rasaNori Precedent neprecedent, nějak to přežít musíš. A jestli spí v ložnici obě líp a ty nenaběháš v noci x kilometrů, tak není co řešit.![]()
Vše o těhotenství a dětech
rasaNori taky bych neresila, kde budou spat, hlavne pokud budou spat.
Tabea problem je ze starsi desne cestuje, bojim se je mit v posteli najednou, a navic z ni pada. A mimino se budi na kazdy srumec takze se budi navzajem a je to fakt des.
rasaNori mimino si casem zvykne. to nase se budilo na zmacknuti kliky u dveri, dnes to dite spi tak, ze na nem muzes kacet drivi. a netrvalo to zas tak dlouho.
cestovani je blbe, ale pomuze je prikryt velkou perinou a trochu zalehnout.
Karja Ne, nestydí se vůbec, děti miluje a je to on, kdo přijde na hřišti a řekne pojď se klouzat, honit, houpat. Ale jakmile je to organizované (karneval, kroužek, divadlo), tak se sekne a řve, že chce být doma s maminkou. Podle mě mu to pořád připomíná tu školku. Ostatně o tom karnevalu to i řekl, že tam nepůjde, protože je to školka. Myslela jsem, že touhle dobou to bude dávno zapomenuto, ale vůbec, nejmíň dvakrát týdně si najednou vzpomene, že paní učitelka byla zlá, už ji nikdy nechce vidět, už nikdy nechce do školky...
. Zajímalo by mě, co se tam vlastně dělo, že má takové trauma. Myslím, že ho v září do školky, byť do jiné, nedostanu. Už se s tím smiřuju.
Pinot Noir A zkusit to nazývat nějak jinak? Klub, herna, dětský kroužek ... aby neměl tu asociaci s blbou zkušenosti? Jinak do září daleko, já bych to tak černě neviděla ...
MP Meri Jako divadlo taky školku v názvu nemá. Ale jak to uviděl, děcka v řadách na židlích, tak prostě panika. Nevím, nějak si s tím neumím poradit.
Pinot Noir Jasny, tak tomu rozumim. Hele s tou skolkou,jestli uz to nema jak takovyho bubaka v hlave, neco se tam stalo, bylo to osklive a on si to spis tak jako zvelicuje jeste I tik, jak si to uz treba nepamatuje poradne, ale vi ze to tam.nebylo dobrg, nic lepsiho nez bubak pod posteli me nenapada. Ale taky myslim, ze do zari dost casu a zkusila bych to, cas nebo I hezky zazitky to prebijou;-).
Pinot Noir zkusila bych hodně mluvit o tom, co bylo v té školce. Ne proto, abys zjistila, co se dělo, ale aby se z toho "vypovídal", na syna tohle, zdá se, zafungovalo. Měl problém s předáním ve školičce po té, co jsem v noci odjela do porodnice a během mého pobytu tam ho manžel dál do školky. Od té doby brečel při předávání. Naposledy jsem o tom fakt hodně mluvila, už jsem nevěděla co, mluvila jsem o porodnici, o tom, proč ho tam dávám. Při další návštěvě nebrečel, od té doby tam ale nebyl, protože byl nemocný. Takže to klidně mohla být náhoda.
Nebo zkusit jít s nějakým kamarádem.
rasaNori Tak to my mame vsechno uzposobene tak, aby se vyspaly deti a my se s nima svezli:-D. Takze velka mala spi v loznici na manzelske posteli, ale to ji tam vyhledove asi udelame nejakej vlastni pelech prirazenej k nasemu, aby to bylo neco jejiho proste, uz takovej predstupen vlastni postele. Ona je takova citliva, sama v pokoji by fakt nespala. Ale mne to spolecny spani nevadi, az se mimino trochu vecer uklidni budeme tam vsichni, kdyz vyroste, klidne si do postele soupnu I to druhy. Mne to prijde hezky, ty deti mam kdyz spej nejradsi a hlavne si rikam, ze sama nebo s muzem v posteli jsem spala a snad jeste dlouho spat budu, tak ted par let s detma;-). Sambovi to paradoxne pomaha na nespavost, prej ho uklidnuje, jak odfukujou, on byl jinak schopnej pul noci probdit;-)
Mě se taky s dětma dobře spalo, teď už jsem odvykla, ale občas jim to pořád dovolím, když muž není doma. ![]()
On právě teploty měl. Jako úplně se mi nezdá, že by se teď osypal z léků, které měl týden a před pár dny je dobral. Jen snědl trochu čokolády, tak nevím. Teplotu nemá, fleky nemizí ale ani nepřibývají, jen na tvářích ještě zčervenaly. Uvidím, jak se to bude vyvíjet. Teplotu teda měla i dcera, je to banda tohle. Syn byl dva týdny ve školce a teď druhý týden doma. Tomu říkám nástup!
dynda Náš doktor ještě nedoporučuje, když má dítě teplotu a bere atb alergeny, třeba ani čokoládu.Normálně na ni alergické být nemusí, ale jak je tělo oslabené, tak může nějaká reakce nastat.
Nás ta čokoláda napadla jako jediná neobvyklá věc, co včera snědl no. On na ni klidně i může mít alergii, nevíme to, protože ji nejí, vůbec o to nestojí. O Vánocích snědl půlku pralinky Leonidas a kdysi kousl do tatranky. Někdy v pradávnu možná snědl kinder řez. Tím výčet zkonzumovaných sladkostí končí, pole neorané.
dynda cervene tvare by mohla byt ta pata nemoc, to je typicke. Nas mel teplotu, koprivku a ty cervene tvare, myslela jsem, ze je to reakce na jarni slunicko.
MP Meri Jako divadlo taky školku v názvu nemá. Ale jak to uviděl, děcka v řadách na židlích, tak prostě panika. Nevím, nějak si s tím neumím poradit.
Jo aha, to jsem nějak špatne pochopila, měla jsem za to, ze to byla nějaká skolkova akce.
Karja Ja ted po sesti a pul letech prestala asistovat u uspavani. A je mi po tom trochu smutno.![]()
Dneska to vypadá úplně stejně jako včera, tak nejsem o nic moudřejší. Vzhledem k tomu, že mu nic není, ho k doktorce nepotáhnu, bojím se, že by tam něco chytil. Po telefonu jsme nevymyslely nic nového.
dynda Napřed horečka, pak vyrážka, to fakt vypadá jako 5.nemoc.
Může být no. Malá je taky v pohodě, tak kromě toho dezénu na synovi vlastně nemáme problém.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY