Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline viktorka_od splavu
49310 příspěvků moje polička 12. prosince 2017 19:22

Renusatko jojo:-) ale zas mám už i zkušenost že:

a) bohužel bude ještě hůř

b) ale přežijem to a  nakonec to bude super a budem rádi že je máme

tzaziki no pokud je fakt zdravej bude to nějaký trucovitý období, matně taky něco takovýho pamatuju, zuřivec co se kroutil jak žížala jen aby nemusel do plínek. bojovat nemá smysl to by mu člověk fakt ublížil. chce to najít nějaký rychlý grif. a s trochou štěstí na to za pár dní zas zapomene:-)

Offline tzaziki
1156 příspěvků moje polička 12. prosince 2017 19:30

Synatorovi je rok, do teto doby bylo prebalovani v pohode. Samozrejme klasicke lozeni, hracky, blbosti, jednou v klidu, jednou zivejsi,ale dalo se. Tohle je fakt maso. 

Jinak chodi sam tak tyden a je to jinak pekne vzteklej a uminenej chlapecek(po mamince).

Nejvic me mate,ze ten rev zni opravdu az bolestive,ale prohledla jsem ho, osahala a nikde nic. Pri hrani nepozoruji,ze  by si v necem ulevoval nebo bolestive grimasoval ci tak neco.

Offline Camp_L
686 příspěvků moje polička 12. prosince 2017 20:19

tzaziki A co zkusit, jestli by mu nevyhovovaly takový ty natahovací plinky co se tváří jako spoďáry? Ty by se daly přinejhůř naštelovat rovnou do gatí a natáhnout naráz, ani by si děcko nevšimlo. Nebo šupnout do postele bez plíny a dát až jak usne. To rvaní se je děsnej nápor na nervy...

My jsme takhle pod nátlakem čistili zuby - manžel seděl na děcku (ca dvouletým) a já čistila. Přitom do té doby to bylo v pohodě. A jako mám z toho trauma doteď...

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 12. prosince 2017 20:20
Reakce na tzaziki:

Jinak chodi sam tak tyden a je to jinak pekne vzteklej a uminenej chlapecek(po mamince).

​no, tak je to jasny, on umí chodit a matka ho nutí ležet! naučil se něco nového a chce to pořád dělat. Navrhuji stejně jako Pinot Noir přebalovat ve stoje, pokud to jde aspoň trochu

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 12. prosince 2017 20:42

Mohučanka Tak to mě to u prvního nakonec víceméně přešlo, tak doufám, že to vyjde i na podruhé 

Karja To je zajímavý vývoj, to mě nepotkalo, naštěstí 

Pinot Noir 

A další malá stížnost, včera jsem měla rodit, zatim nic, a jestli to bude jako poprvé, tak je minimálně do konce týdne ještě čas, ale to čekání je děs . Na druhou stranu představa porodu mě děsí trochu víc než poprvé, když už vím do čeho jdu. Ale zase to, že se zbavím toho břicha to celé dost vylepšuje 

Offline olivieraa
505 příspěvků moje polička 12. prosince 2017 20:47

tzaziki a kde prebalujete? Moja v jednu dobu zacala uplne hysacit, akonahle ju chcem polozit na chrbat niekde na vyvysenom mieste. A nic sa jej nestalo, zeby padla alebo tak. Neda sa polozit na ziadny pult, ani u doktorky si nelahne. Tak len na zemi prebalujeme...

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 12. prosince 2017 20:58

Slzím dojetím u vánoční reklamy  skončí to někdy???

Offline tzaziki
1156 příspěvků moje polička 12. prosince 2017 21:13

Camp_L Tak nad tema natahovacima intenzivne uvazuji. Ten rev je opravdu strasnej, nemam ted moc energie a tohle me dovycucava.

MaeGandal Nevim, dvojitej Nelson mu nevadi:-)

olivieraa Prebalujeme ruzne, rve na prebalovaku,na zemi i na sedacce.

Offline rasaNori
8834 příspěvků moje polička 13. prosince 2017 00:43

Ignis haha drzim palce at je vse v pohode, ja vlastne porodila 12 dni pred terminem a ty zazitky jsou jeste dost cerstve :D na druhe si pockam...

Offline tzaziki
1156 příspěvků moje polička 13. prosince 2017 06:36

Dekuji za vsechny rady,ale tato noc a rano me presvedcily,ze nepomuze nic.Jemu proste JEBLO.

Offline Pinot Noir
29864 příspěvků moje polička 13. prosince 2017 07:20

tzaziki Tak se jedině smířit s tím, že jsi porodila čerta  Pardon, vím, že ti není do smíchu. Mně syn zrovna utekl nahatej a načůral mi do postele 

Offline tzaziki
1156 příspěvků moje polička 13. prosince 2017 07:31

Pinot Noir Taky dobry,sikula.

