Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 15. prosince 2017 17:44

Tak jsem po měsíci u rodičů na návštěvě a ti stále žijou v dojmu, že dva dospělí lidé na jedno mimino není dostatečný počet. Vůbec to mimino je jedno velký tabu, když se potvrdila jeho stálá existence tím, že se jdu objednat do porodnice a to jiné, než si mysleli, tak mi táta odpověděl "prosimtě, ještě budeš ráda, že seš tady s náma".  Jo takže budu ve velkym supr čupr baráku, denně čumět na zahradě nadšeně do zeleně, na vesnici, kde od září do května chcípnul pes, s rodičema, který věčně pracujou, doma žijou v bordelu, protože nic nestíhaj, se sourozencema nablízku, který ačkoliv všechno maj, tak se jim pořád něco nezdá, uklízet bordel po tátovi, peklovat se hodiny denně s mámou a s jejíma kecama o práci, do toho mi ještě hodí pár starostí o nemocnou babičku, však jsem doma. Já je asi nesnášim a brzo je pošlu do prdele. Jsem na tohle téma fakt přecitlivělá. To samé kamarádka, jestli budu mít nějaké hlídání? A já jako jaké hlídání, my večer nikam nechodíme. (To je pravda, chodíme max. v létě a víceméně stejně pěstujeme zábavu odděleně). Tak ne, prej potřebujeme hlídání přes den. Aha, jako já dobře vim, že její manžel je neschopnej a samolibej, neumí se starat ani o děti ani o domácnost, ale stejně mě to rozlazuje. Prostě i když si řeknu x rozumovejch důvodů, proč to ti lidi říkaj a proč to neni pravda, stejně mě to nasere. Už asi chápu, proč tak upadá monogamie, to aby lidi mohli mít děti ve třech a zvládli to!

Offline viktorka_od splavu
49310 příspěvků moje polička 15. prosince 2017 18:18

Karja  jako neco do sebe to ma, co rikas, kazdej druhej volnej vikend ocenuju!

ale cim vic takovych veci ctu tim vic si vazim svych rodicu kteri mi fakt do niceho nekecali, vsechny deti, chlapy a jine peripetie hrdinsky a mlcky snasi;-)

btw dceri uz jsem nabidla ze ji ty volny vikendy zaridim i bez rozvadeni kdyz bude moznost:-)

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 15. prosince 2017 18:30

viktorka_od splavu Jako tihle taky nekecaj, tihle mají totiž jasno, takže to jsou jen pohledy typu: my víme a sem tam nějaká poznámka. 

Ale pomsta je sladká, teď jsem se tak nasrala, že jsem mámě vyházela půl skříně, naše dítě bude pravděpodobě i sociální případ a bude nutně potřebovat hadry po mně. Plus bych potřebovala získat pár šatních molů a nasadit je na druhou část na třicet let starý vlnění svetříky, ke kterym má máma silnej citovej vztah. Těm rádoby kamarádkám to taky osladim, i kdybych měla rypákem rejt po zemi, tak řeknu, hele, no jasný, dítě nespí, řve, prdy, zuby, ale jinak mateřská pohoda, to víš, kafíčka, kamarádky, bazén, koníčky, skoro každý odpoledne mám pro sebe!:-D

Offline 999
19810 příspěvků moje polička 15. prosince 2017 18:48

Renusatko Tak to je drsný... Tak snad to ta naše cácora pochopí dřív. Ona fakt nejí ani kuřecí maso, protože je bílý .

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 15. prosince 2017 19:05

Karja ja teda miminka uz nezavidim, jsem rada, ze se ti mi pokladi uz dostavaji do snesitelne faze. Za me je dite do 3-4 let za trest, pak uz dobry, s vetsima jsem i pracovala a troufam si rict, ze to uz s nima celkem umim a hlavne s nima neni takova nuda jak s miminama a batolatama, na ty ja nervy bohuzel nemam.

