Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 11. března 2020 11:34

žluťásek hlavne aby mi nerekla, ze to nic neni a prospeje nam caj s medem a citronem a pobyt na cerstvem vzduchu

Offline Pinot Noir
30053 příspěvků moje polička 11. března 2020 12:02

Lamicka Achjo, ti doktoři někdy fakt přídí zbytečně. U nás mají nemocní a prevence své vyhrazené časy, ale přišli jsme o doktorku a jsou tu různé zástupy, takže děsný zmatek a samozřejmě se na kontrole s miminem vždycky potkám s nemocnými . I když jsem volala, abych měla jistotu, když jsem šla na první kontrolu s pětidenním miminkem, a byla jsem ujištěna, že nikoho nemocného nepotkáme, v čekárně seděla tři očividně nemocná, usmrkaná děcka s horečnatě lesklým okem .

Offline Pinot Noir
30053 příspěvků moje polička 11. března 2020 12:15

Uf, muž od zítřka povinně na home office. Takže věčnému komandování dětí z milionu důvodů přibude důvod "nerušte tatínka" 

Offline Karja
44939 příspěvků moje polička 11. března 2020 12:31

Pinot Noir Hahaha, hele presne, mne ted rekl sambo,ze bude casteji doma. No ja nevim, pro me to sice znamena, ze se I nekam dostanu - treba do Billy nebo k doktorovi:-D, ale na druhou stranu to ma spoustu ALE. 

Offline žluťásek
8884 příspěvků moje polička 11. března 2020 12:32

Pinot Noir já jsem dneska děcko navlikla do gumový soupravy a holinek a dali jsme si celodopoledni program skákání v loužích. Doporučuju, jako bonus nevzniknul doma binec

Offline Karja
44939 příspěvků moje polička 11. března 2020 12:42

žluťásek Jak rikam, ty ses pro to proste narodila... Ja teda jedu Decko no:-D. A postavila jsem jedno puzzle, nejak uz nevim, cim vetsi zabavit, jakoby mela ty hracky ohrane, uz se jen tak lopoti doma, vcera odpoledne dokonce I prestala zlobit, asi hodinu a pul byla v takovy hibernaci, ze spis tak jen koukala a chodila tam a sem, uplne nade mnou zlomila hul, ze by mohla prijit nejaka zabava. Az mi ji bylo lito. Stoji o ni hodne babicka a deda, ale nevydrzi beze me s nima ani minutu, nevim, jak ji to naucit. Pritom jeste pred par tydny to vytahla treba na dvacet minut s nimi dole;-).

Offline DruI
5606 příspěvků moje polička 11. března 2020 12:45

žluťásek Závidím. Já bych tak šla brodit kalužema, ale protože jsme obě nachcípané, tak nemůžeme :(

Offline žluťásek
8884 příspěvků moje polička 11. března 2020 13:15

Karja no já jsem stála pod deštníkem a blbá jsem si vzala uggy, takže jsem se jen klidila z cesty. Ale bylo fajn to pozorovat a já mám hrozně ráda zvuk jakýkoliv vody, takze ten déšť, cákání a šplouchání mě dost těšily.

2x celej spadnul do velký louže a tak vyděšeně na mě koukal, asi jestli nedostane vynadáno a když jsem se jen začala smát, že to neva, byl tak šťastnej

Místním dám tip na neuvěřitelně obří louži na Větrníku před DM. Šli jsme kolem minulý týden, nechala jsem ho dosytosti vymáchat a už to skoro vypadalo, že si tam i lehne

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 11. března 2020 13:21

Asi bych ty virove prazdniny zvladla v pohode, kdyby si syn vcera nezamiloval song "Srdce nehasnou".

žluťásek my dnes taky skakali v kaluzich 

Offline DruI
5606 příspěvků moje polička 11. března 2020 13:22

Karja A nemohli by si s ní babička s dědou hrát u vás?

Moje malá se docela zabaví samostatným hraním, akorát u toho potřebuje buď sedět u mě na klíně, nebo abych stála maximálně metr od ní a sledovala ji

Offline žluťásek
8884 příspěvků moje polička 11. března 2020 13:23

A když už jsem tu, tak jdu s prosíkem. Nemáte někdo se staršími dětmi doma nevyužitou tuhle kočičku maňáska z IKEA? Už se nevyrábí a já se děsím okamžiku, kdy ji někde zapomeneme. Už jen když musí do pračky, nastává slzavé údolí. Je čas sehnat jednu záložní. 

