Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Malenge
4866 příspěvků moje polička 11. března 2020 15:31

bram To neeeee

Online Pinot Noir
30051 příspěvků moje polička 11. března 2020 15:33

letfenixa Neasistuje, vůbec ho to nezajímá. Baví ho jen vykrajovat cukroví, když se nudíme, uplácám těsto na perníčky ze čtvrtiny dávky a vykrajujeme. Kupodivu je potom i jí ;)

Online notna
9540 příspěvků moje polička 11. března 2020 16:13
Offline Malenge
4866 příspěvků moje polička 11. března 2020 16:19

Zavřeli nám školku. Doma slzavé údolí, měl mít oslavu narozenin, mluví o tom od Vánoc

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 11. března 2020 16:35

Tak už vím, odkud to má, něco podobného říkal Brumla ve Sněhurce, madam si to upravila dle své aktuální potřeby. :) 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 11. března 2020 16:43

bram 

Je dobrá teda, dávala bych si na ni pozor

Offline Garfie
28641 příspěvků moje polička 11. března 2020 17:23

bram Já jsem si říkala, že se to hodí spíš na ženský!  Hele, bude z ní moudrá žena!! 

Online Karja
44937 příspěvků moje polička 11. března 2020 17:47

dynda Jo je vychovana od nich, takze je zvykla na ty divoke hry,. Nejstarsi sestrenici devitilete prave taky dava cocku, ze je takova klidna. Ale je to hrozny, clovek ma takovyho malyho generalka:-D

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 11. března 2020 17:52

Malenge to musi byt hrozne nestesti!! Tak hlavne to nezapomente udelat potom, az bude zase otevrena. Sice to uz uplne nebude ono, ale aspon takova mala naplast

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 11. března 2020 17:54

dynda Garfie no bude to mazec, ona je hrozne pohotova a mazana uz ted, a to ma teprve pet

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 11. března 2020 18:15

bram 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 11. března 2020 18:29

kto bude mať muža doma po dobu karantény plné zuby, spomeňte si na mňa, môj muž bol PN 5 mesiacov :-)

Offline Mohučanka
7371 příspěvků moje polička 11. března 2020 18:31

bram ta je teda chytrá!

Offline Garfie
28641 příspěvků moje polička 11. března 2020 18:42

betsey Měla bys být blahoslavena!!

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 11. března 2020 18:47
Reakce na betsey:

kto bude mať muža doma po dobu karantény plné zuby, spomeňte si na mňa, môj muž bol PN 5 mesiacov :-)

​ja ho mam doma takmer 3 roky na home office (od narodenia dietata celu moju matersku a teraz rodicak). a sup karantena. neviem z koho ma drbne viac - asi zo syna. uz sa tesim ako budem vyvazovat kriticke momenty ked bude nutne nieco potrebovat spolu s mojou pracou z domu ked budem musiet robit na dialku pravdepodobne vzdialenym pripojenim.

doplnenie: este bol pol roka na otcovskej ale len papierovo. v skutocnosti robil hovno a oddychoval od prace a iba ma sral viac ako inokedy

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 11. března 2020 18:59

Potrefenáhusa Jó matky, ta moje (celej život ve výzkumu, dvě vš) mi na moje dobře míněný rady a obavy řekla " no bóže, co by se asi tak stalo, kdo se dřív dožil 81" a vyrazila směr plavečák.

Online Kokoska
35181 příspěvků moje polička 11. března 2020 19:26

bram syn asi ve 4 letech ze sebe vysypal projev o ekonomice. Nemělo to hlavu patu, ale obsahovalo to slova výroba, efektivita, plánování, zisk, úspěchy, tvorba rezerv apod. Normálně souvisle říkal nesouvislá slova a já byla štronzo, jen jsem zatínala zuby, abych ho nevyrušila s nezačala se smát. Dodneška lituju, že jsem to nezapsala.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 11. března 2020 19:27
Reakce na eless:

doplnenie: este bol pol roka na otcovskej ale len papierovo. v skutocnosti robil hovno a oddychoval od prace a iba ma sral viac ako inokedy

​Ale toto

Online brrr
12391 příspěvků moje polička 11. března 2020 20:13

Dětem odpoledne přistály úkoly na nejbližší tři dny a teda nikdo je nešetří (což je jen dobře). Teď kňourají, že myslely, že budou mít prázdniny.

Offline Sweet Potato
40648 příspěvků moje polička 11. března 2020 20:21

brrr U nás začínají zítra. Šetřit je nebudou. Každý večer musí odevzdat denní látku.

Výňatek z úvodního dopisu:

Velmi myslíme na formu výuky, tedy pestrost a její celkový objem…nejen s ohledem na čas strávený před obrazovkou, ale zejména s ohledem na činnosti. Mezi preferované formy bude patřit například:

čtení, projektové činnosti, nahrávky zvuku či videa, instruktážní videa (od učitelů či z ověřených zdrojů), výukové platformy, pracovní listy, psaní volného textu ale i tělesná cvičení ????

Předpokládáme, že si studenti sami organizují své učení doma. Mimo to ale požadujeme, aby v předem vyhrazených časem a předmětech bylipřítomni online (prezenčně) pro skypové a jiné formy vyučování. Takové situace budou vždy předem viditelné ve škole online (ŠOL) prostřednictvím dalšího boxu (okna), například s názvem…Live chat nebo Teams, apod. Náročnější uživatelské postupy studenty naučíme.

Očekáváme opravdu oboustrannou aktivitu…přítomnost a aktivitu v předepsaných časech a přesné plnění domácích úkolů. A samozřejmě se nevyhneme ani hodnoceným výstupům či zkoušení. Vše toto se bude počítat.

Mladší dnes spala do půl jedné, zítra aby si dala budíka
Prý se studenti nejvíc bojí tělocviku.