rasaNori noční vstávání na kojení mě na začátku taky ničilo. Vždycky jsem byla dost velký spáč a najednou nemožnost spát v kuse... a to si myslím, že jsem na tom oproti jiným matkám byla ještě dobře. Syn se budil většinou po 3 hodinách (měl to naučené z porodnice a drží se toho doteď i přes den
), než se ale přebalil, najedl, odříhnul a usnul zbývalo mi na spánek do dalšího kojení něco přes hodinu. Ale po měsíci začal zaspávat jedno noční kojení, po dalším měsíci ubral další... teď mu budou 4 měsíce a kojím v noci jen jednou. Většinou spí od cca 8 večer do 3, nakrmí se a potom spí tak do půl 8 ráno. Nejvíc u nás pomohlo dodržovat pravidelný režim. Snažím se ho koupat a dávat spát ve stejný čas a spinká krásně. Tak doufám, že mu to vydrží. Když se člověk vyspí třeba 5 hodin v kuse, tak je to paráda ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Do pondělka asi zcvoknu, zrovna koukáme na ovečku Shaun, protože děcko nespí, jelikož idioti s petardama se nemůžou dočkat Silvestra
Hádám, že zítra to bude ještě horší a vůbec nevím, jak přežijeme ten mnohahodinový rachot v neděli ![]()
Pinot Noir ja strkám kočku okolo jedenácté pod peřinu. Vydrží tam do půl druhé.![]()
Catherinne Peřina neprojde vůbec, naše zvířátko nesnese přikrytí ![]()
Pinot Noir no, vzpomínám jak jsem vyčerpaná v jedenáct usnula a o půlnoci mě vzbudil řev (petardy by mě bývaly nevzbudily ani kdyby někdo střílel přímo vedle mě)
Pinot Noir Moje děvčata vzbudí i "mlasknutí" kliky od dveří, ale u rachejtlí spí jak zabité. Nechápu.
Pinot Noir Je to strasne, zurila som uz vlani, hoci dieta vyzeralo, ze mu to az tak nevadi. Ale ked som vstala na WC, to ho zobudilo. Teraz to uz registruje a usudil, ze je to auto.
KapkaMM to přesně znám. Kolikrát jsem si i říkala, že se podívají na ohňostroj a oni to prospali. Neměla jsem s tím nikdy problém.
viktorka_od splavu No snad jo, vyziram si to teda dost, takhle chcipla jsem byla naposledy snad na stredni, mozna ani to ne:-). Musim to nejak prezit.
Toto možno skôr patrí do sťažností, ale ako tehotná to hodím sem: Boli sme na silvestrovskej chate, krásnej, lacnej a na samte, väčšia partia ľudí. Dve z toho sme boli tehotné. Včera v noci nám tehotným začalo byť dosť zle, jedna hnačky, druhá zvracanie. Mysleli sme si, že nám nesadla silvestrovská párty strava, ale od cca 2-3 v noci začali na WC behať ďalší spoluchatári a zle nám je cca polovici chaty doteraz. Na druhý deň sme našli jedinú vec, ktorú sme mali spoločnú - pili sme neprevarenú vodu z kohútika. Pani, ktorá nám odovzdávala chatu nás absolútne neupozornila, že by voda nemala byť pitná, pri preberaní chaty mi pomaly prisahala, že mi vravela, aby sme si vodu prevárali (nie, nevravela) a keď som chcela vedieť, či to je normálne voda pitná s potvrdeným rozborom, vypadlo z nej, že majú nový vrt a že aj filtre by už trebalo vymniť. Ide ma poraziť, za celý deň som do seba dostala 2 banány a teraz večer 1 jogurt a čo mám správy, ostatní na tom nie sú o moc lepšie...
DrowRanger uf ![]()
To je na žalobu!!!
slniecko ja mám k tomu momentálne už začínajúce príznaky chrípky, uvidím ako na tom budú ostatní... Ale skutočne by ma nenapadlo, že na Slovensku niekde nebude pitná voda a neupozornia na to. Pani bola veľmi slušná, ospravedlňovala sa (aj keď jej prvá otázka bola, či to nemáme z alkoholu, keď som jej povedala že som tehotná a kamrátka tiež, ostala ticho), no budeme vedieť nabudúce. Ono stále je možné, že tam niekto dovliekol črevnú chrípku, tá inkubačbá doba by celkom zodpovedala, pre každý prípad sme ich upozornili, nech si dajú spraviť rozbor vody...
DrowRanger Zase co by v té vodě muselo být, aby jste měli všichni problém a ještě průjem i zvracení. To bych si spíš teda myslela tu chřipku. Každý ji prožívá jinak...infekční je ještě týden po vymyzení příznaků. Takže někomu bylo blbě po svátkách a ani ho nenapadlo, že je to střevní a že by to mohl dovézt. Máte nejslabší imunitu..jako těhotné, tak jste to lapily první. Jednou na vánoce se nám střevní chřipka rozšířila mezi 15 lidí během pár hodin.
Renusatko jasné, veď preto sme to nejak neriešili, len je zvláštne, že to skolilo 8 ľudí v priebehu 3 hodín, z toho 4 chlapov a 2 ktorí vôbec nepili a jediným spoločným menovateľom je tá voda.
DrowRanger Já si tenkrát pamatuju, že mě s malým odvezli 25 do nemocnice...s úplně jiným problémem. 26 jsem volala odpoledne a bylo blbě jen manželovi, během pár hodin to byla celá rodina a dovezl to pravděpodobně brácha, který dojel toho 26 ráno. Takže to byl fakt blesk. My v nemocnici byli totiž jediní, kdo to nedostal.
Renusatko Som zvedavá, ako sa to vyvinie, bola by som teda radšej, keby to bola tá voda než chrípka ![]()
Vcera dieta nemohlo zaspat kvoli delobuchom, dnes kvoli zubom, idu mu prce stolicky, vsetky styri naraz :(
letfenixa Vidím, že si užíváme stejný scénář ;)
DrowRanger Ono to asi nijak asi neodlišíš. Střevní chřipka může trvat taky klidně jen pár hodin, každý má jiné potíže a někdo to ani nepozná. Z 99% je to něco virového a tak to má rychlý průběh. Zase možná lepší vir a chřipka, než nějaké bakterie z vody.
DrowRanger Tyhle střevní průsery vždycky nejvíc skolí ty, co nepijí alkohol. Ne nadarmo se říká, že panák je na vypálení červa ;) Imunita v těhotenství navíc fakt stojí za prd. Nemyslím si, že viníkem by byla voda. Někdo to tam dovlekl.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články