999 Rikam to furt, zakladem stastneho zivota je nenarodit se blaznum. Vyhralas to.![]()
![]()
Vše o těhotenství a dětech
Luna Taky si toho sakra vážím...
macko.pu Dovez nutelu a bude lip!
Na svoje rodiče si nemůžu stěžovat. Bude to tím, že bydlí 300 km daleko a vidíme se desetkrát do roka ![]()
Momentálně si stěžuji na synka, který když nenajde autíčko, "jezdí" s čímkoliv jiným, aktuálně s kovovým sítem na mouku - z toho zvuku, který to na dlažbě vytváří, mi stojí chlupy po celém těle a obracejí se mi nehty na nohou ![]()
Pinot Noir Prosím tě, podstrč mu smeták nebo hadr na podlahu a máš dvě mouchy jednou ranou! ![]()
Garfie To by neprošlo, hadr je příliš tichý. Čím větší rachot, tím lepší jízda ![]()
macko.pu Pro mýho tátu prej byla vojna nejlepší čas jeho života, jediný roky, co mu nestála za prdelí žádná ženská a když, tak prej jenom za účelem, aby dovezla jídlo (babička):-D.
Karja mňa moja mama našťastie prekvapila v dobrom, doteraz sa neviem z toho šoku spamätať. Žiadne že by som mala robiť to alebo hento, alebo nerobiť to alebo hento, na všetko mi povie iba dobre, alebo maximálne dávaj si pozor a neboj, malé ti kedykoľvek postrážim. Dúfam, že to tak bude aj naďalej.
To svokra bude ťažší oriešok, tá má tendencie podivovať sa, že idem tam alebo tam, a jemne mi naznačovať, že by som nemala. Ale zatiaľ to nesiem statočne, na jej pomoc sa dosť spolieham, už je na dôchodku a naviac je zdravotná sestra ![]()
Ale byť tebou, fakt sa dištancujem a radšej tam nechodím, plakať a stresovať sa kvôli tomu asi nemá zmysel. Radšej by som to nechala len na občasné telefonáty
betsey Jo, já jsem se tak taky rozhodla. On můj přítel je hodně splachovací s pochopením pro lidi a i dokázal říct ty motivy, co je k tomu vedou, ale když i na něj to bylo moc a říkal, že už tam nepojede, tak to fakt neni nějakej můj přelud. Ještě musíme dát krátkou vánoční návštěvu, ale kvůli ostatním příbuzným. Moji rodiče jsou prostě mimo, místo toho aby mi řekli, když budeš chtít, tak tady můžete kdykoliv bydlet, my budeme rádi, při každé zmínce o tom, co si kde zařídim a vyřídim, zdvíhají obočí a pronášejí hlášky "ještě budeš ráda za nás". Ale už to bouchlo a máma se mi omluvila, ale stejně si myslim, že to moc nepochopila, navíc s tím stejným přijdou pak i moji sourozenci. A hlavně nějak pořád nemůžu přejít hořkost z té první reakce, kdy jsem po tom mámě nemohla ani zavolat, když mi ty první měsíce bylo fakt špatně, protože jsem z její strany necejtila žádný pochopení. A jako vždycky chce člověk volat mámě, když je špatně, že jo, to vydrží člověku do konce živoat:-).
No už jsem miminu vysvětlila, že jediná normální z rodiny je jen jedna teta a se zbytkem se musí smířit:-D. Druhé straně rodiny prý neřekneme raději správný termín porodu, prej by začal před ním masakr, již ověřeno:-D.
Karja je smutné, že rodičia sa správajú tak ako sa správajú, ale našťastie máš podporu inde. Držím palce, nech to všetko čo najlepšie spracuješ, a proste sa zariadiš tak, ako ti to vyhovuje. Nie si na nich odkázaná, a možno to raz pochopia a naopak oni budú vďační tebe, že môžu byť súčasťou života svojho vnúčaťa.
Karja Myslím, že máš dobrou strategii, do porodu si dej pohodu a potom z toho, co rodiče nabízejí, si vyber, co budeš chtít využít. Vůbec není špatné strávit nějaký čas s prckem v jiném prostředí, my u rodičů moc zazemí nemáme, takže spíš oni jezdí k nám, což je pro ně trochu nepohodlné, už by raději spali ve svých postelích, ale co by neudělali pro vnoučka.... Ke všemu člověk potřebuje vypadnout z toho stereotypu na mateřské, takže já bych za pokoj u rodičů byla ráda.
Jinak mi teda přijde, že jak ti najednou přistane plná zodpovědnost za někoho jiného, i postoj a chování k rodičům se změní. Já už vůbec nemám problém přejít do módu vychovávám své dítě a své rodiče. Není to, že bych je nějak buzerovala, ale někdy cítím, že je potřeba je usměrnit, tak to udělám. Dřív jsem to nedělala. S miminem v náručí dokážu být mnohem radikálnější.
Potrebuju zajet do obchodu coz obnasi ukojit mrnavku do spanku a vyrazit at mam aspon 1,5 hodiny nez bude vzhuru. Coz znamena ze od 7 se v kuse koji a na spanek to opravdu nevypada :D boze to je vyzva zase chybi mi ta svoboda ze se proste seberu a jedu.
Karja me rodice zacali brat vazne az tak po tricitce, co jsem zila samostatne 10+ let, s nejakyma tema detma a manzelama a tak:-) jako ze ted se ptaji na muj nazor, prijdou si pro radu... tak se zarid po svym a ono jim to casem dojde. holt starsi lidi jsou pomalejsi:P
drz se!
rasaNori ted jsi naprosto presne vystihla celou tu bidu materskeho udelu...;-) jeste tak 15 let a budes mit svuj zivot zpatky:P
rasaNori ted jsi naprosto presne vystihla celou tu bidu materskeho udelu...;-) jeste tak 15 let a budes mit svuj zivot zpatky:P
No tvl jako, ještě 15, dobře už jen 14, let a budu strašně stará! Já počítám do 2 maximálně 3 let dítěte a už se to začne lepšit.
dynda lepsit jo, to jasne, ale az ted teprve si muzu proste delat co chci a jit kam chci, pac jim vubec nechybim, a kdyz nebudu doma ani k veceri tak si neco vezmou. nebo objednaji:-) musim rict ze peklo c. 2 nastane skolou, ale ne kvuli uceni, ja se s detma nikdy neucila. ale ucitelky neustale neco pozaduji
. a nejlepe osobne, stylem prineste tisic korun na vylet mezi 10 a 13 h a podobne
dynda v tech trech nebo peti ci tak uz si aspon zajdes sama na zachod, to je taky sveho druhu vitezstvi![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články