žluťásek Ale oni by si s Ríšou asi rozuměli, každý by si dělal svoje a byl by svatej klid ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Mám nákupní dotaz - doporučíte mi někdo nějakou jednoduchou (ne drahou) vysílačku, která by šla použít i místo chůvičky? Mně už se nechce kupovat další chůvičku místo té doslouživší a ráda bych něco, s čím bychom si mohli i trochu hrát venku. Co to je prosím za funkci, co se používá místo chůvičky - to je to monitorování místnosti? Díky.
Pinot Noir Já si taky myslím, že jo. On je ve společnosti jinejch dětí fakt spokojenej, i se často přidá k tomu běhání a šílení. Ale většinou vůbec nechápe smysl hry. Hraje na schovávanou, nejdřív piká a pak se jde schovat. Nebo pikám já, on stojí přede mnou a pak huláká, tady seš, maminko
Já myslím, že je to teda i dost tím, že je jedináček a musí se zabavit sám. A pak teda taky moje snaha vyzkoušet kde co, co vidím na pinterestu nebo v nějaké skupině, nějakou parádní inspiraci, hru, aktivitu na papír, nějakou samodomo didaktickou pomůcku. Kdybych furt nebrouzdala na pinterestu a v albech montessori skupiny, určitě by se výborně zabavil i jen s legem, vlakama a vodovkama.
Máme, na značku se ti můžu mrknout, ale je to asi fuk. Musí mít funkci hlasové vytáčení nebo tak nějak, může to být označené jako vox. Ale s chůvičkou se to nedá srovnávat, je to málo citlivé, sepne třeba při větru, ale dítě ne. Ten zvuk do toho musí jít nějak asi souvisle nějakou dobu, což pobrekávání neudělá. Já si na to troufla až s větším dítětem, které už brečí tak, že to na okamžik spustí.
Pinot Noir ďakujem, som s tebou v klube
žluťásek obdivujem tvoju trpezlivosť, párkrát som namotivovana skúsila nejaké didaktické/montessori aktivity, spravil to raz a stačilo
Chvalabohu, že aspoň knihy ho bavia intenzívne, má ich už naozaj veľa,a na príčine je kvôli rekonštrukcii zavretá knižnica, nie moja knižná nakupovacia mánia![]()
dynda Díky moc. My klasickou chůvičku máme, ale má už něco za sebou a další 3 roky nám už asi nevydrží. Současně bychom si ale asi užili vysílačku se starším, na blbnutí, takže když už bych to kupovala, tak bych právě chtěla i tu monitorovací funkci. Díky za tip, aspoň budu vědět, po čem koukat.
Gatita my mame Cobra (ale uz par let), je tam funce chuva (ikona ditete + fce vox). Je sice mene citliva nez chuvicky, ale spina i pri kratkem zaplakani nebo zvuku. Zase to ma vyhodu, ze to ma vetsi dosah, takze kdyz jsme byli ve vetsim penzionu, tak nam jedinym prenasela. Co se super, ze si s nimi deti dost vyhraji.
MP Meri jo? tak to možná vyzkouším. :)
DrowRanger normálně mám taky hračky rozdelené a prohazuji je tak po 2 týdnech, jen jak jsem teď byla nemocná, tak jsme vybordelily uplně všechno, jen aby dokazala být se mnou zalezlá na gauči a hrát si. Budu to muset zase protřídit.
žluťásek dík za tip na na tu mozaiku, modelinu a rybičky, to jsou přesně ty věci, které by mě nenapadly, že už by mohla nějak zvládnout. Lego podle barev třídíme, na to přiřazování zvířátek a toaleťákovou dráhu už se hrozně dlouho chystám, ale pokaždé na to zapomenu.
dynda vesmír? tyjo, to už je dost hustá zábava.
Pinot Noir ehm, před nějakou dobou sundala své vyprané oblečení ze sušáku, takže tady už asi 20min běhá oblečená do softshellové kombinezy, přes kterou si natáhla kratase a zimní bundu, do zimní bundy jsem jí musela zapnout panenku jako když se nosí mimino v bundě, v jedné ruce má plyšového medvěda oblečeného v její mikině v druhé za sebou tahá hrající auto.
