Hele az me prekvapil vlastni manzel, prcka prebaluje jako nic. Pravda ze nejlepsi nadilku si chytracka vzdycky necha pro me, asi vi ze si ma tatu predchazet ;) hlavne mu nic nerikam jak ma co delat, taky pri peci delam chyby, jeste bych ho odradila
Ovsem z jineho soudku, zacinam byt pekne nasrana na zdejsi oddeleni sestinedeli, jako pece celkem cajk, ale prava ruka tu nevi co dela leva. Pokyn nakojte si, pujde na monitor tak at spi. Tak mrnavka statecne pul hodiny sosa, usne coz je potreba a prijde jina sestra a zacne ju svlikat ze pry na sono ledvin, jenze to uz je mrne vzhuru a rve jak protrzene protoze je najezene a chce spat. Takze vysetreni a zase 3/4 hodiny na opetovne kojeni a uspani. Zdejsi sanitarky neklepou a rovnou vrazi do pokoje, na nadstandart jako dobry, ale proste ten lidsky faktor...sestry maji ve zvyku kafrat na chodbe, pomerne dost nahlas a uz abychom byly doma proste. Snad zitra pokud se zase neco na miminu nenajde jako kazdy den. Vtipny bylo prvni rano, mimino jsem od porodu nevidela, kolem obeda prisla sestra, jo vy mate to dite s krivou nohou. Jakoze coze? Pak probehl ortoped, vychrlil na me ze si mlade vevnitr oprelo nohu o stenu takze ma ohnuty kotnik a chodidlo smerem k hleznu a ze pristi tyden dostane dlahu a mam si prijit do poradny. Pak pro zmenu fyzioterapeutka, takze ji to zatejpovala a protahujem u kojeni a vypada to dobre. Me ji odpoledne privezli, aby ji sestra ukazkove prebalila a umyla, coz jsem nemela sanci moc vyzkouset a neco se ji nezdalo takze mi mimino zase zabavily a sup s nim do inkubatoru. Jeste ze ten prvni den byl v krvi porad adrenalin, bo to uz jsem jen krcila rameny :D druhy den celkem cajk, sebehla se tu cela rodina, takze sla z ruky do ruky, musela jsem novopecene babicky trochu usmernovat, obzvlast moji mamku, tchyne uz to jednou zazila :) dneska zas detska vizita, se jim neco nezdalo se srdcem, takze zase pokyn nakojte si a my si ji odvezem na pozorovani a budete chodit ji jen krmit. To me rekli v 9, takze ja urvana volala muzi jestli uz jede ze me ji zase berou...ty hormony jsou fakt mazec. Jo a pro zmenu, kojeni co? Boli :D au...