rasaNori Hele, já jsem apatycká jako blázen, přítel flegmouš, nic než dobrej žvanec v životě neřešil a už na screeningu se mi nějak nezdálo, že by to mimino bylo naše! Takže mě už to přeslo, já už monitoruju trh, kolik stojí uklid a kolik chuva a sonduju, do kolika hodin pracujou moje kamarádky:-D
Vše o těhotenství a dětech
rasaNori neboj ja som si toho vedomá, a viem, že ma srandičky prejdú. Môjmu chlapovi maľujem tie najčernejšie scenáre, a v skutočnosti sa pripravujem na najhoršie
Ale aj tak si mi vzorom, stále si hovorím, že to nemôže byť až tak strašné, keď si schopná chodiť na internet a ešte aj prijímať návštevy ![]()
![]()
betsey Podle ní se neřiď, však je to workoholik:-D. Bude to na hovno a hotovo:-D.
betsey Karja dámy podle mě se vůbec neřiďte, to mimino má dva módy, buď chrápe jako andlílek, nebo tady pochoduju jako mrtvola s uřvancem v náručí a muž je ze mě na prášky. Navíc spoustu toho zvládám napsat u kojení (přece jen jde většinou o prodrbanou 3/4 hodinu) a ještě musím vymyslet kdo za mě bude uklízet a vařit až bude muž imrvére v práci, nehledě kdo bude venčit psa a odrážet chtivé příbuzné.
Jinak já si budu druhé dítě sakra rozmýšlet, protože kombinace pohodové těhotenství, víceméně pohodový porod (až na délku), minimální poporodní poranění, v celku bezproblémové kojení, a celkem pohodové mimino se nemůže statisticky opakovat :D
Jako jo, spala jsem co 3 hodiny od 6 do 7 rána, dnes jsem poměrně optimistická :) zítra zas může být všechno jinak...
rasaNori pokud zavinutí fungovalo není důvod proč by to nefungovalo i nadále
ale vážně, já malou zavíjela i přes den když měla spát. Začalo jí to vadit až kolem čtvrtého měsíce. A nechci vás strašit ale pohodové těhotenství, v poho porod, kojení a u nás i to spaní jsem měla taky a o to víc si to malá vybírá teď když začíná chytat rozum. Oni si to někde vyberou. ![]()
rysamona mne to neva, nechci pecku kterou kam posadim tam najdu ;)
rasaNori A já bych občas takovou pecku brala. Možná by mi stačilo, kdyby se občas zastavil ![]()
Pinot Noir Zejo? Ja k roztomile a hodne holcicce chtela poradnyho kluka, tak ho mam se vsim vsudy. Je dokonalej, ale obcas by se mohl zastavit. Pul minuta by stacila
. Obcas stojim v kuchyni, divam se na nej a rikam si: nerozciluj se, mas co sis prala
.
Lamicka Když jsem otěhotněla, tchýně mi popisovala, jaké byl muž dítě. Říkala jsem si, bože, snad bude po mně
Je, částecně, vypadá jako já v jeho věku. Ale náturu a energii má tatínkovu
A to ještě nechodí! Bojím se, že to neuběhám!
Pinot Noir a proč myslíš, že jsem začala chodit běhat?
Jak to tady tak čtu, tak se čím dál tím víc utvrzuji v přesvědčení, že děti by se měly rodit rovnou dvouleté!
Mám totiž osobní teorii, že první dva roky jsou za trest (hlavně teda ten první rok, to jsem byla na prášky nejen z mimina, ale hlavně ze sebe), a od druhých narozenin je to na mateřské za odměnu![]()
To je pech, že mi ta mateřská, resp. rodičák akorát končí.
Gatita to je kvuli puberte. jinak by je kazdy ve trinacti zardousil a udelal si novy;-) takhle vis ze to neni zadna sranda tak uz si je radsi nechas
viktorka_od splavu
vidím, že ty na tom budeš momentálně jak já. Nad rdoušením se zamýšlím skoro denně.
Damy,vy tady proberete a properete a poradite vsechno. Piccolo Diabolo druhy den hystericky rve u prebalovani. Uz jsem ho i prohledla,zda neni zranen ci bolestivy,ale nic. Propne se do luku,toci se,kope,rve,zapasi,kazde prebaleni me stoji dve az tri pleny. Zpivam,hrackuji, mluvim, mlcim....rvu,ale nic nepomaha.Je to fakt boj.
Mate s tim nektera zkusenost?
tzaziki Já mám, číslo dvě to mělo tak od devítí měsíců. Nezabíralo nic, slovy nic. Přetrpěli jsme do necelých dvou let, kdy řekl, že už plínky nechce a do několika dnů byl bez nich (po zkušenostech s číslem jedna jsem myslela, že děti do pár dnů bez plen jsou jen mýtus).
Takže moje rada zní vydržet.
brrr Ty vole (pardon) to nedam. Ted po koupani jsme na nem s manzelem lezeli dva a stejne to mame sejdrem,takze bude v noci durch. Vymazlil to a nedal se polozit ani na namlickovani. K tomu hystericky rve az se davi. Nekdo ten boj videt,tak na nas poslou socialku. Do dvou let bych to nezvladla. Boze muj to mame vyhlidky.
tzaziki Náš asi neřval úplně hystericky, ale řval. Byli jsme tehda v Lisabonu, v pidibytečku v hrozně úzké ulici a tam se to teda neslo. Fakt super.
A kromě toho přebalování je v pohodě?
tzaziki Kolik že má měsíců? Leze? Stojí? Od té doby, co syn lezl, jsem přebalovala, když byl na čtyřech a něco si kutil, teď už jedině vestoje. Leží u toho max ráno, když je ještě takový nenastartovaný. S látkovými plenkami to chce trochu kumšt, ale za ten boj mi to nestojí. Samozřejmě v očích rodiny jsem neschopná matka, když kluk neleží nohama hore na povel.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články