Koupím, vyměním za jinou hračku, čokoládu, knihu, co si řeknete. 

Offline Karja
44939 příspěvků moje polička 11. března 2020 13:29

DruI No jako babicka obcas prijde,deda moc ne, ten bez kulisy nejakeho sportovniho vysilani moc nefunguje a to my nemame:-D. Nicmene ona je stejne strasne odhani, ja myslim, ze jsou z toho uz otraveni. žluťásek Ja myslim, ze uggy jsou dobra volba, ze to clovek v tom necase ustoji:-D. Ja jsem dost zimomriva a vetsinou se do me da venku zima a chytnu takovej chvat, ze musime uz domu a to se moji spolecnici moc nelibi:-D. Ja proste od listopadu do dubna nerada chodim ven no!:-D  

Offline Garfie
28641 příspěvků moje polička 11. března 2020 13:32

Pinot Noir Karja Já vás tak lituju, muži končí home office tento týden, už se těším jak na smilování!  

žluťásek Jejda, zrovna tuhle jsem nedávno pustila do oběhu  měla jsem k ní i pejska...

Offline Karja
44939 příspěvků moje polička 11. března 2020 13:36

Garfie No presne, hlavme ja nesnasim to ,,volno,, ve stylu ktere se tvari jako volno, ja si dle toho naplanuji (ale I blbosti jakoze treba v klidu uvarim dopoledne, protoze pujde s detmi ven, neco doma udelam atd atd) a pak je mi na posledni chvili oznameno, ze musi delat neco do prace nebo neco si zaridit a me se hrouti celej muj casovej plan. A tak vubec, lepsi by bylo chodit z prace driv nez dovolene;-)

Offline Pinot Noir
30053 příspěvků moje polička 11. března 2020 13:40

žluťásek Problém je, že mladší v kočárku nespí, zdřímne si max 10 minut, přitom doma v postýlce spí dvě hodiny. Nejen že mu to pak pochopitelně chybí a chce jít večer spát brzo, takže je druhý den fit místo v pět už ve čtyři , ale navzdory své trpělivosti ho víc než dvě hodiny jen tak čumět do stříšky kočárku nebaví. 

Online Malenge
4866 příspěvků moje polička 11. března 2020 13:52

Pinot Noir No přesně, taky mi mladší v kočárku špatně spí, někdy teda dá i půlhodinu, ovšem doma klidně i 2h. Má jen jeden denní spánek, takže pak je zbytek dne očistec. Navíc už přes měsíc chodí, doma celkem bravurně, venku je to samozřejmě horší. Takže o klidném sezení v kočárku si můžu nechat zdát. Chce ven, chodit, za bráchou, objevovat. Už aby bylo trochu hezky!!

jinak dotaz, jaký máte ten gumový obleček? Měli jsme z Lidlu a po akci skákání v kalužích bylo dítě mokré jak myš, tak nevím, na to jsem dost úzkostná. 

Offline Potrefenáhusa
39059 příspěvků moje polička 11. března 2020 13:53

Karja Garfie Pinot Noir Kdo si stezujete na chlapy doma, tak mne ten můj včera řekl, ze by bylo nejlepší, kdybysme si po dobu epidemie vzali obě naše matky z Prahy k nám domu ....  (Malý 3+1, spojení do Prahy jednou za hodinu)

a prej se mu zdá, že na nej koukam až skoro nenávistně!! 

Offline brrr
12391 příspěvků moje polička 11. března 2020 13:55

Pinot Noir Karja Muž má HO od pondělí, děti ode dneška doma. Náštěstí jsem v práci

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 11. března 2020 13:56

Potrefenáhusa jezisi chudacku!

Offline žluťásek
8884 příspěvků moje polička 11. března 2020 13:56

Pinot Noir no jo, to se mi to radí s jedním děckem 

Ale musíš z toho vytěžit maximum, upíchneš spícího Viktorka doma na chůvičce tatínkovi a vysvetlíš, jak bereš Ríšu ven aby nehlučel a rázem máte 2 hodiny jen pro sebe