Pinot Noir Myslím, že můj 11měsíční jí dost podobně. Za den má cca 120 g jogurtu, obědy stále mixuju, i když se snažím nahrubo, ale množství je tak stejné jako u vás. Přesnídavku sní tu malou, k večeři mléčná kaše, cca 120 ml. Dostává na žužlání ovoce a chleba s lučinou, máslem, sýrem, ale někdy je to spíš na hraní. Někdy jí i víc, ale někdy nedá ani celou porci. Asi to doháníme mlíkem, které má rád, 2 - 3 porce denně, z našeho pohledu hlavně na uspání. Trojnásobek porodní váhy v roce mít nebude, dvojnásobek měl možná už před půlrokem. Doktorka spokojená, dítě mi připadá tak akorát na pohled i v porovnání s jinými dětmi.
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir no a co skusit to kysane mlieko? Znamej dieta nic ine nepije od odstavenia a doporucila jej to detska. Dcera nechcela tiez velmi UM az som prisla na Hami fermentovane a to mala rada. Ja zas riesum opacny problem- mlieko pije vecer a 2 x v noci a dokopy je to 750 ml..to sa mi zda dost a potom velmi neje normalne jedlo, teda tiez ako kedy, niekedy toho zje ze nechapem. Ale je velka tak skor ma trapi ze ju este v noci musim dva krat krmit...
Když jsem dětem občas dávala jídlo ze skleničky, které jsou velikostně odstupňované podle stáří, tak nikdy nesnědli celou, kolikrát to měli i na dva, tři dny. A nikdo to nějak nehrotil, ale je fakt, že byli velcía těžcí ![]()
olivieraa Kysané jsem zkoušela taky, i všelijaká ochucená mléka, jogurtová, UM s příchutí, kakao, mléko s roxmixovaným banánem, ale ani ťuk. Jak je to tekuté, letí flaška obloukem. Mimichodem lahviček a způsobů podávání jsem taky zkoušela milion. Jediné, čeho jsem docílila, bylo, že se pak nechtěl napít vody nebo čaje, protože měl podezření, že tam bude zase mlíko. Naštěstí má rád ostatní mléčné výrobky.
cha za vcera jsem stihla cukrovi, sice jen pernicky linecke a na zkousku to od dadoo ale i tak to byla celodenni chalenge:D dneska jsem uz zvladla objet s mrnavkou obchody a zaridit neco do prace, nastesti mrne v aute spi a odpoledne jedeme za nasima na chatu. zivot se zacina vracet do normalu :D v ramci moznosti...
No vidíš, jak jsi dobrá! Už je to lepší se spaním?
viktorka_od splavu Jaky krovaci, jednou je clovek vsezravec, lovec a predator, tak zere I syrovy, ty krovaku:-D. Ja mam nejvetsi chut na sushi, tak to si nedam.
dynda ne :D ale spis si zacinam zvykat...
Karja se vsadim ze tehotny japonky se nezinyrujou;-)
Pinot Noir Vykašli se na to. Moje neteř, od té doby, co odstrčila sestry prso v jasným komentářem ňeňeňe, nedala do pusy téměr nic od mléka a navíc nechce ani jídlo bílé barvy... Je jí pět a půl a je úplně zdravá :-). Jediné co pozře, je bílá aktivie.
Syn (skoro 10 měs.) žije skoro jen z mlíka a prospívá až až. S příkrmy jsem začínala opatrně, zaváděla postupně, vařila doma. Pak mě to přestalo bavit, holomek domácí nejí, on jen bio skleničky. Nikdy nesní celou, maximálně polovinu a ani ne každý den. Občas si dá špičku rohlíku, sem tam sní pár lžiček kaše, čerstvé ovoce do ruky má denně, ale jestli sní třeba pětinu jablka, je to hodně. Jediné, co si dá spolehlivě ve větším množství je banán, občas dostane křupky, po těch se může utlouct a kdybych mu dávala jen pečivo, bude úplně spokojený. Já teda pořád hodně kojím, tak to absolutně neřeším a jsou dny, kdy v podstatě nesní kromě mléka nic.
viktorka_od splavu Haha, asi tak...ale tak já myslím, že i u nás se obecně syrový ryby považují za bezpečnější než syrový hovězí?