Ale aspoň jsem mohla si dát v klidu kafe.
continuity skládačka taky vypadá dobře, dík
Přesně proto jsme koupili vysílačky, takže teď vyrážím uspávat malou na zahradu s vysílačkou na kočáru a sluchátkem od chůvičky, abych věděla, co se děje doma, když je tam tříletý sám. A on se zatím vysílačky bojí.
letfenixa tvoj to aspoň spravil, ja som minule premotivovaná vybrala cedník a paličky zmikáda,že syn bude akože sústredene tie paličky zapichovať do dier na cedník. Nekonalo sa, paličky ohol,pohádzal pod gauč, cedník si nasadil nahlavu a behal s ním po byte...A presne toto zapichovanie potom robil s nejakymi odpadkami čo niekde našiel :D
DrowRanger můj tam chvili zapichoval špagety, pak zjistil, že jdou nalámat a bavil se tím rozlamováním. Ale to je přesně typ aktivity na pár minut, víc od toho ani nečekám a jsem spokojená, že ho to chvilku bavilo.
Syn byl jako prtě strašně posedlý přeléváním a přesypáváním, ale hlavně ta voda. Věčně tu byly na zemi mokré osušky, on v promočených punčocháčích, ale absolutně happy. Natrénoval to výborně, umí si sám krásně nalít pití už docela dlouho.
Gatita měli jsme Motoroly, vlastně je máme porad, uz kolem deseti let. Jsou výhodné právě na ty chalupy, kde je potřeba delší dosah i víc kanalu, preladis jiný kanál a je to.
Spinaly nám dobře, ten zvuk musel být trochu delší, ale mimino nemuselo rozhodne řvát nekolik minut v kuse, abych ho uslyšela.
Zas jako hračka to je vždy na chvilku někam do lesa, navíc docela dlouho trvalo než se děti naučily ten halfduplex přenos ( mluví jenom jeden
kolikrat to dělá problém i dospelym
).
continuity že by mluvili všichni současně - to u nás nehrozí. muž skoro nemluví a když mi telefonuje, kolikrát nevím, jestli to nevypadlo, jak má dlouhé odmlky ![]()
jinak všem díky za tipy
My měli hezkou montessori chvilku v koupelně, nejdřív jsme se dívali do bubnu peroucí pračky a pak jsme si hráli s kolíčky.
žluťásek Ja kdyz si ctu tve prispevky tak si neschopne nepripadam (asi mam nejaky matersky sebevedomi), ale vzdycky si reknu, paneboze, kde na to ta zenska chodi! Ty knizky, ty kupovane hry, ty hry vymyslene doma, nechapu, nechapu!!!! Prijde mi, ze snad si nusela poslednich patnact let bejt jenom s detma a googlem, a to nejses, vubec tomu nerozumim;-)' Fakt te obdivuji a taky, ze si s nim dokazes tak hrat, ja mam pocit, ze jen obsluhuji:-D
dzizisketa My máme pračku s horním plněním, takže to Ríša neznal. Jednou jsme u ségry zastihli pračku v akci a buben mi zajistil hodinu klidu na kafe a zákusek ![]()
Ja si tiez pripadam neschopna ked citam zlutaska, sa deckam nejako nevenujem, ze by som ich rozvijala, ja som tak absolútne bez fantazie, ani google mi moc nepomaha :) na ilustráciu uz asi pol roka kupujem stetce a farby a myslite, ze ich doma mame?
Esteze ma tu skolku, tam kazdy den nieco vyrabaju. Ale zajtra to pojdem kupit, urcite! Skolky nam od stredy kvoli korone zatvaraju :(
Jinak kdo mi pomahal s tim vymesovacim drama u nas doma, tak to je s nejvyssi pravdepodobnosti intolerance laktozy, tak to je super vlastne;-). Vsechny vysetreni ji dopadly v poradku a vynechani laktozy fakt pomohlo;-). I to zvladla bez ranniho a vecerniho mlika, o to vic toho ale za den sni. Ona toho sni vic nez ja:-D.
Mrakoplas Boze, jestli tady zavrou skolky, tak pro me to znamena asi nejaky ten den v tydnu se ctyrma! Tak to bude katastrofa. Pitomej koronavirus, doufam, ze zmydlim ty cizi deti a ne ty svoje!
Karja Tak to je skvělý, že už víš, čím to bylo a dá se to řešit![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY