Pinot Noir My jsme oba modroocí blonďáci, asi by byl průšvih, kdyby se narodilo něco jinýho
Jinou barvu očí by musel "chytit" přes dvě generace.
Vše o těhotenství a dětech
Aranel Ano, penzionáty jsou dobré řešení. Úplně ty Angličany chápu ![]()
Ještě nesmíme zapomenout na syndrom telefonního sluchátka. Z toho zřejmě nevyrostou nikdy. DSD táhne na 15, celé dny je zalezlá v pokoji jak červ v jablku, ale jakmile dám telefon k uchu, je u mne a mamííí
Blonďák s taaakovejma modrejma očima...
to byl muz taky...a co z nej vyrostlo:D jinak me ke stesti staci jeden prtavec dvojcata si nedovedu predstavit.
rasaNori jo, dvojčatá sú moja nočná mora, ja som išla na prvú prehliadku k doktorovi so stiahnutým žalúdkom a celú noc sa modlila, nech mi nepovie čakáte dvojičky ![]()
Dvojčata jsou úžasný, jenom logisticky trochu náročnější ![]()
zkusila jsem jít vyvenčit psa když mrňavka usla, no nebyl to dobrý nápad
a to jsme vyběhly jen před barák do ulice no celých 5 minut a přijdu a z postýlky jekot :(chuděrka
prineste tisic korun na vylet mezi 10 a 13 h a podobne
Kdyby to bylo 1000 Kc... vetsinou to je 1186 Kc, jen at si ty drobaky rodice nekde do druheho dne sezenou![]()
betsey Mě ta možnost vícečetného těhotenství ani nenapadla. A když mi pak doktorka dál rejdila po břiše tou sondou (nebo jak se tomu říká) od ultrazvuku, aby "viděla, jestli tam nejsou další mimina," málem jsem úlekem spadla pod stůl. Bylo tam teda nakonec jen jedno, ale zato fakt úžasný.
moninika Obdivuji všechny matky vícerčat, já si ten záhul ani nedovedu představit. Člověk asi musí být hodně organizovaný, aby vše klapalo. Všechno několikrát, vždycky někdo brečí nebo má v kalhotách:-) I když na druhou stranu, člověk má pak víc dětí z jedné vody, to musí být fajn.
Kdyby to bylo 1000 Kc... vetsinou to je 1186 Kc, jen at si ty drobaky rodice nekde do druheho dne sezenou
Ano, u nás ještě doprovázeno e-maily:
ŽÁDÁME A PROSÍME VÁS, ABYSTE PENÍZE NOSILI PŘESNĚ, NEMÁME VE TŘÍDĚ ČAS ANI POKLADU, ABYCHOM VÁM VRACELI. MOC DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ,PENÍZE JE POTŘEBA PŘEDAT V OBÁLCE SE JMÉNEM A OPRAVDU PŘESNĚ!!!!! JINAK NEMŮŽEME RUČIT ZA DORUČENÍ.
Gatita přesně, ve chvíli, kdy mi doktor jezdil tou sondou po břiše a říkal, že se podívá, jestli jich tam není víc, jsem byla ráda, že ležím. Jinak by se mnou asi šlehlo. Já jsem tam teda šla s tím, že mám určitě nějakou smrtelnou nemoc, páč těhotenský test byl negativní ![]()
kariii Kdyby 1168 Kč v uzavřené obálce, ale do druhého dne do různých výtvarek a pracovních výchov "zbytky háčkovacích přízí v různých barvách " nebo "starý vyřazený elektrický vypínač" , bez ohledu, zda se tyto předměty měly čas, chuť a příležitost ve vaší domácnosti vygenerovat.
brrr Teď jsem se pobavila, protože já si taky myslela, že mám přinejmenším rakovinu! Byla jsem chorobně unavená a chtěla jsem se objednat na nějaké krevní testy, protože jsem byla přesvědčená, že mi někde v těle roste nádor. Nádor to naštěstí nebyl![]()
Gatita Naštěstí všechno dobře dopadlo ![]()
Ano, u nás ještě doprovázeno e-maily:
ŽÁDÁME A PROSÍME VÁS, ABYSTE PENÍZE NOSILI PŘESNĚ, NEMÁME VE TŘÍDĚ ČAS ANI POKLADU, ABYCHOM VÁM VRACELI. MOC DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ,PENÍZE JE POTŘEBA PŘEDAT V OBÁLCE SE JMÉNEM A OPRAVDU PŘESNĚ!!!!! JINAK NEMŮŽEME RUČIT ZA DORUČENÍ.
ja su fakt stastna ze uz sou ty deti vetsi.. tohle by asi nedopadlo dobre
a to si mi nedavno nekdo stezoval ze ho bombarduje e-maily ucitelka ze skolky (zejmena s pravidelnymi namety a stiznostmi ohledne vychovy a kazne deti![]()
kariii Kdyby 1168 Kč v uzavřené obálce, ale do druhého dne do různých výtvarek a pracovních výchov "zbytky háčkovacích přízí v různých barvách " nebo "starý vyřazený elektrický vypínač" , bez ohledu, zda se tyto předměty měly čas, chuť a příležitost ve vaší domácnosti vygenerovat.
nejhorsi na tom je, ze ja nemam nejmensi problem poslat s tim ucitelku tam kde slunce nesviti.. jenze to vystresovany decko![]()
rasaNori Četla jsem "vyvenčit prsa"!!! ![]()
Aranel ty se mnou sly taky:D
rasaNori no, ja som i mladšieho často mávala pocit, že keby nešli so mnou, po zbytku by sa ani veľmi nezháňal...![]()
dynda ten moj je tiez velmi spolocensky. zatial je to fajn ze sa nikoho neboji ale az dojde do veku kedy by mal dat ludom pokoj alebo sa vyhnut nebezpecnym typom tak to este iba bude zaujimave ![]()
a blondak nebude stale. vlasy mu urcite stmavnu. ja mam tmavy blond az svetlu hnedu a manzel stredne az tmavu hnedu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články