho dne odčoruje, taky ho koupim za desetitisíce. Švagrová má cca za 25+ a je to na něm prostě znát, je s ním hrozně jednoduchá manipulace, jede to jak po másle, člověk se s tim nenadře, vůbec se to s těma levnějšíma nedá srovnavat.
Ale nějakej lepší zachovalej, proč ne, druhá ruka mi vůbec nevadí, (na emiminu se divej všemu, tam je mateřství největšim poslánim, i připravovat by ses na něj měla roky dopředu:-D:-D).Ovšem záleží na stáří, zatížení a asi i značce toho kočáru. Protože každej rok je na kočárku znát, kamarádky měly nějaké nové, ale cca za 10 tis. a jako, když jsem jim v tom pak vozila druhé dítě, tak to byl už strašnej vehikl a vzhledově i to dost sešlo.
no nějak si neumím představit že bych dítě nekoupala. asi jako s neštovicema, jen rychle opláchnout nebo osprchovat, případně do vody trochu hypermanganu. nemáčet v mydlinách.
Jak přešly teploty, normálně jsem koupala. Nic neříkal, tak asi dobrý ;)
Jak přešly teploty, normálně jsem koupala. Nic neříkal, tak asi dobrý ;)
To je pri nemluvňatách skvelé kritérium ![]()
Že? Do minulého týdne jsem ho uplatňovala tak nějak na vše. Ale před týdnem se naučil vrtět hlavou a říkat ne ![]()
A vyrážka mu zmizla za jak dlouho?
Jeden se objevila, druhý byla pryč.
![]()
Na to vynaseni do schodu mi prisla fajn vlozna taska, ne klasicka korba. Ne kazdemu se to libi, nekdo to povazuje za neprakticke, ale ja si ji nemohla vynachvalit.
prosím vás, práve som sa pohádala s partnerom, ktorý tvrdí, že nemôžem ísť na víkendovú túru, lebo sneh a zima, a že je to pre mňa nebezpečné (som v prvom trimestri). Odchodila som Tatry, Alpy, najazdila tisíce kilometrov na bicykli (samozrejme pred tehotenstvom) a bola som zvyknutá cvičiť 5-6 krát do týždňa. Aj teraz robím stále jogu a mienim v tom pokračovať. Fakt je tak nebezpečné ísť na túru (a dokonca len po hrebeni viac-menej takže nič namáhavé)?
Myslím, že můžeš dělat cokoliv, na co se cítíš. Ale nejdřív se zamyslet, jestli se na to opravdu cítíš a chceš to, a nepramení to jen z nějaké snahy dokázat sobě nebo okolí, že na to máš a že nějaké těhotenství není překážkou pro cokoliv ;)
ja nych se akorat zamyslela nad tim, ze te muze prekvapit nejaka nahla unava, nevolnost, proste veci na ktere nejsi vubec zvykla a neni to dano kondici ale hormony. takze bych se nevydavala nikam odkud se v v pripade nahle nevolnosti nemuzu snadno dostat. jinak jsem normalne lyzovala a vsecko.
Hele jako se vsim, na co se citis to delej, ja byla v 1 trimestru jeste na trailech na kole, behem druheho jeste normalne pracovala na lane a do 7 mesice lezla. To az tak pul 8 a cely 9 stal za houby:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články