Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline brrr
12391 příspěvků moje polička 11. března 2020 13:57

Potrefenáhusa No, vy byste vypadli do práce, ale co samotné matky? Jak dlouho by to spolu vydržely?

Offline DruI
5606 příspěvků moje polička 11. března 2020 13:57

Potrefenáhusa Ježišmarjá to je nápad, ze kterého mi úplně vyskočila husí kůže!

Online viktorka_od splavu
49469 příspěvků moje polička 11. března 2020 13:58

Potrefenáhusa hele ja bych mu rekla klidne, vem, ja mezitim budu jedne z nich hlidat byt

jeste nevim jak to dopadne ale mozna taky budem doma vsichni, (bez babicek!:-)) toz su zvedava:P

Offline žluťásek
8884 příspěvků moje polička 11. března 2020 13:59

Potrefenáhusa no jestli chodíte vy dva do práce, tak to jsou snad víc v bezpečí každá sama doma a nákup doveze rohlik :) kde by je chtěl ubytovat, budou spát ve vaší ložnici?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. března 2020 14:01
Reakce na Pinot Noir:

Uf, muž od zítřka povinně na home office. Takže věčnému komandování dětí z milionu důvodů přibude důvod "nerušte tatínka" 

​Přesně. Můj teda má do konce týdne školení, ale od pondělí nám to taky začne. Jsem zvědavá, jak se syn přizpůsobí, je zvyklý na jeho plnou pozornost, pokud je doma. Mě za zadkem tolik nestojí, je přecejen zvyklý, že občas něco dělám v domácnosti. Ale popravdě mě víc děsí to vaření.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. března 2020 14:03
Reakce na žluťásek:

Pinot Noir já jsem dneska děcko navlikla do gumový soupravy a holinek a dali jsme si celodopoledni program skákání v loužích. Doporučuju, jako bonus nevzniknul doma binec

​Taky jsme to měli udělat. Nikde jsme nebyli a syn samozřejmě nechtěl po obědě usnout, takže mě čekalo uspávání dvou dětí ve dvou pokojích.

Offline baltik
4993 příspěvků moje polička 11. března 2020 14:06

Potrefenáhusa jezis marja!!

Offline Potrefenáhusa
39059 příspěvků moje polička 11. března 2020 14:07

brrr DruI My prave teď jsme taky doma....já teď a muž od začátku dubna... já myslím, ze by to byly bohnice nebo vězení nejpozdejc druhej den 

viktorka_od splavu ja jsem to rikala hned, ze v případě jakékoliv matky se stehuju zpátky do Prahy (mám kam), u ty moji to teda nehrozí ani kdyby měla pistoli u hlavy, tam jsem v klidu 

žluťásek hlavne ještě k tomu má moje matka 3 kočky a ta jeho psa a ptáka, jako to už by bylo moc i na mě

Offline žluťásek
8884 příspěvků moje polička 11. března 2020 14:09

Potrefenáhusa omg, ten má teda bezva nápady

Online Pinot Noir
30052 příspěvků moje polička 11. března 2020 14:09

Evaeva Přesně tak, na tatínkovi doslova visí, jsem zvědavá, jak pochopí, že se mu nemůže věnovat. Bude se muset v některém pokoji asi zabarikádovat. Pro mě se vaření stalo skoro koníčkem, protože to syn jakžtakž respektuje, že jsem zaneprázdněna. Takže vařím, i když nemusím

Offline Garfie
28641 příspěvků moje polička 11. března 2020 14:10

Potrefenáhusa  ježiš..no zní to logicky, ale teda....nemůžeš se na dobu jejich pobytu odstěhovat do Prahy ty? Víš, aby se tam vlezly....

brrr Tys na to vyzrála! 

Online Pinot Noir
30052 příspěvků moje polička 11. března 2020 14:12

Potrefenáhusa Haha, dobré nápady má!  Ale jak ta epidemie pěkně provětrá vztahy, že?

Online Karja
44938 příspěvků moje polička 11. března 2020 14:13

Potrefenáhusa No jo,ale k cemu to, vsak vy domu spis neco pritahnete, nez kdyz budou mamy doma...ale neznam povahu vasi prace. Mama taky furt blbne, ze sambo jezdi do Prahy a neco pritahne. Jenze ona pracuje ve sluzbach, za den potka strasne moc lidi a jeste se fyzicky nadre, takze je oslabena a vzdycky jako prvni odstona neco ona. Takze nejenze je teda vase reseni desive, moc mi ani nedava smysl;-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. března 2020 14:14

Pinot Noir vaření jako koníček sice nemám, ale klidně něco uvařím. Ale co a kdy? Ráno se tak akorát vypravíme ven, když přijdeme, tak do oběda zbývá půl hodiny, to stačí akorát tak na něco pro malého, ještě proložená kojením. No jsem zvědavá.

Online Karja
44938 příspěvků moje polička 11. března 2020 14:17

Pinot Noir Ja taky varim hrozne rada, mam po sobe pocit produktivniho dne, ze jsem ,,neco udelala,,. Takze varim klidne dve jidla...no a dcera je uz zvykla, ze se neji furt to stejny, zadny instantni kase neji a sambo hrozne zere, ten teda nic nevyzaduje, ale kdyz nic neni, tvari se jak nakopana kocicka, ze je mi ho lito.

Potrefenáhusa Aaa, uz jsem docetla, no teda jako! 

Online Karja
44938 příspěvků moje polička 11. března 2020 14:19

Evaeva My vstavame v 6 a ja mam kolikrat uz v 8 rano.uvareno. plus nemam problem varit celej den - proste po kouskach. Ale nedavam to jako navod, myslim, ze je lepsi na to kaslat a mit cas na jiny veci, ja si uz rodinu hrozne rozmlsala a jako sic me to bavi, taky me to nekdy stresuje, ze to treba nestihnu a tak...

Online Pinot Noir
30052 příspěvků moje polička 11. března 2020 14:20

Evaeva My právě zas tak moc ven nechodíme, spíš jen obden, jinak by mladší nespal. Když spí v postýlce, jdeme max na zahradu. Mě to tam v tomto počasí děsně neba, a kluka vlastně taky ne, když tam nikoho nepotkáme.

Offline Zu
2788 příspěvků moje polička 11. března 2020 14:20

Potrefenáhusa bych řekla, žes musela koukat spíš vyděšeně

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. března 2020 14:22

Karja to vstávání, to mi nedošlo. Starší vstává s mužem, mimino spí až do půl osmé většinou. To vstávám já a muž odchází do práce. V deset vyrážíme ven, to se tak akorát vypravíme a proběhne základní údržba domácnosti.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. března 2020 14:28

Pinot Noir my zahradu nemáme. Syn je venku hrozně spokojený, rád nakupuje, zkoumá každou louži a list, máme tady asi 100 hřišť. To počasí vadí akorát mě, děti by teda uvítal, ale zas tak moc si s nima ještě nehraje, takže i bez nich je spokojený. Mimino spí lépe v kočárku, klidně 2 hoďky, zato v postýlce sotva 45 minut, většinou. On teda spí pořád ještě třikrát, když nejdem odpoledne ven, dávám ho na balkon. Trochu se děsím, až bude teplo, balkon máme na jih.