Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline tzaziki
1156 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 16:08

Gatita Jo,jo ono vlastne,vse funguje a klape. Je pravda,ze posledni dobou vic zamestnavam babicky,protoze to nedavam. Driv to slo a slo toho vic,ted jsem nucena zpomalit. Bohuzel nebo bohudik.U me hrozna zalezi na spanku, prispi-li si diabolo,trebas o hodku,mam daleko vic energie a vydrz na boj.

Mate pravdu, ze pak staci drobnost,poznamka,fotka a vsechno je v kelu.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 16:27

viktorka_od splavu Ale normální pivo jsem bez problémů mohla 

Offline letfenixa
10869 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 19:56

Citam si Denicek moderniho fotra a hovorim si, dobre to je :-)

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 20:16

DrowRanger 

Nevolnosti 24 hodin denně jsem měla taky. Hrůza, v noci mi bylo tak blbě, že jsem z toho nemohla spát, šlo to zahnat jenom jídlem. Přes den jsem jedla piškoty téměř nepřetržitě.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 20:22

MP Meri 

Já měla nevolnosti ještě před termínem, kdy se doporučuje test z moči, takže tak 3. - 4. týden 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 21:21

Pinot Noir 

Mně ta perlivá voda dává smysl ještě třeba v porodnici, kdy je člověk rád, že tráví a vylučuje ... a nepotřebuje se nadýmat. 

Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 22:47
Reakce na tzaziki:

Dobre rano!

Pocity materske menecennosti mam porad.....malo se venuji,malo si s nimi hraji, moc kouka na TV, malo tvorime, spatne varim apod.Momentalne se snazim byt k dceri mene kriticka a protektivni.

​Zkuste nebýt tak náročná a kritická k sobě. 

Offline viktorka_od splavu
49310 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 22:51

Ginevra on je dneska na ženy obecně hrozný tlak aby byly ve všem dokonalé, a matky asi obzvlášť. primární důvod je reklama a snaha prodat (cokoliv, ale matky/rodiče jsou vůbec nejlepší cílovka mám dojem, když se hraje na city) ovšem ty vedlejší účinky mi připadají strašlivý:-(

Offline tzaziki
1156 příspěvků moje polička 29. prosince 2017 06:09

Ginevra Myslim si,ze az tak narocna nejsem. Jen bych chtela vychovat a mit doma slusne,mile a sikovne deti. Bohuzel, mam pocit,ze to beru za spatny konec a sklouzavam spis k teroru. Hlavne u dcery, chudak dojizdi na to,ze mladsi bratr je ponekud narocnejsi a je nervni jak sanky v lete.

Offline rasaNori
8834 příspěvků moje polička 29. prosince 2017 08:20

Jako je fajn ze mimino v noci vstava pravidelne, jen ten interval by mohl byt delsi. O pulnoci, 2, 4, 6. Podle garmina mam v noci 4 hodiny tvrdeho a 3,5 melkeho spanku . No...kazde rano to rozchazim dlouho ten spanek:(

Online Pinot Noir
29865 příspěvků moje polička 29. prosince 2017 08:41

rasaNori To se změní, neboj. Byla jsem jednu dobu úplně vyřízená, spala jsem nejdéle 40 minut v kuse, celkem za noc to dalo sotva 3 hodiny. A přitom jsem nemohla usnout, právě z pocitu, že mě stejně zase brzo vzbudí. Pak jsem si přečetla na slovenském webu o kojení radu, která mi strašně pomohla: přestaň počítat, kolik bylo spánku, přestaň sčítat minuty. Fakt mi to strašně moc pomohlo. Na garmina se vyser úplně, akorát tě to stresuje, fakt, věř mi.

Offline rasaNori
8834 příspěvků moje polička 29. prosince 2017 11:55

Pinot Noir ja to nasla v garminovi jako zajimavost spis, pouzivam ho na jine veci:) ale na prodlouzeni intervalu se tesim jak na smilovani bozi. 

Online Pinot Noir
29865 příspěvků moje polička 29. prosince 2017 12:09

rasaNori No jo, ten zameškanej spánek už stejně nikdy nedoženeš, a za tebe to taky nikdo nenaspí, tak je zbytečný se nervovat ještě přesným vyčíslováním onoho nevyspání ;) Nevyspání je strašlivý, ještě si to živě pamatuju, ale upřímně, péče o ležící mimino není žádnej intelektuální výkon a dá se zvládat na autopilota. Ostatní věci musí jít holt teď stranou. Můj má rok a už pár měsíců se vyspím docela dobře, to máš za pár ;) Zato už kolem poledne padám na tlamu, protože neustálý zajišťování, aby se nezabil, je fyzicky i psychicky už fakt náročný ;)

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 29. prosince 2017 12:28

Pinot Noir Včera a dnes tady mám taky 10ti měsíční a musím říct, že jsem si rychle odvykla, že nemusím nikoho sledovat a nic kolem dětí dělat. Jak tady ještě není doma, tak je to náročný. Chvíli si s ní hrají kluci, ale když je to nebaví, tak si zavřou dveře .

rasaNori Nebojte, příroda to zařídila,že všechny matky přežijí. Náš mladej vřískal v noci klidně 5-7 hodin, přes den to stejné. První rok jsem měla pocit, že jsem nespala celý rok ...a žiju. 

Offline rasaNori
8834 příspěvků moje polička 29. prosince 2017 13:06

Pinot Noir Renusatko ja jsem totiz hroznej spac, fakt to zvladam spatne, a kdyz si predstavim cca rok s timhle ditetem a pak dalsi mrne tak mam osypky :D

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 29. prosince 2017 13:21

To moje nespavy storky pokracuji I bez deti. Stale se nemuzu dostat z te virozy ci chripky nebo co to je. V noci nespim, kaslu jak das, tak jsem dneska zasla na ORL, tak mam dat na babsky rady prej a jist cibuli. Vysledky budou az v utery, ale na lecbu atb to zatim nevypada. Jeste mi poprali peknej vikend a ze ho snad nestravim na pohotovosti. Super, do toho mam jeste zanet spojivek. O akne ani nemluvim, to je uplne zanedbatelne problem ted, ale I ten doktor na ORL o nem mluvil vic jak o krku. Kdyz si predstavim, ze takhle marodny bejvaj I deti, tak jsem zrala na masli.

Online Pinot Noir
29865 příspěvků moje polička 29. prosince 2017 21:15

Renusatko Jo, na tyhle lezúně a batolata aby měl člověk oči i vzadu  A už vím, jako mnoho jiných matek, že daleko větší průšvih než řev je podezřelé ticho 

49310 příspěvků moje polička 29. prosince 2017 21:19

Pinot Noir jojo, randál je uklidňující:D i u těch velkejch su spokojenější když je slyším dělat kravál než když je ticho (i když to už často znamená že spí, jaká změna

49310 příspěvků moje polička 29. prosince 2017 21:21

Karja jak to čtu tak bych skoro tipla že atb by ti pomohla na všechny udávané potíže.. tak snad se v úterý zadaří

Offline AquaB
36 příspěvků moje polička 29. prosince 2017 21:37

MP Meri těhotenství jsem poznala až diky testu. Zpočátku jsem o tom neměla ani tušení. Ale bylo mi podezřelé, že najednou při sportování vůbec nemám sílu, každou chvilku jsem musela dávat pauzy... špatně mi vůbec nebylo, jen mi všechno strašně smrdělo (nejhorší bylo projít kolem masny) a měnila jsem i prací prášek