Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 30. listopadu 2017 13:42
Reakce na Pinot Noir:

no to je to, že sa cítim úplne fit, žiadna nevoľnosť, žiadna únava, žiadna bolesť, žiadne chute, väčší hlad ani nič. Cítim sa úplne ako pred tehotenstvom, preto je pre mňa tak ťažké obetovať niečo, na čo sa cítim. Nerobila by som nič s extrémnou záťažou, ani na žiadny vysoký kopec by som neliezla, toto by bola túra lanovkou na kopec a potom len po hrebeni

Online Lamicka
14181 příspěvků moje polička 30. listopadu 2017 13:43
Reakce na betsey:

Souhlasim s ostatnimi. Vyhnula bych se ale tahani batohu, dala si pozor na uklouznuti a hlavne prochladnuti. Pokud se citis dobre, doktor ti nic nezakazal, tak problem neni. 

Online Pinot Noir
29863 příspěvků moje polička 30. listopadu 2017 13:54
Reakce na betsey:

Cítila jsem se úplně stejně, až na jedno omdlení jsem nijak nepociťovala, že jsem těhotná. Do posilovny jsem chodila téměř do konce. Chlapi to moc prožívají ;)

Online Karja
44651 příspěvků moje polička 30. listopadu 2017 14:03
Reakce na Lamicka:

Jo, na tu vložnou tašku jsem taky narazila. Vzhled mi nevadí, spíš ta praktičnost, tak se ještě doinformuji v nějakém velkém obchodě, vyzkouším to tam a tak, všeho dočasu:-).

Offline Sweet Potato
40282 příspěvků moje polička 30. listopadu 2017 14:10
Reakce na Pinot Noir:

Jenže z posilovny můžeš jít kdykoli domů, z hřebenovky hůř. 

Offline viktorka_od splavu
49301 příspěvků moje polička 30. listopadu 2017 14:14
Reakce na Sweet Potato:

no, asi tak. omdlít v posilovně není problém. plus by nebylo dobrý něco chytit, toho prochladnutí bych se kapku obávala.

ale pod horskou túrou si teda představuju spíš akce co se podnikají v létě. teď bych se do hor nevydala ani netěhotná, leda na ty lyže. nebo na normální procházku v civilizaci.

Online Karja
44651 příspěvků moje polička 30. listopadu 2017 14:14
Reakce na betsey:

Pokud se cítíš dobře, tak bych šla a dávala pozor hlavně na upadnutí (ale tak asi víš, jestli nejsi jelito a umíš chodit:-)) a prochladnutí třeba spodních partií. Ono, když to jednou přeženeš, tak se nic nestane, max tělo ti tělo dá najevo, že takhle teda ne a budeš vědět:-D.

Pinot Noir Já ti dám, že to chlapi prožívaj, vědi proč. Ze mě je uplná troska, došourám se ráno do práce, tam tak jako pracuju a na střídačku troskuju, nejdu ani na oběd, protože mě to hrozně vyčerpává a taky běžnou porci jím tak na třikrát v rozmezí dvou hodin. Domů se dostane už uplná troska, která třeba umyje nádobí a pak jdu ležet, večer dám objetí se záchodem a takhle jedu už přes měsíc. O víkendu je líp, jdu třeba i na půl hodiny na procházku:-D. Ale ve všední den je pro mě fakt max. usilí jít třeba i jen do obchodu. Partner to prožívá se mnou, pořád spekuluje, co jíst a nejíst, sonduje za dveřma pomalu u každýho zvracení, dvakrát denně mi volá, že mám jít z práce domů. Jako jsem si to takhle nepředstavovala, no!:-D Jestli já se nedostanu ani na ty vánoční večírky, mám jich v plánu 5 a z toho třikrát delux jídlo!;-(;-(

Online Pinot Noir
29863 příspěvků moje polička 30. listopadu 2017 14:27
Reakce na Sweet Potato:

Nechtěla jsem soutěžit, nic jsem nesrovnávala, jen jsem chtěla říct, že chápu, jak se cítí 

Online Pinot Noir
29863 příspěvků moje polička 30. listopadu 2017 14:33

Nemělo to být přirovnání posilovny k horám, OMG, ale snaha vyjádřit pochopení, že když se člověk cítí skvěle a zdráv, těžko se vzdává svých obvyklých radovánek.

Offline Sweet Potato
40282 příspěvků moje polička 30. listopadu 2017 14:35
Reakce na Pinot Noir:

Jako soutěžení jsem to ani nevnímala, proboha!

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 30. listopadu 2017 14:48

ja som na zimné túry zvyknutá, mám ich za sebou množstvo, a som na ne aj patrične vybavená, vrátane mačiek a cepínov do ľadu

no každopádne počkám ešte do zajtra, ako sa vyvinie počasie, a ako sa budem cítiť, a rozhodnem sa na poslednú chvíľu, ale s partnerom som sa tak dohádala, že s veľkou pravdepodobnosťou nepôjdem len preto, aby som ho nemusela vidieť

Online Karja
44651 příspěvků moje polička 30. listopadu 2017 14:50
Reakce na betsey:

Třeba ti jen nechce nosit batoh:-D:-D.

49301 příspěvků moje polička 30. listopadu 2017 14:50
Reakce na Pinot Noir:

no jasne, to chapu, jen ta rizika jsou proste odlisna

49301 příspěvků moje polička 30. listopadu 2017 14:50
Reakce na betsey:

Karja to trefila!;-))

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 30. listopadu 2017 14:54
Reakce na Karja:

49301 příspěvků moje polička 30. listopadu 2017 14:57
Reakce na betsey:

jinak me celkem prekvapuje ta drzost pana ze by ti to jako zakazal at zustanes doma a sel sam! nereknu kdyby "brouku zustanemE radej doma" ale takhle??

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 30. listopadu 2017 15:03

no presne. A zaklincuje to nevinnou poznámkou: vôbec nechápem, prečo si naštvaná

Online Karja
44651 příspěvků moje polička 30. listopadu 2017 15:04
Reakce na betsey:

Vůbec, bude doma a bude sloužit!:-D

49301 příspěvků moje polička 30. listopadu 2017 15:05
Reakce na betsey:

hmmm

takova prvni vlastovka... kdo to tu psal ze prvni roky manzelstvi jsou boj o moc?;-)

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 30. listopadu 2017 15:05
Reakce na Karja:

aj masáž chodidiel si vyžiadam