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 15. prosince 2017 19:14

999 urcite zmoudri, ja taky zjistila ze mliko muze chutnat dobre, smetana neni jed a tatarka/majoneza se da pozrit, az temer ve triceti!;))

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 15. prosince 2017 19:18

Luna Já teda miminka asi nezáviděla nikdy, takže jsem na dobré startovací pozici:-D.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 15. prosince 2017 19:24

Karja Jo ty pohledy "jen počkej" jsou nejvíc nasírací...Mě sestra zasypala litanií jak bude všechno strašný, těhotenství, porod, první rok, jen počkej, však uvidíš, a světe div se, ono to tak vůbec nebylo.

Offline 999
19810 příspěvků moje polička 15. prosince 2017 19:41

711990 Taky ti vadila ta bílá barva? Jinak moje dcera začala jíst zeleninu až po dvacítce... .

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 15. prosince 2017 19:53

Mohučanka Jo, ale ony už se vyskytují i řešitelky, které děti ještě nemají, ale už ví všechno líp a ty když nevíš, když neřešíš porod, tak seš uplně mimo. Jako pardon, ale co bych ze svý pozice první poloviny těhotenství měla asi tak s porodem řešit? Modlit se ke svý vagině, ať se otevře jak Rudý moře a všichni přejdou suchou nohou? Stresovat se denně, že mě nastřihnou, vodstřihnou, roztrhaj, zabijou epiduralem, ne díky, však to už někdo dělá za mě:-D. 

Offline Pinot Noir
29865 příspěvků moje polička 15. prosince 2017 19:55

Renusatko Tak to máte teda hodně náročné. Doufám, že ten náš zůstane u bojkotu mléka pouze v tekuté podobě.

Offline Pinot Noir
29865 příspěvků moje polička 15. prosince 2017 19:57

Mohučanka Jo, v mým případě se k tomu "jen počkej" ještě přidává "v tomhle věku" 

Offline DruI
5577 příspěvků moje polička 15. prosince 2017 20:03

999 A když jí vadí bílá barva, nezkusili jste jí mléko obarvit? ;o)

A když se tu řeší to jídlo, tak bych si postěžovala, že teda období výhradního kojení bylo z hlediska jednoduchosti nejúžasnější. Teď se snažím malou naučit jíst příkrmy a je to teda velké fiasko :(

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 15. prosince 2017 20:06

Pinot Noir Jistěže. To byla první věc, kterou jsem se od sestry dozvěděla, když jsem byla tak nějak po konci prvního trimestru a přijeli jsme na návštěvu - že na dítě jsem moc stará  

Offline 999
19810 příspěvků moje polička 15. prosince 2017 20:08

DruI Ona jí vadí nejenom bílá barva, ona bezpečně pozná tu mléčnou složku v čemkoli. Třeba ve zmrzlině. Takže jedině sorbet... A u toho ostatního bílého jídla má podezření, jestli tam náhodou není mleko... Je to potvora :-).

Offline Pinot Noir
29865 příspěvků moje polička 15. prosince 2017 20:09

DruI Tak na to si nemůžu stěžovat, syn sice jí malé porcičky, ale jí vlastně od prvního příkrmu všechno, co mu připravím. Odmítl jen hotové skleničky na dovolené, a to se mu nedivím, byl to fakt blivajz.

Offline DruI
5577 příspěvků moje polička 15. prosince 2017 20:20

Karja Rudé moře je geniální :o) Kolem toho by se dala vybudovat krásná ezo-teorie, kdybyste si chtěla přivydělávat přednáškami na tohle téma.

Offline DruI
5577 příspěvků moje polička 15. prosince 2017 20:22

999 A nechávali jste ji testovat na snášenlivost mléka? Třeba ho nejí jenom proto, že jí nedělá dobře.

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 15. prosince 2017 20:23

DruI No občas když čtu o nějaké "kněžce lásky", co dělá víkendové semináře o poznání ženství za x tisíc a pak ještě klofne Janečka, říkám si, proč mám seriozní zaměstnání, že nejsem uplně blbá a mohla bych oblafnout pár důvěřivých lidí. K mateřský ideální vedlejšák.

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 15. prosince 2017 20:32

Karja hele, já to. Tady teď moc nestíhám a čtu jen tohle vlákno, ale ty co seš těhotná, tak jseš ultra vtipná. :-)))