Tak já jsem se v rámci mentální přípravy na osmiměsíční prohlídku podívala do těch pitomých (pardon) tabulek a zjistila jsem tedy jen to, co je patrné už na první pohled - že moje dítě roste jenom do délky. To zas bude ustaraných otázek...
Uvažuju nad tím, že když s dcerou někam přijdu, dostane se nám káravých výkřiků "Ta je hubeňoučká! No vy jste taky hubená!"...tak když je matka i dítě tlusté, jestli na ně taky někdo huláká "To je ale tlustý dítě, a vy jste taky tlustá!"
viktorka_od splavu Haha, asi tak...ale tak já myslím, že i u nás se obecně syrový ryby považují za bezpečnější než syrový hovězí?
Garfie Zrovna v našich zeměpisných šířkách bych považovala za bezpečnější tatarský biftek než syrovou mořskou rybu, ale těžko říct. Já syrové maso v těhotenství nejedla, i když v dobrém podniku (nebo doma vlastnoručně namleté) je to myslím skoro bez rizika :-) Co jsem zjistila, že jsem v tom, byla jsem na jídlo opatrnější než obvykle. Ale toho alkoholu, co jsem vypila v prvním trimestru, než jsem to zjistila...bylo to zrovna takové společenské období plné večírku, no![]()
rasaNori Jsi dobrá! Já bych chtěla upíct alespoň linecký a pusinky, nemám nic. Akorát že jsem furt ještě trochu nemocná, kocour zraněnej vyžaduje zvláštní péči, a bojím se, že dceři taky začíná téct z nosu, k tomu jí rostou zoubky, což teda zatím v noci zvládá dost dobře, naštěstí.
Gatita Jojo, v prvním trimestru ibalgin na bolavá záda a víno na žal, že kvůli bolavým zádům nemůžu sportovat :-D I to suši jsem si nakonec dala, ale až chvilku před porodem. Měla jsem na něj takovou chuť...
(To tedy určitě nemá být žádný návod...)
Myslim,ze pokud decko prospiva,je aktivni,dostatecne cura, ma stolici ok a vyvoj probiha tak jak ma,tak je vaha proste jen cislo. Nekdy vyssi nekdy nizsi.
Kdyz uz jsme u jidla apod. Kde berete inspiraci na jidla? Hlavne mi jde o vecere,takova ta lehci jidla.
tzaziki ja som dostala od svokry knihu Hneď to bude, Anjelik ale blbe je ze Bukovsky je magor vegetarian ci vegan takze recepty na maso tam nie su
respektujem ak sa tak dospeli rozhodnu ale dieta by malo jest podla mna aj maso
Pinot Noir Vykašli se na to. Moje neteř, od té doby, co odstrčila sestry prso v jasným komentářem ňeňeňe, nedala do pusy téměr nic od mléka a navíc nechce ani jídlo bílé barvy... Je jí pět a půl a je úplně zdravá :-). Jediné co pozře, je bílá aktivie.
To mám též...11 let...od konce kojení nic mléčného v puse (ani nikdy umělé mléko), nic bílého. Jako žije, ale je to stres a nervy pro mě. Nejí ani sýry, ani máslo, žádnou pomazánku, mléčnou omačku, žádný jogurt, tvaroh. Takže pořád řešíme co ke svačině, jak vyřešit jeho oběd. ![]()
Bohužel nemůžu říct, že nemá problém, protože nemá dostatek vápníku a to se začalo projevovat kolem 10 roku na zubech. Do té doby bez kazu a i když on je hodně poctivý a čistí si zuby po každém jídle, tak už má 3 kazy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články