Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 10. března 2020 00:15

Pinot Noir ty mas tusim mojho syna .

Ale ja som taka ista, netrpezlivy je po mne

Offline letfenixa
10957 příspěvků moje polička 10. března 2020 01:51

Mrakoplas som vždy rozhodnutá, že nech sa len zapojí, chcela som ho naučiť rozpínať gombíky nenasilnou formou, ale zas to skončilo revom, ale našťastie nie z mojej strany, lebo som nakoniec jeho perinu obliekla ja

Offline Pinot Noir
30053 příspěvků moje polička 10. března 2020 03:38

Mrakoplas Taky mu to nemůžu moc vyčítat. Stejně tak to jeho vztekání a zuření, přesně vím, po kom to má

Offline tzaziki
1159 příspěvků moje polička 10. března 2020 06:12

My máme doma dva šuplíky věcí na tvoření(barvy, chlupy, peříčka, třpytky, razítka, vystřihovánky.....a miliony dalších věci). S dcerou jsem tvořila pořád něco. Junior si jednou za uherák nechá podat plastelýnu, nechá si znich udělat auta, letadla a on s tim pak jezdi, leta apod. Dcera uz take extra zajem nema. Jednak chodi na krouzek, chtela by to delat se mnou, ale to nam vetsinou junior nepovoli a pak, to me s.re nevic, zvítězil telefon.

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 10. března 2020 08:19

MP Meri ono ted radi plno tech pupinkovych nemoci, u nas byla cela skolka promorena nestovicema, kamaradky holcicka ma tu patou nemoc. At je to dobre. Urcite by vas osetrili, kdyby neco. 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 10. března 2020 08:28

MP Meriurcite by vas osetrili, jen to musis predem ohlasit. Zavolat a domluvit se. Ostatne u vsech podezreni na infekcni nemoc by se tohle melo delat. Jakmile se ti opupinkuje dite, nemelo by se brat na cekarny nezi ostatni. Ale teda treba u nasi doktorky jsem si specialniho prostoru pro izolaci nevsimla, tak nevim jak to dneska delaj.

Offline KonečněTady
139 příspěvků moje polička 10. března 2020 09:19

711990 Myslím, ze jste psala, ze chodíte ke stejně doktorce jako my. Ta má izolaci hned za prvními prosklenými dveřmi ještě než se vejde do čekárny. Společnou pro všechny ordinace. ale uvnitř jsem nikdy nebyla. Izolace jsem se dozadovala jednou na pohotovosti, kde byla čekárna plna mimin a já tam přijela s dítětem se spalou. Tak se mi vysmali,  ze se spalou tam je každý třetí a do izolace je nedávají. Přitom ti mrnousove tam byli třeba s bolavými uchem

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 10. března 2020 10:08

On má od narození na bércích ekzém a teď se mu to vysypalo až do pasu, jenže nejsem úplně schopná posoudit, jestli je to jenom rozšíření ekzému, nebo něco víc. Ale tak snad to bude v pohodě. 

Offline Aranel
6700 příspěvků moje polička 10. března 2020 10:43
Reakce na notna:

Pinot Noir Těstoviny, rýže, fazole a jiné suché plody byly hitem u nás několik let v dětské kuchyňce. Dcera z nich "vařila". A servírovala nám jídlo na konferenční stůl. Pod tím stolem jsme měli koberec s hodně dlouhým chlupem, který jsme dávali jednou za čas vyčistit. A jednou, když už jsme měli naši "kuchařku", přivezl pán koberec a říká: "Prosím Vás nezlobte se, že se ptám, ale nás ve firmě by zajímalo, jak se do takového koberce dostane tak velké množství rýže. To jsme ještě neviděli. Vy ho máte v kuchyni?"

Styděla jsem se teda hrozně. Připadala jsem si jako čuně, přitom jsme fakt pravidelně vysávali. Ale pán se tomu smál.

rýžový záhon!

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 10. března 2020 10:54

KonečněTadyhaha, fakt?:D tak to je dobry! No me tam minule docela zprudilo, ze kojenecka poradna zacina v 11 a v 11 tam jeste sedely tri ukaslany deti ve veku 3-16.

V ty nemocnici je to naprd, ale treba v Pardubicich, kdyz jel bracha s miminem s kylou, tak prave zaridili aby necekali s tema fakt nemocnejma....asi zalezi na lidech no:(

Offline rasaNori
8883 příspěvků moje polička 10. března 2020 10:59

711990 nase mudr nema izolaci, spalnicky nestovice atd cekaj v predsini, mimina se snazi objednavat na odpoledne, obcas se tam potkas ale pak sestra vyhodi nemocne ven, a nas bere rovnou dovnitr pres druhe dvere. Neni to idealni, ale co se da delat.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 10. března 2020 11:05

rasaNori jako jo no, akorat tady proste vsichni sedej v jedny cekarne a jen se prostridaj:-/

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 10. března 2020 14:57

Ted resim, kdy jit se synem na kontrolu po nestovicich. Je uplne zdravy, jenze protivna sestra (jsou tam 2 - hodna a protivna) mi rekla, ze mam prijit mezi nemocne, to teda odmitam (i kvuli sobe,i kvuli nemu, byva oslabena imunita). Co myslite? Mam se vetrit mezi objednane pacienty? Je uz 13. den po, zitra by byl 14, takze zadne nakazeni nekoho jineho nehrozi.  

Offline žluťásek
8884 příspěvků moje polička 10. března 2020 15:01

Lamicka A co někdy ke konci doby pro nemocné? Nebo já si volám doktorce, jak to tam vypadá a sestra mi většinou poradí, v kolik můžem dorazit, kdy už tam asi bude vymeteno. Ale ona je teda sestra i doktorka dost zlatá, nevím, jak by se na to tvářila ta vaše.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 10. března 2020 15:02

Lamicka jestli ma zaschly vsechny pupinky, tak infekcni neni. Ale teda nevim no, asi bych fakt ten den zavolala doktorce, v kolik dorazit. 

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 10. března 2020 15:07

žluťásek 711990 ja bych to nejradsi odlozila na neurcito asi zavolam a budu se modlit, aby to nezvedla sestra policajt. 

Offline žluťásek
8884 příspěvků moje polička 10. března 2020 15:08

Lamicka A potřebuješ tam vůbec, kvůli OČR nebo tak něco? Odložit na neurčito zní jako dobrej plán

Offline letfenixa
10957 příspěvků moje polička 10. března 2020 15:10

Lamicka a na tú kontrolu potrebujete ísť prečo? Ja som so synom po prekonaní kiahni nebola

Offline Sweet Potato
40649 příspěvků moje polička 10. března 2020 15:13

Lamicka Na kontrolu po neštovicích myslím chodí málokdo. Odlož to na neurčito.

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 10. března 2020 15:15

žluťásek letfenixa OCR nepotrebuju, jsem ted doma. Nase dr to chce, ale treba mi to ted odpusti. Zkusim to. Diky.