. Asi mas pravdu o tom certisku,ale tezko se s tim smiruji. Dcera je a byla zlata. Vse plynulo tak nejak samo. Vim,ze nejde srovnavat dve deti. Vim,ze kazde dite je jine.Vim, a v tehotenstvi jsem se s tim snazila smirit,ze kdyz je prvni temer bezudrzbove,tak druhe je zivejsi(nechci rikat zlobive) a narocnejsi. Asi jsem tajne doufala,ze to bude jinak. Myslim,ze to s nim proste neumim. Navic nejsem uplne fit a o to je to narocnejsi fyzicky i psychicky.

Offline tzaziki
1156 příspěvků moje polička 13. prosince 2017 07:33

Pinot Noir A jako bonus mi vsichni kolem rikaji,ze presne takhle se jako dite chovala svagrova a to ho radsi utlucu uz ted.

Offline rysamona
1109 příspěvků moje polička 13. prosince 2017 08:03

Mohučanka těžko říct dcera má čtyři a u reklam slzím pravidelně. Letos jsem se dokonce rozbrečela u betlému když jsem jí ukazovala ježíška

49310 příspěvků moje polička 13. prosince 2017 08:25

tzaziki a v noci spi? ja bych asi k te doktorce preci jen zasla, jestli neni unavenej a predrazdenej ze ho neco trapi. synek paradoxne radil nejvic kdyz byl unaveny a bylo mu zle.

jinak ja se smirila s tim ze mam "certa" az kdyz jsem poznala mnohem horsi dite:-( taky dabel urvany, ake navic protivny, nikdy se to neusmalo, nevratilo lasku. tak jsemsi uvedomila jak je syn vlastne uzasny...

to je hodne dulezity, jestli ti taky dela radost, takovy ty chvile co hrejou u srdce. jinak je to proste k nevydrzeni..

49310 příspěvků moje polička 13. prosince 2017 08:27

rysamona taky me to nikdy uz uplne nepreslo:-) slzeni u tech nejvetsich kycu, reklam a tak

Offline rysamona
1109 příspěvků moje polička 13. prosince 2017 08:53

viktorka_od splavu přesně. už jsem přestala doufat a smířila se s tím

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 13. prosince 2017 09:44
Reakce na tzaziki:

Asi mas pravdu o tom certisku,ale tezko se s tim smiruji. Dcera je a byla zlata. Vse plynulo tak nejak samo. Vim,ze nejde srovnavat dve deti. Vim,ze kazde dite je jine.Vim, a v tehotenstvi jsem se s tim snazila smirit,ze kdyz je prvni temer bezudrzbove,tak druhe je zivejsi(nechci rikat zlobive) a narocnejsi. Asi jsem tajne doufala,ze to bude jinak. Myslim,ze to s nim proste neumim. Navic nejsem uplne fit a o to je to narocnejsi fyzicky i psychicky.

​Vitej v klubu  Mne kamaradka jednou rekla, cemu se divim, ze to je proste kluk. Kluci jsou proste jini, i kdyz nekdo to slyset nechce. Je to jeste tezsi, kdyz mas jako prvni hodnou holku, protoze mas to srovnani. Oni jsou uzasni  ale umeji dat matce zabrat. Vydrz, bude lip! Zkus prebalovat na zemi, u nas to TROCHU pomohlo. Nas byva nejzrychlenejsi, kdyz je nejvic unaveny nebo na nej neco leze. 

Offline Gatita
8619 příspěvků moje polička 13. prosince 2017 09:44

tzaziki  Měli jsme to podobně, doporučuji stejně jako Camp_L  ty natahovací plenky, to je rychlovka. 

Jinak já teď řeším cirkus kolem oblékání. Synovi jsou dva roky a má z toho legraci, utíká, svléká se, válí se na zemi, dělá "tekutého" (předstírá, že má nohy ze želé, a není možné ho postavit, různě plave kolem a nedá se do toho oblečení narvat). Posledně mi utekl a skončil s holým zadkem a jednou ponožkou na jídeůlním stole, kde ještě stačil rozebrat adventní věnec. Prostě tornádo. Akce na 20 minut minimálně. Kamarádka, matka hodné a klidné holčičky, jen zírala s otevřenou pusou, pak začala sypat nějaké poučky. No, nepotěšila mě:-) Trochu pomůže nenechat se vytočit, nereagovat na to, nechat to být, a pak v klidu obléknout za nějakou chvilku. Což je pro praxi nepoužitelné, když potřebujeme chytit autobus

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 13. prosince 2017 09:45

Mohučanka Mladsimu jsou 3 a dojala me vanocni reklama na Vodafone? Dvakrat!