rasaNori ona ta pupeční šňůra se přeruší postupně, zatím jste víceméně pořád jedna osoba:D
Vše o těhotenství a dětech
Ignis A ja si musím postěžovat, že se to nezlepšilo ani když se z kojence stalo batole. Dneska mě dojalo, když házenkářky daly gól v poslední vteřině. S házenou nemam nic společného a zahlédla jsem to ve večerních zprávách...
Ignis Mne se zacali libit psi:-))) A prestali chlapi! Partner tady rozjimal nad jednom chlapovi, ze jsem z nej musela bejt hotova a jestli ne, tak at mu to snad ani nerikam! No mne ani vubec nenapadlo, ze by se mi mel libit:-). Je to primar jedne prazske gynekologie, tipla bych, ze tu pacientky musi mit a vedi o kom je rec. No se mnou to ani nehnulo, uz jen coklove! Deti me teda nedojimaji, nektere jsou takove nesympaticke:-))))
Ignis První dva týdny po porodu jsem nemohla hrát na klavír, protože mě vlastní hra dojímala k slzám ![]()
Karja ve chvíli kdy nemůžeš otěhotnět (páč už jsi) tak logicky co by se příroda namáhala, aby se ti nějakej chlap líbil no to je jasný:-)) a cizí fakani sou nesympatičtí všichni![]()
viktorka_od splavu To jo, abych z toho ještě nezačala teď chodit do Zoo, rozplývat se nad zvířátkama:-D.
Karja nojo, začni. pomalým krokem, zastávka před každou klecí a občas si popoběhni v protisměru, ať máš natrénováno na pak![]()
viktorka_od splavu To už mám na čtyřikrát natrénováno:-D. Minule jsme vzali z výběru fakt nevděčný kousek, to bylo jen "hmm lišák" a po vteřině pryč. Když jsem se zeptala, co se mu nejvíc líbilo, tak ještěrka - ale ta pracovní, že jo:-D. Jsme ho měli vzít do JZD, bez vstupu a ještě pěšky.
viktorka_od splavu sa nesmej, môj chlap si už začal púšťať pesničky Mira Jaroša a Spievankovo, aby sa postupne pripravoval na to, čo ho čaká
Musím mu aj tú zoo navrhnúť ![]()
Dámy tak zavinutí fungovalo, vstávala ve 12, před 3 a pak o pul 7 :D po te treti jsme teda meli hodinovou anabazi s kojenim, posranim behem kojeni, tudiz znovuprebalenim a znovu kojenim no do 4 jsem mela o zabavu postarano...
betsey Já bych mu už preventivně nařídila na noc čtyři různé budíky:-D.
Jeste ze je to mimino tak roztomile jinak bych ji asi ubezdusila
pupecni snura:D
Karja optimistko:D
Tak víš co, zas stačí, když bude vstávat jen v polovině případů:-D. Taky musí vydělávat.
rasaNori to je jasny! presne takhle to je schvalne zarizeny, ze jsou ta nunatka roztomiloucka, ta velka ocka, usmev bezzube pusinky (az prijde prvni to teprv uvidis:-) jinak bysme davno vymreli pac by to harante kazdej zardousil:D
betsey Prosim tě, jistě bude v harmonii z té jogy, co cvičíš a půjde to i bez máku.;-).
viktorka_od splavu :D priroda vubec neni blba. Potrebovala jsem aby prte vstalo az o pul 10 ne o hodinu driv krucipisek...
Karja no na to sa spolieham, každý večer zapálim sviečky, pustím jógovú hudbu, a cvičím hodinu jogu, a som vyrovnaná ako tibetský mních. A spolieham sa na to, že ten krpec si uvedomí, že mňa nenaštve, tak nech sa o to ani nesnaží :-))))
betsey o boze jako bych cetla o sobe jeste pred mesicem, ovsem uz v porodnici mi doslo ze tady konci kazda sranda:) snete dale damy, vsak oni vam ty poklady ukazou zac je toho klobas :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články