Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline notna
9540 příspěvků moje polička 08. března 2020 15:39

Garfie My máme nádraží, kam se dá nahrát vlastní hlášení. A když se to v noci v krabici samo poprvé spustilo, měla jsem z toho málem infarkt! 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 08. března 2020 16:08

PUPÍNKY Můžou být neštovice hustě jeden pupínek vedle druhého?

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 08. března 2020 16:27

dynda to jsem u dětí nezažila. nemůže to být spíš kopřivka, alergická reakce na něco?

Offline continuity
43657 příspěvků moje polička 08. března 2020 16:29

dynda neštovice se spis vysévají po vlnách, začíná to od hlavy dolu. Každopádně, pokud je to alergie, tak nezačnou mokvat, neštovice budou mít takové čepičky. 

Zkusila bych dát nějaké antihistaminikum, tím nic nezkazís, neštovice ti nezmizí, alergie jo. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 08. března 2020 16:34

MaeGandal continuity 

Už dostal fenistil, začalo to od hlavy, uvidíme. Včera měl čokoládu, víc než kdy předtím (2 celé bonbóny). Doma všichni postupně marodí, syn měl prvně ATB na zánět středního ucha, ale ty už ve čtvrtek dobral, už právě vypadal zdravě a teď tohle.

Offline continuity
43657 příspěvků moje polička 08. března 2020 16:42

dynda no pokud to začalo od hlavy.

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 08. března 2020 17:25

dynda u obou deti byl vysev ppstupny, zacal na hlave. Male pupinky, ktere se zvetsovaly.

Patou/sestou nemoc dite uz melo?

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 08. března 2020 18:29

Lamicka tie zavory potrebujeme, odkial su prosim prosim?

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 08. března 2020 19:46

Lamicka 

On zatím neměl skoro žádnou nemoc, číslované vůbec. Mi přijde, že se klidně něco mohlo schovat za to nachlazení, co měl. Tak uvidíme, stejně je teď doma, akorát chudák dcera, jestli zas něco od něj chytne. Nachlazení totiž samozřejmě měla taky. Vlastně je asi teda možný, že se za pár dní taky osype

Offline continuity
43657 příspěvků moje polička 08. března 2020 19:48

dynda tam je ta inkubační doba celkem dlouhá, už si to nepamatuji, ale 2-3 týdny?

Offline brrr
12391 příspěvků moje polička 08. března 2020 19:56

continuity Jo, u neštovic je inkubační doba až tři týdny. U nás se to sešlo tak, že když se vyléčil jeden, dostal to druhý. Oba zároveň to opravdu mít nemohli.

Offline Mohučanka
7371 příspěvků moje polička 08. března 2020 19:59

brrr my jsme to se ségrou měly taky jedna po druhé, chudák máma s námi byla celkem měsíc doma.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. března 2020 20:04

Mrakoplasjá je viděla v eshopu Lidlu, ne ta jejich značka ale Brio

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. března 2020 20:07

dynda ty číslované nemoci fungují jinak než třeba neštovice. Třeba tu šestou nemoc prý děti nejčastěji dostanou do dvou let, sedmou naopak můžou mít i dospělí, obě může mít opakovaně, doživotní imunita na ně nevzniká. Alespoň tak nám to říkala naše doktorka, syn měl v létě šestou. Pár dní teploty, ale nijak vysoké, a pak se osypal na zádech.

Offline Karja
44940 příspěvků moje polička 08. března 2020 20:16

Pinot Noir Ja to nechapu, to je nejakej zacyklenej, jakoze chce si s detma hrat, ale stydi se mezi ne? 

rasaNori Ja piju tri kafe za den, maly a obyc rozpustny, tak to nic nedava snad. Prvni mam za sebou v sest a tak celkove mi prijde, ze ziju jen z toho kafe:-D. A miluju ho, je to nejlepsi napoj jaky kdy lidstvo vymyslelo! To ranni vstavani me nebavi, ale zas me bavi vic nez treba to,kdyz se mi je vecer nedari uspat. Kdybych vedela, za mam od 8 vecer pokoj, tak se mi vstava rano teda radostneji, takhle clovek nevi, jak dlouha bude smena:-D

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 08. března 2020 20:20

Mrakoplas vlacky.cz

Offline žluťásek
8884 příspěvků moje polička 08. března 2020 20:23

Lamicka máte tu značku maxim?

https://www.hrackarna.cz/interaktivni-elektronicke-zavory-maxim-50471-MX0058.html?gclid=CjwKCAiAzJLzBRAZEiwAmZb0auGEzJnx3a4s7QaIHyN_15GTgUwkwwchgxGBW64IGcpEU2EJYZ5o2hoCO7QQAvD_BwE

Já je zatím nekoupila, u nás jsou všechny závory už polámaný a pořád dokola lepený, máme troje a jak je to tu furt roztahany, každou chvíli o to někdo zakopne. 

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 08. března 2020 20:31

žluťásek jj, to je ono

Offline slniecko admin
19682 příspěvků moje polička 08. března 2020 20:50

Joooj, drevené vláčiky, to je nostalgia...keď boli decká malé, tak boli dráhy všadm kde sa dalo (teda tým pádom už moc nedalo ) stúpiť. Asi najvyťaženejšia hračka, ktorú sme mali, spolu s Duplom.

Offline rasaNori
8884 příspěvků moje polička 08. března 2020 21:57

Karja vcerejsi uspavani pro predstavu vypadalo u nas tak, ze od 7 do pul 8 jsem mordovala jiz velice nerudne mimino, zatimco starsi byla velice nespava. O pul 8 jsem nas odvelela do loznice, za jekotu mimina jsem prevlikla starsi, u mimina jsem s prevlikanim fakt nepocitala, stacil mi ten hysterak nez jsem zmordovala starsi. Behem 20 minut spaly obe, jedna na prsu druha za ruku. Potud dobry. Vysoukala jsem se od mimina, prenesla starsi k ni do pokoje, prenesla jsem vsech jejich 20 kravin vcetne sponek, piticka a pelikana (nechtela jsem riskovat ze neco po tme nenajde a bude hystercit). Sla jsem vyvencit psa, donesla jsem drevo, napila se a sla si lehnout. Vzbudilo me tak za hodinu, ze starsi obzajduje po loznici a neco vypravi. Popadla jsem dite, odnesla ji k ni do pokoje a modlila se at se nevzbudi mimino. Ve chvili kdy uz spala, se vzbudila Sara. Sla jsem uspat Saru, pro jistotu jsem dvere ke starsi zavrela na kliku. Uz jsem skoro spala, kdyz se zvedle ozvalo kvileni nejde barusce otevrit (nedosahne na kliku) a kde je maminka. Bylo mi jasne ze musim pockat nez se mimino napije a usne, jinak to dokupy nepujde. Uslo mimino, tak jsem letela za Barou, a ve chvili kdy ta uz skoro spala, se pes rozhodl ze se ji dole nelibi a vydal se za nama do loznice (smajl s prostrelenim hlavy by se tu obcas hodil). No tak jsem rezignovala a dite putovalo do postylky v loznici a mala ke mne do postele. Nehezky precedens... No a ted vim, ze muz tu od utery do patku neni, jedem za nim do Prahy v patek vlakem a uz ted mam tik v oku...