Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 24. ledna 2018 15:22

Karja Vaši neví jak bydlíte?

Offline Karja
43945 příspěvků moje polička 24. ledna 2018 15:25

Ne:-D. Ale my jsme v pronájmu. Já doufám, že do vlastního bydlení za x milionů by snad přijeli dřív jak za tři roky:-D.

Online viktorka_od splavu
48990 příspěvků moje polička 24. ledna 2018 16:01

Karja vymalovat a pak uklidit, jasnacka!

DrowRanger ted je ten pravy cas aby se rodice naucili ze maji mladejm pomahat:-)

Offline slniecko admin
19401 příspěvků moje polička 24. ledna 2018 16:27

rasaNori Roomba funguje, kým sa všade netmolia deti a nenechávajú hračky všade po zemi (okrem tých, ktoré na tej roombe nechajú voziť ...)

Pani na upratovanie ja na nezaplatenie!!

Offline Karja
43945 příspěvků moje polička 24. ledna 2018 17:18

viktorka_od splavu Jasný, můj táta je hrozně šikovnej a pracovitej, přece sem nepojede pít kafe. On na nějaký klafání není, že půl den vočumuje ve městě si neumim představit, leda bysme šli na fotbal:-D. Takže ho prostě zneužijeme a trochu mákne nebo aspoň poradí.

48990 příspěvků moje polička 24. ledna 2018 17:48

Karja o zneuzivani nemuze byt rec

Offline Pinot Noir
29512 příspěvků moje polička 24. ledna 2018 19:37

Tak jsem se byla podívat do školky/jeslí, kam by měl malý na podzim začít chodit. Jako dobré, hezké, fajn tety. Ale nevím, jestli to zvládnu já 

Offline letfenixa
10778 příspěvků moje polička 24. ledna 2018 20:11
Reakce na Pinot Noir:

Tak jsem se byla podívat do školky/jeslí, kam by měl malý na podzim začít chodit. Jako dobré, hezké, fajn tety. Ale nevím, jestli to zvládnu já 

​Uplne chapem. A to mam polovicny uvazok a maleho "v opatere" u nasich. Je u nich 3 az 4 hodiny a z toho polovicu prespi.

Online brrr
12210 příspěvků moje polička 24. ledna 2018 20:17

rasaNori Hele, takhle malinké děti občas "kakají" jednou za uherský rok. Ono ji to brzy přejde

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 24. ledna 2018 23:29

Pinot Noir  jak tomu rozumím!! Malá půjde od března do školky a já jsem z toho už teď na nervy. Přitom vím, že to už obě fakt potřebujeme.  Nojo, holt tu pupeční šňůru už budeme muset přestřihnout.. :)

Online Tabea
7746 příspěvků moje polička 25. ledna 2018 03:42

Pinot Noir Kdyz jsme podepisovali smlouvu v jeslich, kam mel syn zacit chodit, sli jsme jeste neco doresit do tridy. Zrovna privedla maminka dvojcata. Jedno bylo v pohode, druhe zacalo brecet a volat mama, mama, pak zaclo i druhe. Ja brecela s nima. Manzel se mi smal, ze brecim kvuli cizim detem, jak to budu delat s vlastnim. S tim jsem nakonec neuronila ani slzicku. Behem zvykaci faze jsem videla, ze se mu tam libi a je o nej dobre postarano a navic zacinal zaroven jeste s dalsim ditetem, s jehoz matkou jsme plkaly ponejprv v satne, pak v kavarne a na nejaky smutneni nebyl cas. 

Je teda fakt, ze jemu to tenkrat bylo sumak a nebrecel, kdyz jsem odchazela, to az kdyz byl starsi, tak nekdy slzy strikaly....

Offline rasaNori
8783 příspěvků moje polička 25. ledna 2018 08:20

Mrne uz druhy vecer za sebou vystrihlo hodinovy hysterak. Podezrivam buchtu ke snidani.

Offline Pinot Noir
29512 příspěvků moje polička 25. ledna 2018 08:42

rasaNori A je to opravdu břicho? Náš mladej měl mezi druhým a třetím měsícem pravidelné hysteráky, bylo to přesné jako hodinky, přesně dvě minuty po začátku večerního kojení, trvalo to 20 minut, na minutu přesně, řval neskutečně, byl úplně fialovej, nic nepomáhalo. Po 20 minutách jako když utne, konec, veselé dítě, spokojeně pokračovalo v kojení. Hledala jsem všude možně, co to je, nakonec jsem našla přesně takto popsaný stav a vysvětlení, že jde o vyrovnávání nezralé nervové soustavy se zážitky za celý den, kdy tělo ví, že se chystá delsí spaní a je třeba vjemy z celého dne nějak zpracovat. Bylo to až děsivé, celý den jsem se hrozila večera, protože těch 20 minut bylo šílených a nekonečných. Přitom se o tom nikde moc nepíše.

Offline rasaNori
8783 příspěvků moje polička 25. ledna 2018 08:49

Pinot Noir pravda, nesledovala jsem hodiny ale sedelo by to casove i popisem. Ona se urve do spanku a za 10 minut chce jidlo a pak uz spi normalne. Me jeste napadlo jestli neni pretazena, od 5 do 8 toho moc nenaspala, 10 minut v kocare a 5 minut v satku. Nejak spatne to zvladam tyhlety hysteraky.

Offline Pinot Noir
29512 příspěvků moje polička 25. ledna 2018 09:28

Pro pobavení - takhle to teď u nás vypadá po většinu času  V předsíni se takhle záhadně vysypou vždycky všechny pantofle, v koupelně kosmetika, v šatně ponožky...

48990 příspěvků moje polička 25. ledna 2018 09:31

Pinot Noir jeee to znam!

jsem nedavno byla u takovyho malyho dablika na navsteve, ale on mel vsechno zakazany:-( zadna sranda takovy detstvi:-/

Offline Pinot Noir
29512 příspěvků moje polička 25. ledna 2018 09:48

viktorka_od splavu Moje kamarádka to klukovi taky nedovoluje. Nevím, co je "správně"  My žádné zámečky ani zábrany nikde nemáme a kramování nezakazuju. Vlastně nevím, co by celé dny dělal, kdyby tohle nesměl 

Offline Isca
4881 příspěvků moje polička 25. ledna 2018 09:58

Pinot Noir Příbory a hrnce, hračky nejlepší  si ještě pamatuju, jak mi u vaření dvojčata vytahovala ze spodních skříněk hrnce a sem tam hodila na nohy. 

Offline Sweet Potato
39771 příspěvků moje polička 25. ledna 2018 10:02

Pinot Noir Já se na to vysloveně těšila, měla jsem připravené skříňky a šuplíky se speciálním nezničitelným sortimentem. A dítě to nezajímalo.

48990 příspěvků moje polička 25. ledna 2018 10:07

Pinot Noir ja vim co. koukal na tablet:-(

ja prestehovala akorat ostry noze nahoru a nejaky rozbitny veci. jinak jsme nemeli ani zabranu na schodech, proste se naucil. stejne nebyl zajem se vzdalovat od maminky prilis:-) jediny pred cim durazne varuju - veci (zidlicky, podnozky atd) ktery se daji pristrcit, vylezt na ne a dosahnout na neco nebezpecneho, do okna a pod.