Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 19. prosince 2017 09:17

viktorka_od splavu No, děťátkám bude 7 a nepamatuju si, kdy bych celou dobu co chci byla sama na záchodě nebo ve vaně a nepřišly mi sdělit něco hrozně důležitýho, co nepočká nebo prostě jenom zkontrolovat, kde se maminka zrovna nachází...

Offline viktorka_od splavu
49310 příspěvků moje polička 19. prosince 2017 09:21

moninika jesteze uz to nejde nacpat do toho babyboxu, ze?

Offline Sweet Potato
40293 příspěvků moje polička 19. prosince 2017 09:21

moninika 

Mamí...MAMÍ...MAMÍ!!!

Řítím se ze sklepa, záchoda, odkudkoli. Co je?

Nic. Zkouška spojení.

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 19. prosince 2017 09:37

Sweet Potato No a to jsem si slibovala od zámků na dveřích v novém bytě, že mi chvilku toho soukromí poskytnou. Asi 5 minut než zjistili drahoušci, že jsou bezpečnostní a jdou z venku v klidu otevřít  Normální klíče u pokojů nevedeme, protože už jsme kdysi sekyrou museli rozbít futra jak jedno zamčené dítko dostalo hysterický záchvat

Jsou to satani, ale díky bohu za ně

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 19. prosince 2017 09:38

viktorka_od splavu Někdy bych je nechala i před

49310 příspěvků moje polička 19. prosince 2017 09:47

moninika no

ale neuplyne ani nejakych tech 15-20 let a nejenze se nemusis zamykat pred nimi-najednou se zacnou zamykat oni pred tebou!:-)))

ps: tady to "vysekavani" jsem dosud mela za UL, nenavidela jsem byty kde "kdysi schovali kvuli detem klice" a ty uz se nikdy nenasly. nezamykam se prakticky vubec a nikde (krom verejnych wc:-) ale ten klic tam byt musi!;-)

Offline brrr
12337 příspěvků moje polička 19. prosince 2017 09:49

moninika jesteze uz to nejde nacpat do toho babyboxu, ze?

​Pro větší jsou dětské domovy.

49310 příspěvků moje polička 19. prosince 2017 09:50

brrr aneb nudi se vase deti? jedte do norska, tam vam je zabavi

Offline brrr
12337 příspěvků moje polička 19. prosince 2017 09:52

moninika U nás se můžu spolehnout největší řev a bitka nastane, když jsem ve sprše nebo na wc. A nejvíc nejnutněji něco potřebujou (jako jít něco hrát, něco podržet, podat) ve chvíli, kdy člověk začne žehlit/vytírat/míchat těsto, atd.

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 19. prosince 2017 09:54
Reakce na moninika:

Sweet Potato No a to jsem si slibovala od zámků na dveřích v novém bytě, že mi chvilku toho soukromí poskytnou. Asi 5 minut než zjistili drahoušci, že jsou bezpečnostní a jdou z venku v klidu otevřít  Normální klíče u pokojů nevedeme, protože už jsme kdysi sekyrou museli rozbít futra jak jedno zamčené dítko dostalo hysterický záchvat

Jsou to satani, ale díky bohu za ně

moninika Sweet Potato viktorka_od splavu 

presne, presne, presne

Ale dievčatá (teraz myslím čerstvejšie mamky) kľud. to čoskoro budú vo veku, keď sa budú dať zavesiť na taťku a môžete vypadnúť do obchoďáku už trebárs len kvôli tomu sedieť na káve a civieť na iné tváre (a diviť sa, že majú všetci nejaké veľké hlavy).

Offline brrr
12337 příspěvků moje polička 19. prosince 2017 09:56
Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 19. prosince 2017 09:57

viktorka_od splavu Ještě budu ráda, že se na oplátku  nemůžou v pubertě zamknout zase ani oni  

První věc v nových bydleních u nás - posbírat klíče ze dveří

Offline Aranel
6600 příspěvků moje polička 19. prosince 2017 09:57

brrr Penzionáty!

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 19. prosince 2017 10:03

Já jsem v trošku jiné situaci než většina z vás tady, jak mám dvojčata tak to bylo všechno trošku logisticky náročnější a nikdy nezapomenu na ten okamžik, ze kterého jsem byla u vytržen a to když jsme si s manželem jednou rozdělili děti a já vyrazila do obchoďáku jenom s jedním!!! dítětem. To bylo tak skvělý  Kočárek lehký, jak se vezlo jenom jedno, zabavit jenom jedno dítě aby nebrečelo, prostě pohodička na kterou fakt do konce života nezapomenu a ty nákupy jsem si neskutečně užila  A opravdu nepřeháním

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 19. prosince 2017 10:07

dynda v tech trech nebo peti ci tak uz si aspon zajdes sama na zachod, to je taky sveho druhu vitezstvi

​No a to dítě taky. On je teda tak roztomilej, že by ho před tím babyboxem zachránil kdokoliv z rodiny a asi i přátelé, tak uvidíme, jak dlouho mu to vydrží. Blonďák s taaakovejma modrejma očima...

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 19. prosince 2017 10:31

dynda nasho modrookeho blondaka by vratili hned keby zacal hystercit ako to on rad robi ked mu nedovolime elektroniku alebo elektricke zasuvky ci iny super sposob likvidacie zo sveta

edit: a svojou miluckou tvarickou ma postarane na kazdej navsete ze sa mu niekto z ludi venuje ako su uplne mimo z neho a ja mam klud. milujem chodit na navstevy - normalne si tam oddychnem

Offline Catherinne
10839 příspěvků moje polička 19. prosince 2017 10:39

Včera se mi zdálo, že jsem byla těhotná a pak jsem kojila jedna radost... už se skoro bojím to tady číst...

Offline Pinot Noir
29865 příspěvků moje polička 19. prosince 2017 10:40

Koukám, že tu převládají modroocí blonďáci :) Nevím, po kom to ten máš má, nikdo v našich rodinách blond není.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 19. prosince 2017 10:42

eless Jo, na návštěvách jde z ruky do ruky a hrozně si to užívá, normálně se po lidech sápá. I po cizích.

49310 příspěvků moje polička 19. prosince 2017 10:43

Catherinne jojo, mne se vcera zdalo ze se mi narodila roztomila holcicka, rikali jsme ji jituska (u muze v rodine se absolutne holky nerodi, vubec)