Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 13:38

Pinot Noir Hele, ty sople jsou nechutný, ale zas dokud tečou, tak dobrý. Ucpanej nos a zadní rýma jsou mnohem horší. Musíš to brát optimisticky :)

K odsávání mi tu dala bezva radu Viktorka, zavinout ručičky. Pak se to dá celkem zvládnout i bez pomoci druhého dospělého.

Náš rarášek si k Vánocům nadělil zvládnutý sed a je úplně nejsladší na celém šírém světě. Nespí už dopoledne, zato si začíná protahovat odpolední spánek. Z třiceti minut jsme i na hodině až hodině a půl. Slastné.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 13:42

dynda už je dobre, všetci sme už ok, najhorší priebeh to malo u mňa a paradoxne u kamaráta, tehotná kamarátka bola v poriadku už včera a dokonca šla aj do práce. Ja som sa dnes zobudila ako znovuzrodená a jediné čo, tak zjavne dojedám ten 1,5 dňa strávený na 3 banánoch a čaji 

Offline tv
4197 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 15:47
Reakce na Pinot Noir:

Dítě má pekelnou nechutnou rýmu, teče mu z nosu jak z kohoutku, odsávání pomůže tak na jednu minutu a už to má zas až na bradě. Blé. Z usoplených děcek se mi vždycky navalovalo, a to že je vlastní, na tom nic nemění 

​Odsavej jen kdyz jde spat/chce se kojit-nevim teda, jestli jeste kojis. Jinak nech odtekat a spis mu to utirej. Kdyz se casto odsava, tvori se vice hlenu-ono totiz jak to vse odsajes, na sliznicich "nic nezbyde". A neboj, do zitrka se mu to zahusti.

Offline Pinot Noir
29865 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 16:50

tv Právě že neodsávám, ani to nejde, musel by být permanentně napojen na vysavač  Bála jsem se procházky, že budu jen utírat, ale venku to naštěstí neteklo a zase se to rozjelo doma v teple. 

Byla jsem teď dvě hodiny bez něj, něco vyřídit v práci, a byla jsem z toho úplně vedle, jako v jiném světě. A normálně se mi už stýskalo 

Offline Pinot Noir
29865 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 16:51

žluťásek Hodina a půl, to je volnosti, co? Najednou nevíš, co s časem 

Offline rasaNori
8834 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 17:03

Pinot Noir já dneska nechala mrne muzi a jela k doktorovi. Vysledek je ze ja mam zanet stredniho ucha + anginu, mrne ma rymu a co je muzi je ve hvezdach, protoze si stezuje na celkovou slabost, rymeckuje a pokaslava (takze osobne tipuju chripku), ale k lekari nepujde ani kdyby ja nevim co. Toz tak. Zima je nadherne obdobi roku

Offline Pinot Noir
29865 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 17:13

rasaNori Malej měl loni rýmu skoro celou zimu. Prakticky od narození. Je to na houby, no. 

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 17:23

rasaNori Jen ať jde a taky se trochu léčí. Moje kamarádka byla v těhotenství nemocná a museli jít všichni v rodině na výtěry, protože se jí to pořád nějak vracelo, atb vyfasoval i její přítel, který měl jen tak rýmičku, ale měl ten nález. Jinak se brzo uzdrav, já mám už jen kašel, teď je zas nějakej divnej přítel, taky počítám, že si to budeme předávat tak do dubna. Hlavně ať neni moc nemocná vaše malá.

Offline rasaNori
8834 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 17:42

Karja bych ho musela svazat a dotahnout nasilim. pokud bude mit mala imunitu po mne tak ji lituju.

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 17:46

rasaNori Snad ne, ale mě přijde, že jsi docela výkonná, lezeš po těch skalách a budovách, neviděla bych to s tebou tak černě;-). 

Offline Sweet Potato
40293 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 21:56

Docela mne překvapujete s těmi stížnostmi na imunitu. Já, chcípák, jsem v životě nebyla tak zdravá jako 2x9 měsíců těhotenství (teda když nepočítám appendix a podobné legrace) a slýchám to i kolem sebe. I mi přijde logické, že příroda napíná veškeré úsilí, aby matka byla co nejodolnější a plod donosilac

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 22:02

Sweet Potato ja to taky tak mela

Offline rasaNori
8834 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 22:04

Sweet Potato já jsem lehla 5 dní před porodem. Někdo má průjem, já dutiny no :D

Offline tv
4197 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 22:05

Sweet Potato Taky jsem to tak mela. A co mam deti, byla jsem nemocna jen jednou-tridenni strevni viroza. To je myslim celkem slusny za pet a pul roku.

Offline Pinot Noir
29865 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 22:12

Sweet Potato Mě skolil akorát dort od Hájka  Věřím, že kdybych si tak, jako zbytek oslavujících, mohla dát panáka rumu, nic by mi nebylo.

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 03. ledna 2018 22:45

Sweet Potato Hele, mě prostě všechnu tu sílu a imunitu bere ten jedinec, jinak si to taky neumim vysvětlit. 

Pinot Noir Dort od Hájka mě skolil už dvakrát, ze dvou pokusů teda. To už je na napsání dopisu tam:-D.

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 04. ledna 2018 14:26
Reakce na Pinot Noir:

žluťásek Hodina a půl, to je volnosti, co? Najednou nevíš, co s časem 

On mi to malej vrací i s úroky večer. Ještě před Vánoci chodil spát mezi sedmou a půl osmou. Teď usne kolem osmé, po deváté se probudí a začíná noční šou. Odpadá až kolem 23.

Nevěřím, že se ještě někdy vyspím a tiše závidím všem těhotným tady, že mají ještě chvíli čas 

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 04. ledna 2018 15:23

žluťásek :-D Hele, mně říkala kamarádka: Ty jo, já jsem se dneska po čtyřech letech vyspala! Normálně jsem spala od 10 do půl 7, připadám si jak sjetá. Ale děcka má dvě, tak se třeba dočkáš dřív:-D. No a hlídání taky mívala často, ale to zase raději využila k zábavě, to je jasný;-´).

Offline Sweet Potato
40293 příspěvků moje polička 04. ledna 2018 15:58

Karja Šťastná to žena! Děti už se dávno v noci nebudí, ale mně špatné spaní a vyrušení každným šustnutím zůstalo.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 04. ledna 2018 16:01

mne dieta poslednych par dni dava cez noc 7-8 hodin bez prestavky. ale zase cez den si da 2x 20-30minut iba. kazdy vecer padam na hubu aby sa to od rana zacalo znova. stale ma potrebuje za prdelou inak reve alebo ide spachat prvu vec co ho zarucene prizabije