Uz jsme doma, nicmene tu byli svagrovci s tchanama, ja mela totiz vcera narozeniny. Prijeli ve 2, mlade prospalo cele 3 hodiny a s dalsim kojenim peklicko. Vypila jednu stranu, tak jsem ji ulozila, jenze se k postylce postavila tchyne a ruzne s nou verglovala, no a proste neusla, tak dostala druhou stranu a tchan uz je lifroval ze pojedou (diky za neho), protoze tchyne si sedla vedle mne a zacala komentovat, jak kojim, proc tahle poloha, a jestli vim ze kojenim se zavinuje deloha ( asi prvni info v porodnici) atd. Mrne asi vycitilo moji nervozitu a zacala bojkotovat kojeni, takze me muz asi po hodine poslal vyvencit psa, co jsem na stridacku brecela nad sebou jak sem spatna matka a nad tim ze neumim uklidnit vlastni rvouci mimino
boze ja se uplne desim kazde kojeni ze se zase zacne odtahovat a pritom bude hledat a brecet ze ma hlad...
Otazka za 2 bludistaky, kdyz v noci kojim cca co 3 hodiny tak ona uz je treba pul az trictvrte hodiny vzhuru a ruzne pomlaskava brouka knici atd ale nerve. Je to na dudlik? Ja to neumim asi rozhodnout, muz to nechava na mne a ji zas nechci rozhodit kojeni.