Že hočičky a kluci...ste mai vidieť to moje copaté strašidlo, keď som ju zvykla odnášať za traky z ihriskových bitiek, ktoré evidentne vyvolávala a ešte vo vzduchu mlátila rukami a nohami.
Ale trochu poteším...tiež som bývavala zelená závisťou, keď boli miminá a ostatné miminá ležali/sedeli v kočíku a usmievali sa na svet a tie moje striedavo liezli na slnečník, alebo sa snažili preklopiť a chytiť kolieska a keď boli usadení a pevnejšie pripútaní aspoň vyhodiť, na čo dočiahli, takže sme sa večne vracali časti trasy pre topánky, ponožky, čapice, klobúčiky....
...no a teraz, keď sú už veľkí...no niežeby boli kľudnejší, ale v škole fakt kvitnú...jenoducho tým, že viac vládzu a ťahajú aj ostatných.
Druhá vec je, že sme im obom vyberali školy, kde nemusia sedieť celý čas, lebo to by viseli z lustra a učiteľka pravdepodobne z konára najbližšieho stromu, to by som si nezobrala na zodpovednosť, ale v prostredí, kde môžu tú energiu zužitkovať pozitívne, tak sú proste doslova ako ťažné kone a to ešte nadmieru spokojné a veselé ťažné kone.
Jo a od momentu, keď vedeli chodiť, sme proste prebaľovali "za behu". Inak to nešlo. Proste odchytiť, za hurónskeho revu zvliecť jednu plienku, natiahnuť druhú a s úľavou vypustiť. Ovšem my sme fičali na papierových, ako ešte sa kašľať s látkovými by som nevládala - a tam presne neviem, či to takto jednoducho ide.